Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Te is tudod, hogy jó demokrata belügyér le sem szarja az adózó rabszoga követelését.Ilyen alkalmakkor szerintem nem kevés műkedvelő,és hivatásos bajkeverő is beszáll a buliba,nincs minden nap Ilyen.
Megjegyzem, értelmetlen buszokat, meg rendőrautókat égetni,inkább megszerveznék magukat, és lemondatnának egy belügyért,vagy valami bevándorlás ügyi főfunkcit.
Na ezek lehettek vagy provokátorok, mert a módszertan erősen inkább a forradalmár megmozduóké, vagy szemöldökereszesek javarészt, mint 2006 lecsengésekor az Operánál.Ja,meg a fosztogatás ,kirakat betörés sem köthető szerintem az esethez.
Ez ott törvényes? Mmint tényleg érdekel, h a saját polgárok ellen bevethető-e a hadsereg. Ugye nálunk, mucsai diktatúrában a katonai rendész is csak rendőrrel párban igazoltathat.Írek nem bírnak magukkal...
Oroszok Az Igazság Oldalán
Megkezdődött az ír hadsereg páncélozott járműveinek bevetése Dublinban. Már metrókocsikat is felgyújtottak a tüntetők. https://t.me/infantmilitariot.me
VVD nem vesz részt a koaliciós tárgyalásokban:Érdekesen oldaná még Wilders.
Majdnem ahogy tippeltem. Az új jobboldali mérsékelt párttal NSC és a vidék pártjával BBB kormányozna, de bevenné a volt miniszterelnök Rutte pártját Rutte nélkül.
Sztem nem fog összejönni, de a matek ezt kivánná. Most vagy blöffölt vagy a VVD szakadni fog és neki a képviselőinek felé is elég.
Jah, csak ha új választások lesznek, ekkor még annyi szavazatot sem fognak szerezni, mint most.
De kívülről támogathatja a kormányt.
Lefordítom: "Minden szavazás előtt kérünk valamit."De kívülről támogathatja a kormányt.
Jelen állás szerint a legvalószínűbb forgatókönyv az, hogy ez egy külső támogatás lehet: Mark Rütte, a politika világát maga mögött hagyó volt miniszterelnök pártja, a volt kormányzó liberális-konzervatív Szabaddemokrata Néppárt (VVD) jelezte, vállalná ezt a szerepet. Vezetője, a török származású Dilan Yeşilgöz pénteken elmondta: semmiképpen nem csatlakoznak egy olyan kormánykoalícióhoz, amelynek vezetője Geert Wilders, vagy domináns ereje a PVV lesz, de a parlamentben
a politikai stabilitás megőrzése miatt hajlandók lennének külső támogatást adni egy kisebbségi Wilders-kormánynak
Rutte pártjának külső támogatásával alakulhat meg a holland Wilders-kormány - Mandiner
A jelenlegi politikai matematika alapján a holland választásokat megnyerő jobboldali Szabadságpárt egy biztos koalíciós partnerre számíthat, de többségi kormányt nem fog tudni alakítani. Ha a volt kormányzó jobbközép párt, a VVD külső parlamenti támogatást ígér neki, Geert Wilders kisebbségi...mandiner.hu
Hát az idő - meg a nemzetközi események - neki dolgoznak...Lehet, hogy Wilders úgy gondolja, új választások esetében még több szavazatot kapna?
Sztem nem, csak most kezdődnek a koalíciós tárgyalások. 2010 és 2012 egyébként fordítva volt. Ő támogatta külső szavazatokkal a VVD kormányt, most sztem fordítva lesz, Rutte utódja nyitott is rá. A vicces, hogy ő török.Lehet, hogy Wilders úgy gondolja, új választások esetében még több szavazatot kapna?
Igen mert szépen elinflálják a lakosság megtakarításait. Az államadósság nagyobbik része forintban van, és az államkötvények kamata az kisebb mint az infláció.
Sztem nem, csak most kezdődnek a koalíciós tárgyalások. 2010 és 2012 egyébként fordítva volt. Ő támogatta külső szavazatokkal a VVD kormányt, most sztem fordítva lesz, Rutte utódja nyitott is rá. A vicces, hogy ő török.