Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A libsik utálják a vidékieket, ezért beköltöznek a városba.Így van! Ez az agymosott duma biztosan nem egyoldalú. Mondjuk a fiatalabb korosztályra nyilván jellemzőbb lehet a progresszív hozzáállás.
Meg azért az kétségtelen, hogy a mainstream általában menőbb tud lenni, mert harsányabb. Az óvodában is az a menőbb, aki csúnyábbat mond. Nagyobbat mondanak, felnagyítják a hibákat, lekiismeretre nyomnak. Mára tudományos alapon adagolják a szart, de nem is mindig a szart, csak a sok szartól már a nem szar is szaros lett.
A konzervek többnyire mit tudnak csinálni az audiovizuális médiában: ül két-három komoly ember és beszélget. Lehet, nem hülyeséget, de meg se hallgatják őket. Meg aztán megjelent ott is a szar.
Szerintem inkább azt nem értette, vendégmunkáskent miert nem értetek vele egyet, hiszen titeket üdvözölt...Általában a városokban felülreprezentáltak a balosok, Németországban a zöldek. Bajorországban pl. tarolt egyéniben a CSU, kivéve München. Ott a Zöldek nyertek. A városi lakosság nagyobb arányban néz tévét és használ internetet. Igy az egyoldalú német sajtópropaganda jobban befolyásolja. Tehát az az agymosás, amivel vádol a baloldal fordítva igaz.
Ugyanígy a fiatal egyetemistákmál. Az egyetemi világban Nyugaton a progresszív oktatás mindent visz. Emlékszek Németországban a nyelvtanárom 10 éve is nyomta a migrisimogató propit órán. Azt nem értette, nekünk Kelet-Europai vendegmunkásoknak, miért nem veszi be a gyomrunk,
Mi mondtuk nekik melózni jöttünk, aztán viszlát, de a migrik csak pénzért meg csajozni.Szerintem inkább azt nem értette, vendégmunkáskent miert nem értetek vele egyet, hiszen titeket üdvözölt...
Két hete ott kávéztam, akkor ekkora buli nem volt.
London.
Duisburgban kicsit megcsapkodták a palesztin párti tuntetőket
És ez az állattá aljasodott, silány, aberrált társadalom fog majd meglepődni!!!???Game over nyugat európának, ideje upgrade-elni a kerítést,nyugat felől is,kb mint kínai nagy fal,meg kell pár 100 000 kt a kerítésünk innenső oldalára.
Kibaszott nagy zakó jön....
A libsik utálják a vidékieket, ezért beköltöznek a városba.
Szerintem a magyar kormány be is fizetett rá!Újra előkerült a közös európai repülőgép-hordozó ötlete...
EU top official wants Europe to develop its own aircraft carrier
According to information published by Politico on October 10, 2023, the European Commissioner for Internal Market Thierry Breton has voiced the necesswww.navyrecognition.com
Lehet, hogy én vagyok a pesszimista, de egy közös európai tankot alig tudunk összerakni, nemhogy egy hordozótSzerintem a magyar kormány be is fizetett rá!
Még hogy olyan földhöz ragadt ötletek mint tüzérség! Ugyan már, merjünk nagyok lenni!
Még nagyobb probléma, hogy ki fogja parancsokat osztani ennek az anyahajónak?Lehet, hogy én vagyok a pesszimista, de egy közös európai tankot alig tudunk összerakni, nemhogy egy hordozót