Akkor meg mit csodálkozol olyan reakción, ami az általad választott szókészletre reflektál?Szerintem hagyd el, ez csak ilyen nyugatos módszer, évtizedeken keresztül bevált az hogy ha le náciznak valakit akkor az húúú és júúúj, nem számít ma már az sem ha Izrael miniszterelnökére mondják, ki is üresedett rendesen a dolog. Konkrétan ott van leírva a hozzászólásomban ami így hangzik: "mert talán nem is faji kérdések vannak hanem rend vagy züllés kérdése, ami több ezer éven át működött az működni fog ezután is, de a nyugat a természet ellen megy ezért elbukik vagy a káosz után újjászületik, de addig gyengébb lesz."
Szóval ez csak ilyen szándékos személyeskedő támadás hogy ilyen érzelmi síkra legyen terelve a dolog, de ez logikus hisz szándékos volt az erős érzelmeket kiváltó szavak használata a részemről. Mint például az élettér szó használata, amit írhattam volna befolyási övezetnek is, de ugye ez rengeteg emberben erősebb érzelmeket vált ki a köré épülő dolgok miatt.
A multikulturális társadalommal nem az a baj hogy más az emberek színe, hanem pont az hogy más a kultúra. Szerintem rengeteg konfliktus és gyűlölet van ugyan abba a rasszba tartozó emberek között is. Nem a rasszok keveredése okozza a züllést, hanem az hogy nincs rend, mert minden alapszabályt megkérdőjeleznek egyesek a jogaikra hivatkozva. Ez a nyugat betegsége, hogy az embereknek túl sok joguk van, és csak jogaik vannak. Illetve ez a hiperérzékenység hogy ugye nem azt írtam ami tetszik ezért tessék megnézni ez egy mocskos náci. Mindenki betud bújni egy kényelmes pajzs mögé, a bűnözők is, például azért bánt a rendőr mert fekete vagyok, vagy mert jedi vallás hívő, vegán stb..... és akkor sajnálni kell mert az ő kis létezését bántotta a törvény embere, miközben nem, hanem csak megszegte a törvényt, ami általában az együttélés szabályait fedi le.Illetve nem teszünk másokkal olyat amit nem szeretnénk hogy velünk is megtegyenek.
Ez lenne szerintem a társadalomalapja, ebből építkezünk magasabb szintekre vagy süllyedünk mélyebbre, nincs felsőbbrendűség vagy alsóbbrendűség, rend van vagy káosz. Szingapúr multikulturális mégis rend van, volt baj ebből de megoldották, mégpedig a rend által, nem pedig a szuper érzékenység által az csak még több gyűlöletet szül.
Szóval én továbbra is azt mondom hogy ez kulturális probléma nem pedig faji, de hát én amúgy is fajgyalázó vagyok egy fekete menyasszonnyal,már csak hogy legyen még egy erős szó ami majd triggereli azokat akiket kell
Ha meg 'nem így gondoltam', akkor meg ne azt mondd.