Milyen iparágban tevénykedsz? Azèrt a kèrdés, mert a kereslet visszaesése nem minden ágazatot érint egyformân. Sok iparâg pörög, mint a motolla. Gond a szakemberhiâny és a beszállitâsi lâncokkal való nehèzségek. Nem fogyasztói ágazatról van szó…
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Milyen iparágban tevénykedsz? Azèrt a kèrdés, mert a kereslet visszaesése nem minden ágazatot érint egyformân. Sok iparâg pörög, mint a motolla. Gond a szakemberhiâny és a beszállitâsi lâncokkal való nehèzségek. Nem fogyasztói ágazatról van szó…
Tulajdonképen neked.Erre kinek kellene valaszolni?
Tulajdonképen neked.
De csak általánossàgban kérdem,pl. ipar, szolgáltatás. Ilyesmi. Hogy az általad irtakat a helyén tudjam kezelni ill. a saját tapasztalataimmal összevetni.
Köszönöm. Kb ezt hallom én is a környezetemből.Jaaah oke, akkor jol ertettem. De mivel csak atfutottam most par dolgot nem voltam biztos benne es nem szerettem volna belemakogni masba.
Szoval iparagrol nem beszelhetunk, mert en szinte 100 szazalekban szemelyautokkal /kis-, kozep-, felso kategorias es terepjarok/ dolgozom. Megy privat szemelyekhez is es cegeknek is. Mint latod minden kategoria megtalalhato igy mondhatjuk, hogy altalanossagban lefedi a szolgaltatas azok koret, akik megengedhetik/eddig megengedhettek a maximum 2 eves autokkal valo furikazast.
Kezdem a cegekkel, oda most is szepen megy minden kategoriabol, hiszen elkoltsegelik es inkabb elkoltik mint fizessenek barmit is a Finanzamtnak.
A maganszemelyeknel bizony az erezheto, amit irtam. Akik eddig az also kategorias autokkal maszkaltak azok kozul sokan vagy nem hosszabbitanak szerzodest, vagy a szerzodes lejarta elott adnak vissza az autot. Akik kozepes kategorias autokat engedhettek meg maguknak azok pedig erdeklodnek, hogy olcsobbra es ezaltal kisebb cserelnek. Termeszetesen van olyan is, aki inkabb szabadulna es olcsobb sem kell neki.
A magasabb kategoriaban tartjak magukat. Egyreszt mint irtam, mert presztizs BMW IX-el vagy Range-el jarni, masreszt mert ott azert vannak szepen anyagi tartalekok. De kerdesek mar onnan is voltak azert, hogy milyen hasonlo, de olcsobb ajanlat lenne. Illetve olyan is akad, ahol a ket auto kozul a komolyabb maradt, de a mama autojat azert mar egy kategoriaval olcsobbra cserelik. Es persze van tovabbra is semmi sem draga es lehetetlen.
A cikket miért pont a Magyar Gidrán képével illusztrálták?Nyilván, valahol a Steiner gyárban ...
The Telegraph: Ukrajnában gyártanák a brit páncélozott járműveket és fegyvereket
Magas rangú brit védelmi ipari tisztviselők tárgyalnak arról, hogy helyi licenc alapján fegyvereket és páncélozott járműveket gyártsanak Ukrajnában – jelentette szombaton a The Telegraph című bri...www.vadhajtasok.hu
kinek, ? hát a Finanzamt-nakErre kinek kellene valaszolni?
Stockholm, Sweden: 3 People Hit in Muslim Gang Shooting
Stockholm, Sweden. Muslim clans fighting over who can sell most drugs to the blonde Swedish women in Stockholm night clubs. 2023-02-10 Friday.www.kaotic.com
...
Mostanában mintha ki akarnának kerülni a következményekből.
Nesze bazdmeg, jó lesz ha vigyázunk,már a komplett EU-t fenyegetik a demokratikus ukránok, ez egyre szebb.
Mandiner
mandiner.hu
Gonzalo Lira: "készítik elő Orbán Viktor megbuktatásának mechanizmusait, hamarosan zavargások lesznek Budapesten"
Amerikai tisztviselők és civil szervezetek az „USAID” vezetésével lépnek fel Magyarországon. Az ilyen tevékenységek általában a színes forradalom előfutárai, “figyeld, hamarosan zavargások leszne...www.vadhajtasok.hu