Máltán kényszerleszállást hajtott végre egy eltérített Líbiai airbus 320 utasszállító.Nőket és gyereket elengedték.28nő és 1 gyereket.Khadafi embereinek tartják magukat az elkövetők,akik ketten vannak elmondásuk szerint kézigránát van náluk.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Itt szerintem megtévedt OV. Keresztény értékek(foleg kozos) már nincsenek Európában.
Hofer. Egy f-el.Pl. hogy talán mégis Hoffer-re kellett volna szavazni?
A csajok topikba kellett volna rakniEredetileg a humor topicba akartam tenni, de kiderült, hogy nem vicc!
https://www.sat1nrw.de/aktuell/koelner-polizisten-ohne-magazin-165608/
És a lányokon is legyen erényöv, mert lehet a zozók búcsúzóul még meg is húzzák őket.Azért mennyivel megnyugtatóbban mutat valamelyik AK-variánssal sétáló TEK-es akinél van is tár meg benne lőszer. Nem értem a németek milyen megfontolásból tették oda ezt a két leánykát, mert hogy lelőni senkit nem tudnak lőszer nélkül az biztos, akor meg csak arra jók, hogy legyen akitől ellopni a fegyvert. Ha ilyen hülyék akkor remélem legalább le van hegesztve csöve és szét van barmolva teljesen a belseje.
Már rég szándékos és rég árulás, ez Merkel feladata.És a lányokon is legyen erényöv, mert lehet a zozók búcsúzóul még meg is húzzák őket.
Totál kirakat barmok. A rendőrség minimális visszatartó erejét is eljátszák ezzel. Ez már szándékos árulás.
Antal Jóska megmondta: Itt még az ateisták is keresztények. Hiába hazudnak, vannak közös keresztény értékek. A muzulmánok szálka a körmünk alatt, de meg fogjuk oldani. Ha megy kevés erőszakkal, ha nem,sokkal.Ez egy diplomatikus beszólás volt, hogy "Én megmondtam.".
mi hogy nincs esely onvedelemre?Árulás,és az emberek teljes hülyének nézése,már annyiba sem néznek minket,hogy az esélyt megadják nekünk az önvédelemre,de már a rendöreinknek sem adnak lőszert b+.
Az áruláshoz ha folyamatosan csinálják nem elég egy ember, Merkelen kívül még vannak más elmebeteg árulók is, most épp az egyik vezér-pedofil az.Fogjatok le...
KATHPRESS
Az osztrák katolikus hírügynökség Rómából jelenti, hogy Pietro Parolin, a bíborosi testület államtitkára Angela Merkel német kancellárt megerősítette menekültpolitikája irányvonalában. Parolin a Corriere della Sera lapnak nyilatkozott erről.
Merkel „azon populista támadások miatt nyomás alatt áll, amelyek szívesen akadályoznák meg, hogy akár egyetlen menekültet is befogadjon”, mondta Parolin.
http://lovasistvan.hu/2016/12/24/a-vatikan-megerositette-merkel-liberalis-migranspolitikajat/
Nálunk is így jártak a VÁPosok. Géppisztoly volt előírva, de skuló nem volt benne.Régebben azt tartottam, hogy magyarországon a hülyeséget már exportra termelhetnénk. Nos látszik a német hatékonyság, mert ők már exportálják is.
Ezen termékkörben a németek K+F ágazata láthatóan igen termékeny, amint azt a fenti kép is mutatja.
Remélem ebből az árucikkből nem fogunk bevásárolni itthon, ha már amúgy is tele van a padlásunk vele.
tudatomal az ISISek mondig a zsidokat kopkodik, csak ugylatszik nem nagyon merik bantani oket..Eddig az ISIS hivatalosan nem ölt izraeli állampolgárt...a képmutatás ideje lejárt, lépni kell vagy arcvesztés lesz náluk is.
Igen, ezt benéztem, a szivecskék elég nyilvánvalóak. Közéjük kellett volna bemenjen a kamion, nem a szerencsétlen bevásárlók közé.