Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A melegeknél is a NEM diszkriminálják őket a plafon, amit én el tudok fogadni, de pl. reklámozni, trendinek beállíani, szakállas nőket kiállíani példaképül az emberek elé, az azért már sok nekem...
A melegek jogai meg a harmadik nem bevezetese azert nagyon nem ugyanaz. Nekem semmi bajom azzal, hogy nem diszkriminaljak a melegeket, de a "harmadik nem" bevezetese teljesen agyzsibbasztas kategoriaja, tudomanyosan semmi nem indokolja, csak az alliberalis amokfutas idiotizmusa.
Történetesen lehet tudományos indok. Létezik olyan genetikai betegség, mikor egy ember nemét nem lehet 100%-ban meghatározni (interszexualitás).
https://hu.wikipedia.org/wiki/Interszexualitás
Viszont a norvég példa nem hinném, hogy ezekre vonatkozna csak.
Nyilván nem a beteg emberekkel van problémám.Történetesen lehet tudományos indok. Létezik olyan genetikai betegség, mikor egy ember nemét nem lehet 100%-ban meghatározni (interszexualitás).
https://hu.wikipedia.org/wiki/Interszexualitás
Viszont a norvég példa nem hinném, hogy ezekre vonatkozna csak.
Nyilván nem a beteg emberekkel van problémám.
Ebben nem vagyok biztos, viccet félretéve, hogy ez mentális betegség, én inkább ízlésficamnak mondanám. Ők tudják, tényleg úgy vagyok vele, ha nem erőltetik rám, semmi bajom velük, mert több marad a jóból nekünk, akik értékeljük is !Hat, a mentalisan betegek is betegek.
Bocsesz, de aki melegezik a homoszexuális vagy a buzi helyett, és ezt tartja helyesnek, hiszen használja, és csak ezt használja, miért is háborodik fel ilyeneken?Reklamozassal, trendinek beallitassal meg nem talalkoztam; a szakallas no szerintem az undorito polgarpukkasztas kategoriaja volt.
Ugyanigy a vilag faszsaganak tartom pl. a kereszteny eskuvoert kuzdest melegfronton (valamelyik skandinav orszagban mar ilyen is van allitolag); valahol k.vrara el vannak tevedve a melegek is meg az oket tamogato kereszteny apparatus is. Ugyanis ez a ket dolog nem fer ossze es ezt tiszteletben kene tartani.
Ebben nem vagyok biztos, viccet félretéve, hogy ez mentális betegség, én inkább ízlésficamnak mondanám. Ők tudják, tényleg úgy vagyok vele, ha nem erőltetik rám, semmi bajom velük, mert több marad a jóból nekünk, akik értékeljük is !
Reklamozassal, trendinek beallitassal meg nem talalkoztam; a szakallas no szerintem az undorito polgarpukkasztas kategoriaja volt.
Ugyanigy a vilag faszsaganak tartom pl. a kereszteny eskuvoert kuzdest melegfronton (valamelyik skandinav orszagban mar ilyen is van allitolag); valahol k.vrara el vannak tevedve a melegek is meg az oket tamogato kereszteny apparatus is. Ugyanis ez a ket dolog nem fer ossze es ezt tiszteletben kene tartani.
Bocsesz, de aki melegezik a homoszexuális vagy a buzi helyett, és ezt tartja helyesnek, hiszen használja, és csak ezt használja, miért is háborodik fel ilyeneken?
Ha már hőfokozunk a píszísedés degeneráltsága miatt:
meleg=homoszexuális
langyos=biszexuális
langyika=transzvesztita
hideg=heteroszexuális
Állami támogatással mennek a buzifesztiválok, felvonulások, és azok vannak büntetve, akik szeretnének normális világban élni, és ezeket eltakarítani az utcákról az ilyen randalírozások alkalmával. Ez nem más, mint megtervezetten egy tudatos szítás ellenük, nem más!
Nem keresztények, hanem protestánsok támogatják a homoszexuálisok templomi esküvőjét.
Ne kezdjuk ujra a vallashaborut.
De én megértőbb vagyokHat, ez azert az enkep zavara inkabb; izlesficam mondjuk Gyozikeert rajongani vagy tejszinhabbal enni a bundas kenyeret szerintem
Es meg mondjak azt, hogy nem vagy tolerans)))De én megértőbb vagyok
Blogen, kérlek, fejezd már be ezt a vallásakármit.
Meg ez a homokos, hermafrodita dolog is túlmegy minden OFF-on.
Hát láááátod milyen vagyok ? Egy toleráns konzervatív jobboldali, te meg egy szigorú liberális. Ilyen is van !Es meg mondjak azt, hogy nem vagy tolerans)))
Ez egyértelmű volt mindig is. Szoktam nézni ezt is, gyakorlatilag a Brüsszeli EP liberális szárnyának a magántévéje.A képek és a szöveg alapján csak nekem tűnik úgy, hogy a euronews az európai lakosság hülyítésére van kitalálva?