Na és itt megyünk át a demokráciából a diktatúrába. Amikor a puszta tények közlése mások számára gyűlöletkeltő, az nem más mint az igazság eltitkolása és a józan ész és gondolkodás meggyalázása.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez a gondolkodásmód vezet a Föld pusztulásához. Az értelmes európai emberek rájöttek, hogy a sok gyerek gáz, mertcsak az erőforrások lelakásához vezet. Van nyugdíjrendszer, szociális ellátás és robotizáció. Nem kellenek az emberek. Ha negyed ennyien lennénk a földön jobb élet lenne.Az utóbbi időben igazából én a politikusokat sem tudom teljes mértékben elítélni. Ők az ország túlélését kell elsődleges célnak tekintsék. Az európai emberek többsége viszont az utóbbi néhány évtizedben egyszerűen nem hajlandóak gyerekeket vállalni. Ott vannak a nyugati országok, jó fizetés, brutálisan jó szociális háló védi az embereket, mindenféle kedvezményeket kapnának, ha gyereket vállalnak és mégsem. Lehet, hogy a politikusok egyszerűen már feladták, hogy anyagiakkal ösztönözzék a gyerekvállalásra az embereket és azt gondolják, hogy ha ők nem, akkor majd más népek vállalnak utódokat?..... .
Ez a gondolkodásmód vezet a Föld pusztulásához. Az értelmes európai emberek rájöttek, hogy a sok gyerek gáz, mertcsak az erőforrások lelakásához vezet. Van nyugdíjrendszer, szociális ellátás és robotizáció. Nem kellenek az emberek. Ha negyed ennyien lennénk a földön jobb élet lenne.
Ez a gondolkodásmód vezet a Föld pusztulásához. Az értelmes európai emberek rájöttek, hogy a sok gyerek gáz, mertcsak az erőforrások lelakásához vezet. Van nyugdíjrendszer, szociális ellátás és robotizáció. Nem kellenek az emberek. Ha negyed ennyien lennénk a földön jobb élet lenne.
Ezt nem értem, a csávó muszlim és nem foghat alkoholos üveget?
Az USA-ban meg, ha a pénztáros még nincs 21 éves, nem foghatja meg az alkoholos üveget, odacsenget egy idősebb alkalmazottat, aki elrántja a sört/bort pálinkát vonalkód leolvasó előtt és megy minden tovább. Legalábbis pár éve még így volt...
Na és itt megyünk át a demokráciából a diktatúrába. Amikor a puszta tények közlése mások számára gyűlöletkeltő, az nem más mint az igazság eltitkolása és a józan ész és gondolkodás meggyalázása.
Szerinted miert van tele a tokom liberaliskent ezekkel a kamu liberalis idiotakkal?
Es eszmeletlen, mennyire torz a gondolkodasuk.
Mitől liberális valaki?
Komolyan kérdezem,szeretném tudni,lehet magam is az vagyok,és eddig nem is tudtam róla.
Kamu.Alapvetoen attol szerintem, hogy konnyebben lecsereli a "megszokottat" ujabbra, ha az mukodokepesebb (kevesbe "szokasokban" gondolkodik),
Ervekkel a konzervativok is meggyozhetoek. Ez is kamu szoveg. Uj definiciot kerunk kerunk!konnyebben kepes valtoztatni a velemenyen (kevesbe szamit a csoportnyomas, tradicio, stb.).
Ez így kevés. Mert most az agyhalottak között a genderszak, a nemtelen gyermek meg a safe place a divatos, tehát sokan gondolhatják, hogy ez az ami működőképes.
Kamu.
Barki lecsereli jobbra a regi rosszat.
Ervekkel a konzervativok is meggyozhetoek. Ez is kamu szoveg. Uj definiciot kerunk kerunk!
Nehéz biztosra tudni, hogy jobb lesz, inkább csak utólag tudod meg, ezért nehéz a csere.Barki lecsereli jobbra a regi rosszat.
Nem kell mindent lecserélj, alapvetően a hagyományaid is csak vannak meg szépek, de meglennél neélkülük hosszú távon.Ervekkel a konzervativok is meggyozhetoek. Ez is kamu szoveg. Uj definiciot kerunk kerunk!
Gyakorlatilag valamennyire működik. Ez a röhely, hogy a trend hozott egy működőképességet. Az más kérdés, hogy háború vagy reáltudományokat kérő problémák vagy szaporodási tendencia alapján kihalnának, de csak megvan a kis degenerált wc-jük, a "hen" vagy miafszm elképzelt köztes nemük amit használnak és használtatnak, a safa space, a véleményed elnyomása ha ütközik az övékével stb.A mukodokepesseg nem ideologiai, hanem gyakorlati kerdes. Naluk ideologiai; leszarjak, ha valami ostobasag, ha trendi.
Rendben. Szaladj csak!Zeal, ne gyotorj Hulla faradt vagyok, ma annyira nem szeretnek ilyet jatszani.
En is igy gondolom. Talan 2ndt is. De annyira szerettem volna egy jo definiciot olvasni.Nehéz biztosra tudni, hogy jobb lesz, inkább csak utólag tudod meg, ezért nehéz a csere.
...
Nem kell mindent lecserélj, alapvetően a hagyományaid is csak vannak meg szépek, de meglennél neélkülük hosszú távon.
Es ha sajat tudomanyt gyartanak hozza? Oke, befejeztem.Ennyi a lenyeg: nem liberalisok, akik igy cselekszenek, mikozben nincs tudomanyosan alatamasztva a velemenyuk.
Nem tudom már milyen a liberális, de abban amit írtál és abban amit az agyhalottak tesznek csak van némi átfedés is még ha torz is vagy nem pont úgy ahogy te értelmezed.Ennyi a lenyeg: nem liberalisok, akik igy cselekszenek, mikozben nincs tudomanyosan alatamasztva a velemenyuk.
Öhmm,vagyis nem lehet definiálni?
Mitől liberális valaki?
Komolyan kérdezem,szeretném tudni,lehet magam is az vagyok,és eddig nem is tudtam róla.