[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

aamen

Well-Known Member
2015. november 28.
1 667
8 705
113
Ez nagyon ott van!Ebben a nőben van spiritusz!
valamint a humorérzéke is jó
magdeburgban nyilván nem ezt domborította
de az a minapi musk post a twitteren nem ok nélküli
van aki felrója neki hogy a hölgy felesége egy színes csaj, de ez németországban nagyjából pont senkit nem érdekel, arra viszont alkalmas hogy többé-kevésbé kifogja a rutinszerűen nácifasisztázók elől a szelet
ha van gyenge pontja, az az hogy egy kis demagógia se áll távol tőle, amikor azzal kampányol hogy ők majd újraindítják az atomerőműveket vélhetően annak tudatában teszi hogy nem, nem indítanak ők újra semmit, a német atomipart oktatással kutatásfejlesztéssel kell kezdeni és új reaktorokat kell építeni ami évtizedes távlatokat igényel...

Vontolla

Well-Known Member
2022. március 15.
529
3 344
93
valamint a humorérzéke is jó
magdeburgban nyilván nem ezt domborította
de az a minapi musk post a twitteren nem ok nélküli
van aki felrója neki hogy a hölgy felesége egy színes csaj, de ez németországban nagyjából pont senkit nem érdekel, arra viszont alkalmas hogy többé-kevésbé kifogja a rutinszerűen nácifasisztázók elől a szelet
ha van gyenge pontja, az az hogy egy kis demagógia se áll távol tőle, amikor azzal kampányol hogy ők majd újraindítják az atomerőműveket vélhetően annak tudatában teszi hogy nem, nem indítanak ők újra semmit, a német atomipart oktatással kutatásfejlesztéssel kell kezdeni és új reaktorokat kell építeni ami évtizedes távlatokat igényel...
Izé már hogy felesége egy szines csaj?Azért lehetett volna meglepetésképp egy síma heteró német is..

aamen

Well-Known Member
2015. november 28.
1 667
8 705
113
Izé már hogy felesége egy szines csaj?Azért lehetett volna meglepetésképp egy síma heteró német is..
ha megnézed a cw-jét, van ott más is ami bonyolítja a megítélését a hölgynek: dolgozott multi bankoknak (nem véletlen hogy amikor a musk posztra a twitteren reagált egy rövid videóban jól láthatóan mindegy volt neki hogy németül vagy angolul kommunikál), viszont dolgozott a bank of china-nak is kinn kínában kínai témában is doktorált és beszéli a mandarint..

Vontolla

Well-Known Member
2022. március 15.
529
3 344
93
ha megnézed a cw-jét, van ott más is ami bonyolítja a megítélését a hölgynek: dolgozott multi bankoknak (nem véletlen hogy amikor a musk posztra a twitteren reagált egy rövid videóban jól láthatóan mindegy volt neki hogy németül vagy angolul kommunikál), viszont dolgozott a bank of china-nak is kinn kínában kínai témában is doktorált és beszéli a mandarint..
Nagyon szívből és igazat beszélt és őszintének is láttam.Az AfD t elég ellentmondásosnak gondoltam de ez a beszéd nagyon normális volt.Erre meg kiderül hogy egy színes csajjal él.Nah jó.Az egykori szerb kormányfő is leszbi.Az van, még mindíg jobbnak túnik mint Mertz V Scholz.

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
27 612
97 799
113
amikor azzal kampányol hogy ők majd újraindítják az atomerőműveket vélhetően annak tudatában teszi hogy nem, nem indítanak ők újra semmit, a
Ezt hogy érted? Néhányat véglegesen leállítottak, de pár atomerőmű még műszakilag újraindítható, oder?

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
27 612
97 799
113
Nah, most kíváncsivá tettél megnéztem.
Ez sztem előny ha vki ismeri a dörgést belülről, de van önálló vilagképe és leszbikus ellenére sem béget az LMBTQ nyájjal.

1998-ban a Bayreuthi Egyetemen közgazdaságtant és üzleti adminisztrációt tanult, és 2004-ben az évfolyam legjobbjaként végzett.
2005 júliusától 2006 júniusáig, az egyetemi diploma megszerzése után Weidel a Goldman Sachshoz ment dolgozni
Frankfurtba, ahol vagyonkezelési elemzőként dolgozott 2005 júliusától 2006 júniusáig.[15] A 2000-es évek végén a Bank of China-nál dolgozott, hat évet élt Kínában.[13][16] Beszéli a mandarin nyelvet.[17] Ezt követően a Bayreuthi Egyetem jogi és közgazdasági karán Peter Oberender egészségügyi közgazdásszal közösen írt doktori disszertációt a kínai nyugdíjrendszer jövőjéről. 2011-ben summa cum laude minősítéssel doktorált.[13][15][18] A Konrad Adenauer Alapítvány tehetséges diákoknak kiírt ösztöndíja finanszírozta doktori tanulmányait.[19]

LMBT-kérdések
Weidel kijelentette, hogy ellenzi a szexuális témák pubertáskor előtti taglalását, mondván, hogy "nem akarom, hogy bárki a nemi idiotizmusával a gyermekeim közelébe jöjjön.[35]

Az azonos neműek házasságának legalizálását is ellenzi, mondván, hogy támogatja a "hagyományos család" védelmét, ugyanakkor "más életstílusokat" is elfogad.[35] kijelentette, hogy támogatja a meleg és leszbikus párok élettársi kapcsolatát, hozzátéve, hogy ő maga is leszbikus és élettársi kapcsolatban él egy másik nővel.[35]

zsolti

Well-Known Member
2015. augusztus 8.
17 346
51 703
113
Na ez az AFD-s nő is egy néger nővel él, és nyakig benne volt? a nemzetközi bankárvilágban? Goldman Sachs basszátok meg :D!!!

Ez egy trójai faló lesz megint, pont mint Macron/Meloni. Nekem marhára kikóg a lóláb, tök fura hogy pl.
Torockai Laci nem egy néger faszival él, és a BackRock volt a munkahelye mielőtt politikai pályára lépett volna, ugye?

Melyik a hitelesebb jobboldali aktor?

Ennek az Alice Weidelnek tapsoljon akinek két annyja van!

Nehogy az új Hitler szerepet töltse majd be...

Lehet rajtam nevetni, de semmi bizalmam senkiben aki ilyen háttérrel robban be egy felvállaltan szélsőséges párttal, s a németek meg ezerrel dübörögnek a gazdasági problémák mellett az amúgy jogos felháborodás miatt a nackulás felé.

zsolti

Well-Known Member
2015. augusztus 8.
17 346
51 703
113
Nah, most kíváncsivá tettél megnéztem.
Ez sztem előny ha vki ismeri a dörgést belülről, de van önálló vilagképe és leszbikus ellenére sem béget az LMBTQ nyájjal.

1998-ban a Bayreuthi Egyetemen közgazdaságtant és üzleti adminisztrációt tanult, és 2004-ben az évfolyam legjobbjaként végzett.
2005 júliusától 2006 júniusáig, az egyetemi diploma megszerzése után Weidel a Goldman Sachshoz ment dolgozni
Frankfurtba, ahol vagyonkezelési elemzőként dolgozott 2005 júliusától 2006 júniusáig.[15] A 2000-es évek végén a Bank of China-nál dolgozott, hat évet élt Kínában.[13][16] Beszéli a mandarin nyelvet.[17] Ezt követően a Bayreuthi Egyetem jogi és közgazdasági karán Peter Oberender egészségügyi közgazdásszal közösen írt doktori disszertációt a kínai nyugdíjrendszer jövőjéről. 2011-ben summa cum laude minősítéssel doktorált.[13][15][18] A Konrad Adenauer Alapítvány tehetséges diákoknak kiírt ösztöndíja finanszírozta doktori tanulmányait.[19]

LMBT-kérdések
Weidel kijelentette, hogy ellenzi a szexuális témák pubertáskor előtti taglalását, mondván, hogy "nem akarom, hogy bárki a nemi idiotizmusával a gyermekeim közelébe jöjjön.[35]

Az azonos neműek házasságának legalizálását is ellenzi, mondván, hogy támogatja a "hagyományos család" védelmét, ugyanakkor "más életstílusokat" is elfogad.[35] kijelentette, hogy támogatja a meleg és leszbikus párok élettársi kapcsolatát, hozzátéve, hogy ő maga is leszbikus és élettársi kapcsolatban él egy másik nővel.[35]
Szerintem meg küldött és helyzetbe hozott ember, egy Baerbock/Ursula, csak nagyobb szerepet szánnak neki.

Záros határidőn belül kulcspozícióban lesz egy feldühödött Németország élén.

A történelem ismételni fogja önmagát, és megint tönkre fogják baszni Európát, ahogy szokták. Szónokként sokkal több tűz és indulat van benne mint bármelyik kortárs német politikusban, s ez nem kicsit veszélyes arrafelé.

Reméljük most NEM VELÜK leszünk mikor megvadulnak.

• Tetszik
Reactions: gergo55

aamen

Well-Known Member
2015. november 28.
1 667
8 705
113
nyakig benne volt? a nemzetközi bankárvilágban? Goldman Sachs basszátok meg :D!!!
suli után dolgozott ott egy évet
pályakezdőként
a "nyakig benne volt" talán kissé túlzó, évfolyamelsőként nyilván nem a fiók pénztárba ültették be kasszásnak, de az elemző munkakör nem egy jelentősebb vezető állás
utána húzott el kínába hat évre
egy baerbockhoz rohadtul nem hasonlítható, a baerbock a világtörténelem legostobább hülye picha külügyminisztere xar angollal lopott diplomamunkával önerőből soha el nem ért még semmit, a weidel meg évfolyamelső az egyetemen summa cum laude doktorált amióta meg politikusnak állt felhozott tíz év alatt egy korábban periferikus jelentőségű pártot a német 1.-2. helyre
Ezt hogy érted? Néhányat véglegesen leállítottak, de pár atomerőmű még műszakilag újraindítható, oder?
a leállítások után volt hír arról hogy nem, sikerült a habeck közvetlen utasítására úgy leállítani őket hogy ne legyen lehetséges az újraindítás (a technikai megvalósításra már nem emlékszem)
és mivel a leállításokról már fukushima idején döntöttek (még merkelék), az utolsó 10 évben elszivárgott már a humánerőforrás is, technikustól atomfizikusig, a fenntartási munkákat meg úgy ütemezték át ebben az időszakban hogy ezeket az éveket még kiszolgálják a berendezések utána meg már nem érdekes

• Tetszik
Reactions: Hortator

zsolti

Well-Known Member
2015. augusztus 8.
17 346
51 703
113
suli után dolgozott ott egy évet
pályakezdőként
a "nyakig benne volt" talán kissé túlzó, évfolyamelsőként nyilván nem a fiók pénztárba ültették be kasszásnak, de az elemző munkakör nem egy jelentősebb vezető állás
utána húzott el kínába hat évre
egy baerbockhoz rohadtul nem hasonlítható, a baerbock a világtörténelem legostobább hülye picha külügyminisztere xar angollal lopott diplomamunkával önerőből soha el nem ért még semmit, a weidel meg évfolyamelső az egyetemen summa cum laude doktorált amióta meg politikusnak állt felhozott tíz év alatt egy korábban periferikus jelentőségű pártot a német 1.-2. helyre

a leállítások után volt hír arról hogy nem, sikerült a habeck közvetlen utasítására úgy leállítani őket hogy ne legyen lehetséges az újraindítás (a technikai megvalósításra már nem emlékszem)
és mivel a leállításokról már fukushima idején döntöttek (még merkelék), az utolsó 10 évben elszivárgott már a humánerőforrás is, technikustól atomfizikusig, a fenntartási munkákat meg úgy ütemezték át ebben az időszakban hogy ezeket az éveket még kiszolgálják a berendezések utána meg már nem érdekes
Mindent meg lehet magyarázni, egy néger nővel él együtt, Goldman Sachsnál röffent be a karrier, külföldön futott be kínában ahol senki nem látott rá, most meg az új üdvöske.

Miért nincs egy német se aki hetero, keresztény, otthon élt/tanult, és ismeri végig életútját egy csomó német szomszéd, sehol egy Goldman Sachs/BlackRock/amerikai rokon/tanulmányok/kinti élet évekig?!

Nekem mondom, Ő egy Macron 2.0, azoknküldték akik ezeket küldik franciáknak, olaszoknak etc.

• Tetszik
Reactions: Filter and joker

zsolti

Well-Known Member
2015. augusztus 8.
17 346
51 703
113
Nagyon szívből és igazat beszélt és őszintének is láttam.Az AfD t elég ellentmondásosnak gondoltam de ez a beszéd nagyon normális volt.Erre meg kiderül hogy egy színes csajjal él.Nah jó.Az egykori szerb kormányfő is leszbi.Az van, még mindíg jobbnak túnik mint Mertz V Scholz.
Nagyon nem vagyok ebben biztos. Az a szar az egészben, hogy Merz egy sima gyökér, Scholz még a három közül a legveszélytelenebb de vérszegény és pokitikailag hulla, de Weidel tehetséges, viszont veszélyes, s tele van indulattal. Egy Weimarizálódott Németország élén úgy kéne mint szar a zsebbe!

aquarell

Well-Known Member
2015. január 20.
16 734
61 070
113
Na ez az AFD-s nő is egy néger nővel él, és nyakig benne volt? a nemzetközi bankárvilágban? Goldman Sachs basszátok meg :D!!!

Ez egy trójai faló lesz megint, pont mint Macron/Meloni. Nekem marhára kikóg a lóláb, tök fura hogy pl.
Torockai Laci nem egy néger faszival él, és a BackRock volt a munkahelye mielőtt politikai pályára lépett volna, ugye?

Melyik a hitelesebb jobboldali aktor?

Ennek az Alice Weidelnek tapsoljon akinek két annyja van!

Nehogy az új Hitler szerepet töltse majd be...

Lehet rajtam nevetni, de semmi bizalmam senkiben aki ilyen háttérrel robban be egy felvállaltan szélsőséges párttal, s a németek meg ezerrel dübörögnek a gazdasági problémák mellett az amúgy jogos felháborodás miatt a nackulás felé.
Hogy a németek dübörögnek a nackulás felé? Ez aztán a szelektiv megfigyelés...
Teljes gàzzal haladnak az NDK2. 0 felé.
Legalább 80 %-uk balvöröszöldlibsi egységblokkra szavaz. Az AfD egy protest - párt, amit az emberek kb 20%-a azért választ, mert csalódott a többi pártban, főleg mert a Merkel által átzöldűlt cdu - nek nincs már ajánlata konzervativok számára és nem a programja miatt (nato, eu kilépés, dm vissza...) Még a csu is csak egy árnya a F. J. Strauss féle pártnak.

zsolti

Well-Known Member
2015. augusztus 8.
17 346
51 703
113
Hogy a németek dübörögnek a nackulás felé? Ez aztán a szelektiv megfigyelés...
Teljes gàzzal haladnak az NDK2. 0 felé.
Legalább 80 %-uk balvöröszöldlibsi egységblokkra szavaz. Az AfD egy protest - párt, amit az emberek kb 20%-a azért választ, mert csalódott a többi pártban, főleg mert a Merkel által átzöldűlt cdu - nek nincs már ajánlata konzervativok számára és nem a programja miatt (nato, eu kilépés, dm vissza...) Még a csu is csak egy árnya a F. J. Strauss féle pártnak.
Bárcsak igazad lenne, de én attól tartok hogy a folyamat elején vagyunk még, s náluk hagyománya van hogy marha gyorsan leng az inga szélsőséges nézetekből szélsőséges nézetekbe!

Egy dolgot nem éreznek ezek soha, hogy hol húzódik a józan ész diktálta arany közép út!

aquarell

Well-Known Member
2015. január 20.
16 734
61 070
113
Ebben igzad van, nekem is ez a véleményem róluk. Csak most egy zöldvörös "Mentsük meg a Földet, ha bele is pusztulunk, mert mi tudjuk mi a jó a világnak" diktatúra (transzformáció) felé lépkednek az összeomlásig. A józan ész hiánycikk náluk.
"Am deutschen Wesen soll die Welt genesen".
Szerintem.

kacsacsor

Well-Known Member
2015. március 15.
16 697
22 437
113
Weidel a hagyományos család híve, az azonos neműek házasságát se támogatja, de elfogadja a más típusú kapcsolatokat.

Párja Sarah Brossard filmrendező, svájci állampolgár Sri Lankai eredettel. Két fia van, velük élnek és Weidel nem engedi az LMBTQ garnitúrát a közelükbe.

• Hűha
  • Tetszik
Reactions: SilvioD and enzo

Vontolla

Well-Known Member
2022. március 15.
529
3 344
93
Mindent meg lehet magyarázni, egy néger nővel él együtt, Goldman Sachsnál röffent be a karrier, külföldön futott be kínában ahol senki nem látott rá, most meg az új üdvöske.

Miért nincs egy német se aki hetero, keresztény, otthon élt/tanult, és ismeri végig életútját egy csomó német szomszéd, sehol egy Goldman Sachs/BlackRock/amerikai rokon/tanulmányok/kinti élet évekig?!

Nekem mondom, Ő egy Macron 2.0, azoknküldték akik ezeket küldik franciáknak, olaszoknak etc.
Igazából mindenki "küldött ember"aki mondjuk nem egy amish ,ortodox zsidó v szerzetes.Nem lehet függetlenül élni.Max a megtenni amit lehet..Árnyalatni különbségek vannak ami pont számit..Én azért látok lehetőséget ébredésre ,változásra,lehetséges ez.Macronhoz viszont semmiképp nem hasonlítanám.Őróla már messziről ordít miféle .Ez a nő viszont ez a lapján a video alapján szimpatikus.Akkora színész nem lehet.

• Tetszik
Reactions: gergo55