Még hogy sok a kudarc a világhávorú utáni angol hadiiparban
A helyi Mészárosok meg vejek jól megélnek belőle, a végén meg úgyis Amerikából vesznek valamit.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mert alapszinten hülyének néznek mindenkit?Nemigazán értem ezt a (képmutató) kijelentést, mivel a kurszki harci zónában egy rakás nyugati fegyvert vetettek már be az ukránok, szóval nem tudom, hogy miért kell játszani a hülyét.
Úgy vélem, hogy vihart nem tudnak előidézni a “nemtudomkik”.ó igen, és csináltak egy vihart... a tuggyukkik
Te utaltál rá, hogy nem véletlen volt. Ha már a kiesésekkel állítottad párhuzamba...Úgy vélem, hogy vihart nem tudnak előidézni a “nemtudomkik”.
Szerintem bolondság a haarp összeesküvés-elmélet, de ezek szerint te máshogy gondolod.
Semmi meglepő nincs benne. Nem annyiért adják a haditechnikai eszközöket amennyit érnek, hanem amennyit kérnek érte.
A kínaiak és az oroszok is így csínálják. Ne beszélj hülyeséget. Így működik a kereskédelem.A maffiában, ahol nem burkolóznak demokrácia álcája mögé, ezt védelmi pénznek hívják.
Az első cikket tán be is raktam, indíttatásról semmi, az is csak a sokadik cikkből derült ki, h tettes és áldozat is török származású. A legutolsó cikk már inkább csak a politikusok kísérletéről szól, hogy egymásra kenjék: A CDU szerint az állam elvesztette a kontrollt, főleg a nagyvárosok vasútállomásai felett. (Amiben igazuk van.) A hesseni (CDUs) belügyminiszter több kitoloncolást akar. Egy másik CDUs ürge szerint arcfelismerő megfigyelőrendszerre van szükség.Frankfurt vasút, erről megy valami a kinti médiában? Indíttatás stb?
Gerilla
Semmi különös, csak a törökök intézik az ügyeiket a frankfurti vasútállomáson. Eggyel csökkent a legnagyobb németországi etnikum száma.t.me
ó igen, és csináltak egy vihart... a tuggyukkik
Tehát olvassak a Bildet.A NATO fokozott készültségbe helyezte a német Geilenkirchen légitámaszpontot
NATO uvedlo německou leteckou základnu Geilenkirchen do stavu vysoké pohotovosti - Novinky
Severoatlantická aliance ve čtvrtek večer vyhlásila druhý nejvyšší stupeň pohotovosti na základně letounů včasného varování Geilenkirchen v Německu. Informuje o tom deník Der Spiegel, podle něhož se tak stalo na pozadí zpravodajských informací, které naznačují možnou hrozbu sabotáží.www.novinky.cz
A németországi támaszponton a riasztási szint emelkedése ugyanazon a napon történt, amikor a Bild című német lap arról számolt be, hogy augusztus 8-a óta orosz drónok repülnek a kritikus német infrastruktúra felett Németország legészakibb tartományában, Schleswig-Holsteinben. Például egy atomerőmű, vegyi üzem vagy LNG-terminál felett repülnek.
Én tudjam? A kolléga utalt rá, akinek válaszoltam -szarkazmussal.Én nem tudom. Kik?
Utalt rá a rosseb: hivatkoztam egy cikket!Én tudjam? A kolléga utalt rá, akinek válaszoltam -szarkazmussal.