Én is szoktam próbálkozni de sajnos kb ugyan az csak pepitábanÁltalában a haza sajtóval minimálisan foglalkozok és külföldit szoktam olvasni.
Az is rettentő fos a legtöbb esetben.

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én is szoktam próbálkozni de sajnos kb ugyan az csak pepitábanÁltalában a haza sajtóval minimálisan foglalkozok és külföldit szoktam olvasni.
Az is rettentő fos a legtöbb esetben.
Angliának már 50 éve sincs hátra.
Ha az USA atomot adna az ukránoknak ezek azt is helyeselnék. Ganéj társaság.
Még mindig ott tartanak ezek a kretének, hogy a sok jöttment majd hajlandó lesz dolgozni?
Tudjàk ôk, hogy nem.Még mindig ott tartanak ezek a kretének, hogy a sok jöttment majd hajlandó lesz dolgozni?
Ez szavazó import.Még mindig ott tartanak ezek a kretének, hogy a sok jöttment majd hajlandó lesz dolgozni?
Kibaszott nagy lehet ezen túl a baj a demográfiában is, de akkor tolhatnák már helyette a robotikát, bármit, ez a migráns szeretet ez fogja beütni a komplett nyugat koporsójába a szeget!Ez szavazó import.
Múltkor írtam, hogy a németek lepasszolták nekünk a munkát mert mi olcsóbbak vagyunk mint a helyi Hans.Még mindig ott tartanak ezek a kretének, hogy a sok jöttment majd hajlandó lesz dolgozni?
Gondolom, az is mindegy akkor, hogy a Krímről mit mondanak a politikusok. Pláne olyanok, akik ott még nem is jártak.A Szikla egész nép így gondolja.
Ahogy Falkland is pl. Innentől mindegy mit mondanak a politikusok.
Gibraltárban és Falklandon nem voltak elcsalt 'választások'.Gondolom, az is mindegy akkor, hogy a Krímről mit mondanak a politikusok. Pláne olyanok, akik ott még nem is jártak.
A szigeteken szavazni sem szokás, majd a párt megmondja, h ki legyen a kormányfő, Terézke, a kócos, aki külügyminiszternek is hülye volt.. Lehet, a salátával járnátok a legjobban.Gibraltárban és Falklandon nem voltak elcsalt 'választások'.
A BonsaiDuce-t sem közvetlenül választották, nem?A szigeteken szavazni sem szokás, majd a párt megmondja, h ki legyen a kormányfő, Terézke, a kócos, aki külügyminiszternek is hülye volt.. Lehet, a salátával járnátok a legjobban.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..