[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
27 613
97 828
113
.
Na ez az AFD-s nő is egy néger nővel él, és nyakig benne volt? a nemzetközi bankárvilágban? Goldman Sachs basszátok meg :D!!!

Ez egy trójai faló lesz megint, pont mint Macron/Meloni. Nekem marhára kikóg a lóláb, tök fura hogy pl.
Torockai Laci nem egy néger faszival él, és a BackRock volt a munkahelye mielőtt politikai pályára lépett volna, ugye?

Melyik a hitelesebb jobboldali aktor?

Ennek az Alice Weidelnek tapsoljon akinek két annyja van!

Nehogy az új Hitler szerepet töltse majd be...

Lehet rajtam nevetni, de semmi bizalmam senkiben aki ilyen háttérrel robban be egy felvállaltan szélsőséges párttal, s a németek meg ezerrel dübörögnek a gazdasági problémák mellett az amúgy jogos felháborodás miatt a nackulás felé.
Itt igazából egy necces van az önléletrajzába, a 7 év Kína. A Goldman tényleg lófax pályakezdőként de évfolyamlegjobbként. ( bár lehet ott szervezték be... :cool: ) ,
Mondjuk a legnagyobb amerikai banktól átugrani az egyik legnagyobb kínai állami bankba pikáns!!! ( Ezek már Frei Tamási magasságok, aki a moszkvai KGB Egyetem után, akkor rendszert váltott, hogy a CIA továbbképzésre ment USA-ba)

Konteos legyen a talpán, kinek az ügynöke!;)

PS. Torczkai. Ha nem is néger faszi, de második felesége moldvai román származású volt; 2017-ben elvált tőle.

zsolti

Well-Known Member
2015. augusztus 8.
17 347
51 739
113
.

Itt igazából egy necces van az önléletrajzába, a 7 év Kína. A Goldman tényleg lófax pályakezdőként de évfolyamlegjobbként. ( bár lehet ott szervezték be... :cool: ) ,
Mondjuk a legnagyobb amerikai banktól átugrani az egyik legnagyobb kínai állami bankba pikáns!!! ( Ezek már Frei Tamási magasságok, aki a moszkvai KGB Egyetem után, akkor rendszert váltott, hogy a CIA továbbképzésre ment USA-ba)

PS. Torczkai. Ha nem is néger faszi, de második felesége moldvai román származású volt; 2017-ben elvált tőle.
Bank of China mennyire független a nemzetközi bankárvilágtól? Ha beszervezték a Goldmannél, mennyire ellenlábas egy BoC?!

Van olyan ismerősöm aki szerint egy kör mindkettő.

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
27 613
97 828
113
Off
Amikor most gugliztam,amit látok.
Azért Kína tényleg,As világ mind a Nyugat. Itt még a legnagyobb bank elnöke is megütheti a bokáját, ilyet azért Nyugaton nem látni.
A felfüggesztett halalbüntetésre azt hittem kötél, de nem. :D

A Bank of China volt elnökét, Liu Liange-t kedden felfüggesztett halálbüntetésre ítélte a kínai Shandong tartomány bírósága vesztegetés és illegális hitelnyújtás miatt. Az ítélet része egy szélesebb körű korrupcióellenes kampánynak, amely a kínai pénzügyi szektort célozza.

A bíróság döntése értelmében Liu Liange-t kétéves haladékkal ítélték halálra. Ez azt jelenti, hogy az ítéletet csak akkor hajtják végre, ha ez idő alatt további bűncselekményeket követ el. Amennyiben kegyelemben részesül, büntetése életfogytiglani börtönre változhat.

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
27 613
97 828
113
Bank of China mennyire független a nemzetközi bankárvilágtól? Ha beszervezték a Goldmannél, mennyire ellenlábas egy BoC?!

Van olyan ismerősöm aki szerint egy kör mindkettő.
Ha jól értem 100%-ban kínai állami tulajdonú bank, de vannak tőzsdén is jegyzett leányvállalatai. Az egyikben a gugli szerint, természetesen a BlackRock is tulajdonos a szokásos minimál %-ban.. A BoC-n belul nem írják hol dolgozott.

Egyébként ezek a cégálókat, kapcsolati rendszereket kutatni izgalmas dolog. Nem értem , miért nincs vmi adatbázistöredék sehol, amiből pikk-pakk rá lehetne keresni. Vagy ez csak engem érdekel ennyire....

Pogány

Well-Known Member
2018. április 26.
21 940
72 756
113
Gyalogosok közé hajtott egy autó szerdán London belvárosában. A rendőrség hangsúlyozta, hogy nem terrorcselekmény történt :D

• Vicces
Reactions: megazez

aquarell

Well-Known Member
2015. január 20.
16 740
61 096
113
Ebben igzad van, nekem is ez a véleményem róluk. Csak most egy zöldvörös "Mentsük meg a Földet, ha bele is pusztulunk, mert mi tudjuk mi a jó a világnak" diktatúra (transzformáció) felé lépkednek az összeomlásig. A józan ész hiánycikk náluk
"Am deutschen Wesen soll die Welt genesen".
Szerintem.
.

Nem csodálom... :) Toroczkai egy ritka penetráns mindenkit kioktató okostojás, hiú pasas, már amennyire megnyilvánulásaiból látom. Akkor ezek szerint 3. vagy több feleségnél tart?

• Tetszik
Reactions: Filter

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
19 340
60 878
113
Nem értem , miért nincs vmi adatbázistöredék sehol, amiből pikk-pakk rá lehetne keresni. Vagy ez csak engem érdekel ennyire....

Pont ezért. Nagyon gyorsan rá lehetne jönni, hogy alig pár kézben futnak össze a szálak...
d685a758e7135b00fba4e441eaf897d9.jpg

Remélem nagyítható...

kacsacsor

Well-Known Member
2015. március 15.
16 702
22 442
113
Pont ezért. Nagyon gyorsan rá lehetne jönni, hogy alig pár kézben futnak össze a szálak...
d685a758e7135b00fba4e441eaf897d9.jpg

Remélem nagyítható...
Valami ilyesmi, csak persze nem ez. Nem tudom ezt valósnak rajzolták-e vagy demónak. Ez utóbbinak jó.
Nem fedeztem fel a legnagyobb bankok és befektetési alapok közül csak párat, és jó pár olyan 3-4 vonali hatalmi központ van itt mint pl. a The New York Times, aminek a főszerkesztőjét akár fél óra kirúgják, ha a helyzet úgy kívánja.

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
19 340
60 878
113
Valami ilyesmi, csak persze nem ez. Nem tudom ezt valósnak rajzolták-e vagy demónak. Ez utóbbinak jó.
Nem fedeztem fel a legnagyobb bankok és befektetési alapok közül csak párat, és jó pár olyan 3-4 vonali hatalmi központ van itt mint pl. a The New York Times, aminek a főszerkesztőjét akár fél óra kirúgják, ha a helyzet úgy kívánja.

Nem hierarchikus rendszert mutat be a kép, hanem egy igazolt kapcsolati hálót, hogy miként függenek össze a dolgok.
A kép messze nem teljes, de jól látszik , hogy egy elég szűk csoport kezében van óriási hatalom.

zsolti

Well-Known Member
2015. augusztus 8.
17 347
51 739
113
Nem hiszem el hogy egy német hazafias pártban nincs más tehetséges ember, aki kevésbé nézne ki "küldött emberként" mint ez az amúgy nővel élő Goldman Sachsos/majd 7 évre a világ végére szem elől állítólag bankárként eltűnő Weidel.

Nekem ez kb. kibassza kb. a kamumétert, gyanús extrán, olyan hiteles mint az a rész amit Szájer írt az alaptörvényben a családról - apa/anya/gyerekek - két homoparty közt!

• Tetszik
Reactions: ravenlord and fip7

ozymandias

Well-Known Member
2013. június 4.
2 778
18 024
113
A beszéde teljes hosszában. Nem véletlen nem áll ki a Habeck egy vitapárbajra.

Amúgy nagyon nagy a csend az eset körül. Scholz-ot kifütyülték, Habeck meg idén 740 körüli feljelentést tett átlagemberekkel szemben, akik online kritizálni merték vagy mémet csináltak belőle.

Nagyon kíváncsi leszek, hogy hova kerülnek azok az x-ek február végén...

Vontolla

Well-Known Member
2022. március 15.
531
3 355
93

Amúgy nagyon nagy a csend az eset körül. Scholz-ot kifütyülték, Habeck meg idén 740 körüli feljelentést tett átlagemberekkel szemben, akik online kritizálni merték vagy mémet csináltak belőle.

Melegedő Maybach V12 hangját hallom.?

kegyetlen petymeg

Well-Known Member
2020. április 18.
1 455
9 948
113
Nem hiszem el hogy egy német hazafias pártban nincs más tehetséges ember, aki kevésbé nézne ki "küldött emberként" mint ez az amúgy nővel élő Goldman Sachsos/majd 7 évre a világ végére szem elől állítólag bankárként eltűnő Weidel.

Nekem ez kb. kibassza kb. a kamumétert, gyanús extrán, olyan hiteles mint az a rész amit Szájer írt az alaptörvényben a családról - apa/anya/gyerekek - két homoparty közt!
Értem a fenntartásodat Weidellel kapcsolatban. Azonban, ha az AfD áttörő elfogadottságához Weidel szükséges, akkor legyen Weidel. Később le lehet cserélni, ha meredek dolgokat tenne.
Pillanatnyilag azonban nincs hozzá hasonló húzó emberük.

Voltak már régebben a Bundestagban ennél komolyabb és keményebb beszédei, például Merkellel szemben is. Habeck pedig csak egy nyomorult senkiházi, kb. egy Baerbock hím vagy semlegesnemű kiadásban.

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
19 340
60 878
113
Habeck meg idén 740 körüli feljelentést tett átlagemberekkel szemben, akik online kritizálni merték vagy mémet csináltak belőle.

Ebből is látszik, hogy egy agybeteg állat, aki tökéletesen alkalmatlan egy politikai pályára.
Ami durva, hogy az országa még betegebb, hiszen eljárás alá vonnak e miatt embereket.
A nálunk most elfogadott gumi jogszabállyal is pont ez a bajom. Egyesek nem bírják a kritikát ezért átmennének Habeck-be.
Csak azt kellene észre venni, hogy ezekkel mindig maguk alatt vágják a fát.

• Tetszik
Reactions: Pogány