[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

2ndt

Well-Known Member
2015. július 9.
2 619
1 244
113
Úgy tűnik, hogy a bank felmondja az összes számlaszerződést, ha jól értelmezem. A kormány persze mossa kezeit, mondván, hogy ez a bank döntése. Viszont a bank több mint 70%-a állami tulajdonban van....
Akkor ez mar volt, nem zaroltak, csak szorkoznak veluk.
 

Roni

Well-Known Member
2010. június 30.
15 103
13 599
113
http://www.hidfo.ru/2016/10/kiszivargott-dokumentumok-szerint-egymast-tapossak-a-nato-orszagok/

A lap szerint a német vezérkar szabadulni próbál a franciákkal kötött üzletektől, mert ezáltal Németország hosszú távon függő viszonyba kerül és Franciaországra lesz utalva. Az egymásra utaltságot azonban a NATO-tagság ellenére sem tartják hosszú távon elképzelhetőnek a német vezetők. Ez arra utalhat, hogy a NATO-tagság nem szüntette meg az egymással érdekütközésben álló országok közti konfliktust, mindössze eltakarta azt.

:cool:
 

joker

Well-Known Member
2012. szeptember 16.
19 463
21 316
113
A vallonokat egy nap alatt megvették, a román meg bulgár tiltakozás se maradt sehol, pedig kanadai vízummentességet akartak cserébe és azt mondták nem írják alá, a többi ország sem tett semmit amelyiknek nem tetszett valamelyik részlete, Viktor is megkapta a júdáspénzét a visszatartott EU-s források utalásával. Erről bezzeg nem tartottak népszavazást pedig azon a lapon elfért volna még egy kérdés, és ez sem kisebb dolog, mint az EU-hoz való csatlakozás kérdése.
 

joker

Well-Known Member
2012. szeptember 16.
19 463
21 316
113
Ez arra utalhat, hogy a NATO-tagság nem szüntette meg az egymással érdekütközésben álló országok közti konfliktust, mindössze eltakarta azt.
Az EU-tagság sem szűntette meg, pár éve mekkora cirkuszt csináltak a franciák amiatt, hogy német vonatokat (vagy csak mozdonyokat) készültek beszerezni, azt hiszem pont a csatona alatti vonalra.
 

antigonosz

Well-Known Member
2013. június 30.
26 779
50 329
113
Ez a kép lemaradt a témához:
13833490_716296_b74a64651954a00e3c77a39bff666762_wm.jpg
 

minszk2

Well-Known Member
2016. június 19.
663
705
93
Nem kér bocsánatot az német uniós biztos a botrányos beszéde után
Érdemes megfigyelni,milyen "kemény" kritikát fogalmaz meg az uniós szóvívő,elbírom képzelni mi lenne,ha ezt egy magyar vagy kelet-közép európai politikus mondta volna.
 

minszk2

Well-Known Member
2016. június 19.
663
705
93
EURACTIV

Svájcban új népszavazást rendeznek a bevándorlás kényes kérdésében címmel írt cikkét a brüsszeli szakportál e kedves felütéssel kezdi: „A svájciak ismét szavazni akarnak a bevándorlásról. Ezzel kíséreli meg az ország azt, hogy kiutat találjon az EU-val való konfliktusból.” A referendumra vonatkozó megfelelő javaslatot a kormány áprilisig akarja bemutatni. /A migránsreferendumról szóló cikk kelte október 27/