[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

joker

Well-Known Member
2012. szeptember 16.
19 434
21 038
113
 • Tetszik
Reactions: antigonosz

karpatalja

Well-Known Member
2015. március 10.
3 323
3 314
113
Akalul a németeknél az arabok integrációja, már 20 iszlamistát azonosítottak a Bundeswehren belűl és további 60-at vizsgálnak. Vajon mennyi lehet akkor valójában? Minimum százak. De megvan a megoldás, jövő júniustól (!!!) majd átvilágítanak minden újoncot. És feltűnően sokan akarnak csak pár hónapra jelentkezni intenzív fegyveres kiképzésre.
http://www.origo.hu/itthon/20161105-az-iszlam-allam-tagjai-beszivaroghatnak-a-nemet-hadseregbe.html
Hogy ezek a németek mien rasszisták lettek
 

Roni

Well-Known Member
2010. június 30.
15 073
13 540
113
"a Francia Idegenlégióhoz hasonló szervezetek népszerűségét mutatja az is, hogy már az Egyesült Államokban is felmerült egy Amerikai Idegenlégió létrehozása"

Azt hiszem az oroszoknak is van ilyen terv.


"A kisvárosban, ahol él, a város szélén van a laktanya, de nem mehetnek ki egyenruhában, mert terrorveszély van. “A migránsok megdobálják a katonai autókat, féltenek az atrocitástól bennünket.”- mondja."

Angliában csak egy laza lefejezéssel jár egyenruhában járni.

"Azt meséli, hogy már 2005-ben is volt olyan hely, ahová jobb volt nem menni inkább és ezt meg is mondták a helyiek"

És ez volt 2005-ben !
 
 • Tetszik
Reactions: lgabo

misinator

Well-Known Member
2011. október 5.
3 732
5 986
113
Jóóó reeeggelt Nyugat-Európa!

"...Az osztrák védelmi miniszter, Hans Peter Doskozil szerint érvényét veszítette a migránsokról szóló Európai Unió és Törökország közötti megállapodás. Ezért az összes uniós nemzetnek meg kell erősítenie a határait, és fel kell készülnie a következő menekülthullámra, írja a Thelocal..."

http://index.hu/kulfold/2016/11/07/europai_unio_torokorszag_migrans_hatar/
 

karpatalja

Well-Known Member
2015. március 10.
3 323
3 314
113
Peren kívüli egyességként falat építenek a müncheni menekültszállás köré.
http://www.origo.hu/nagyvilag/20161107-nemetorszagban-fallal-vesznek-korul-egy-menekultszallast.html
Én tudnám folytatni.
A gyodát meg azért kéne kihúzni, h a menekültek nehogy felmásszanak a kerítésre, mert még leesnek.
A rendőrök meg azért kellenek a bejárathoz, h nehogy egy német a testére erősített pokolgéppel bemehessen a táborba.
A politikus meg dilettáns! Ez abból látszik, h ő a menekült táborban akarja Integrálni őket.
 
 • Tetszik
Reactions: joker

beta

Well-Known Member
2011. október 26.
4 844
6 517
113
 • Tetszik
Reactions: zeal