Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Azért nem teljesen, már a leglehetetlenebb szivárványkoalíciókra van szükség, hogy a nácikok kormányzását megakadályozzák. Az úgy nevezett nagy pártoknak már "nagykoalícióban" sincs meg az 50%+1 hely.
Te @Pogány !
Tönkreteszi a bolygót az otthon termesztett élelmiszerek karbonlábnyoma a Világgazdasági Fórum (WEF) egyik tanulmánya szerint, ezért a szervezet most azt követeli, hogy a kormányok tiltsák meg az embereknek, hogy a saját kertjükben zöldséget, gyümölcsöt termesszenek, hogy így mentsék meg a bolygót a globális felmelegedéstől – hívja fel a figyelmet a Slay News hírportál.
A hir igaz is meg nem is, csak nem úgy gondolták, na . Van ilyen tanulmány és megállapitja a magasabb karbonizét, de nem mindenhol, és ők nem akartak ezzel mondani semmit :Te @Pogány !
Milyen forráskritikával éltél ez ügyben?
Csak mert én ilyen tanulmányt több hónapra visszamenőleg sem találtam.
Én láttam ezt az ötletet, egy osztrák ismerős osztotta meg pár hete. Na, megtaláltam.Te @Pogány !
Milyen forráskritikával éltél ez ügyben?
Csak mert én ilyen tanulmányt több hónapra visszamenőleg sem találtam.
Mi scusi! Én csak a WEF oldalan kutakodtam...A hir igaz is meg nem is, csak nem úgy gondolták, na . Van ilyen tanulmány és megállapitja a magasabb karbonizét, de nem mindenhol, és ők nem akartak ezzel mondani semmit :
https://factly.in/no-the-world-econ...-criminalization-of-home-cultivation-of-food/
Az ilyen fassssságok különben vetekednek a gender study hasznosságaival. Gondolom kellett az impact factor. Nem véletlen, hogy Nature- be bekerült cikkre is felkerült még a lőtéri kutya is szerzőnek.Én láttam ezt az ötletet, egy osztrák ismerős osztotta meg pár hete. Na, megtaláltam.
https://tkp.at/2024/01/24/studie-heimgarten-ist-gefahr-fuer-klima/
https://www.nature.com/articles/s44284-023-00023-3
Ők nem úgy gondolták, de majd a ződ politikusok úgy fogják gondolni. Vagyis nem gondolják, mert ahhoz agy kéne, hanem majd a megfelelő lobbicég eléjük teszi ezt a tanulmányt, ők meg bólogatnak bőszen.A hir igaz is meg nem is, csak nem úgy gondolták, na . Van ilyen tanulmány és megállapitja a magasabb karbonizét, de nem mindenhol, és ők nem akartak ezzel mondani semmit :
https://factly.in/no-the-world-econ...-criminalization-of-home-cultivation-of-food/
A xart is le kell perelni ezekről a szélsőbalosokról. Remélem Elon megteszi. Ha nem tudnak fizetni, irány a sitt.Szélsőbalosok gyújtogattak a berlini Tesla gyárnál
https://www.welt.de/vermischtes/art...aeser-Aktionsplan-gegen-Linksextremismus.html
A CDU / CSU most a belügyminisztertől várja, h "mindenféle szélsőséggel szemben fellépjen".
Ugye azért mindenféle szélsőséggel szemben, mert pár hete volt a nagy szélsőjobboldal elleni tüntetés. A balos szélsőségesekkel szemben meg buksisimi, Berlin közepén él 20 évet egy terrorista, akit életellenes merényletek meg fegyveres rablások miatt kőröztek.A xart is le kell perelni ezekről a szélsőbalosokról. Remélem Elon megteszi. Ha nem tudnak fizetni, irány a sitt.
Mindenhol mindent megtehetnek, mert a civil szervezetek ügyvédei ott állnak mögöttük. A mainsteam politika meg mentegeti őket. Lásd az olasz tanárnőt itthon.
A CDU meg ritka bexari párt. Ezek nem mindenféle hanem baloldali szélsőségek.
Ha fordítva általánosítana egy szélsőjobbos bűncselekménynél botrány lenne. Így még azt hiszik bátrak pedig nem.
Ugye azért mindenféle szélsőséggel szemben, mert pár hete volt a nagy szélsőjobboldal elleni tüntetés. A balos szélsőségesekkel szemben meg buksisimi, Berlin közepén él 20 évet egy terrorista, akit életellenes merényletek meg fegyveres rablások miatt kőröztek.
De amúgy igen, a CDU gyáva alakok gyülekezete. Az SPÖ-közeli értelmiségiek között sokkal tökösebb emberek voltak (ugye ki is gyomlálták őket), pl Sarrazin.
Igen, SPD-t, bár az SPÖ holdudvarnál is voltak ilyen bátrabb egyedek. Pl volt egy náci tanárnéni, aki elkezdte verni a tamtamot, h túl sok a migrációs hátterű gyerek az osztályban, nem tanulnak meg rendesen németül stb. Gaz náci volt. Aztán kiderült, h SPÖ-s.SPD-t akartál írni gondolom. Na igen, Sarrazin megírta 2010-ben, hogy Németország megszünteti magát. Bestseller volt a könyve. Elért valamit?
Mi scusi! Én csak a WEF oldalan kutakodtam...
Ilyenkor derül ki, hogy érdemes mindig minimum szkeptikusan hozzáálni a kuruc uszító cikkeihez.
Az ilyen fassssságok különben vetekednek a gender study hasznosságaival. Gondolom kellett az impact factor. Nem véletlen, hogy Nature- be bekerült cikkre is felkerült még a lőtéri kutya is szerzőnek.
A Nature meg felkapta, mert trendi.
Tele van ilyen hírekkel és álhírekkel a net meg a közbeszéd, nekem az a fura ennek kapcsán, hogy, ha valahol van egy WEF, és viszonylag azért gyakran van, és ugye ilyen szépen összegyűlnek ezek az önjelölt társadalommérnökök, akiket rengetegen szeretnek szerte a világon - és nyilván most nem egy többszörörös Iskander-becsapódást képzelek magam elé, de hogy senkinek nem viszket/viszketett annyira a tenyere, főleg az elmúlt évek történései után, hogy ne adj' isten, történjen valami visszafordíthatatlan tragédia?Röhögsz rajta, de tényleg azt szánják nekünk, hogy podokban éljünk és műhúst meg tücsköt-bogarat együnk.
Nah, ez egy politikai válasz nem a CDU-s buziskodásA xart is le kell perelni ezekről a szélsőbalosokról. Remélem Elon megteszi. Ha nem tudnak fizetni, irány a sitt.
Mindenhol mindent megtehetnek, mert a civil szervezetek ügyvédei ott állnak mögöttük. A mainsteam politika meg mentegeti őket. Lásd az olasz tanárnőt itthon.
A CDU meg ritka bexari párt. Ezek nem mindenféle hanem baloldali szélsőségek.
Ha fordítva általánosítana egy szélsőjobbos bűncselekménynél botrány lenne. Így még azt hiszik bátrak pedig nem.
Remélem így tolják tovább, már annyira önmaguk paródiái, hogy így idő előtt kiábrándul belőlük az is, aki még eddig támogatta őket!
Tönkreteszi a bolygót az otthon termesztett élelmiszerek karbonlábnyoma a Világgazdasági Fórum (WEF) egyik tanulmánya szerint, ezért a szervezet most azt követeli, hogy a kormányok tiltsák meg az embereknek, hogy a saját kertjükben zöldséget, gyümölcsöt termesszenek, hogy így mentsék meg a bolygót a globális felmelegedéstől – hívja fel a figyelmet a Slay News hírportál.