Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ezeken nem fog az idő vasfoga? Á de semmittevő jó léte lehetett ezek szerint.
"2013-ban Korfu szigetén lelökött egy egyetemista lányt egy szikláról, aki súlyos sérüléseket szenvedett, ezért 2014-ben emberölés kísérlete miatt tíz év börtönre ítélték."Ezeken nem fog az idő vasfoga? Á de semmittevő jó léte lehetett ezek szerint.
Te most tömeges elmezavarra hivatkozol, és öngyilkos hajlamra!! Akkor most németeknél nem lenne 1949 óta legnagyobb kormány válság!Ez Európa akarata. A fehér, posztkeresztény őslakos tömegek semmisítik meg a saját életterüket. Demokrácia van minde nyugati országban, ez a lakosságuk akarata. Nem létezik háttérhatalom és Soros-terv sincs, csak az európai, fehér többség sziklaszilárd akarata, hogy felszámol mindent, amit tegnap Európának neveztek.
Aki ezzel nem ért egyet, az tényleg nem Európai.
Kezdjetek Eurázsiában gondolkodni az elmebeteg összeesküvéselméletek helyett!
Kihagytad, hogy "és a föld lapos".... Nem létezik háttérhatalom és Soros-terv sincs, csak az európai, fehér többség sziklaszilárd akarata, hogy felszámol mindent, amit tegnap Európának neveztek.....
Szerintem az a baj, ha valaki ciganyozassal etnikai feszultseget kelt, ami tovabbi fajgyulolethez es vegul nepirtasokhoz vezet.Nem az a baj, hogy 1 hülye tolvaj cigány kitalál valamit, hanem az, hogy sok hiszékeny ember szajkózza a hazugságát!
az anti-konzervativ, libero oldal mar reg elhitette onmagaval, hogy a fold lapos, igy azt mar nem szugseges mondogatniuk, igy marad idejuk az aktualis problemakra fokuszalni, mint pl. a homoszexualis es pedofil balnak jogai a patriarchalisan elnyomo transz-racial reti pingvin kozossegben.Kihagytad, hogy "és a föld lapos"
Így nem nézünk helikopternek, csak gőzmozdonynak.
Nem én raktam tele az országot fajgyűlölő hazug plakátokkak, igy inkább annál a rohadéknál reklamálj...!!!Szerintem az a baj, ha valaki ciganyozassal etnikai feszultseget kelt, ami tovabbi fajgyulolethez es vegul nepirtasokhoz vezet.
Ki és melyik fajt gyűlöli aki telerakta hazug plakátokkal az országot?Nem én raktam tele az országot fajgyűlölő hazug plakátokkak, igy inkább annál a rohadéknál reklamálj...!!!
Amúgy cigányozni lehet? Mert az hogy belpol vonal, ami ELVILEG tiltott, azt már jól láthatóan nem érdekel itt senkit.Nem az a baj, hogy 1 hülye tolvaj cigány kitalál valamit, hanem az, hogy sok hiszékeny ember szajkózza a hazugságát!
Aki mindenkit gyűlöl - kivéve a ruszkikat és a kínaiakat, mert nekik a seggüket nyalja!Ki és melyik fajt gyűlöli aki telerakta hazug plakátokkal az országot?
Aki mindenkit gyűlöl - kivéve a ruszkikat és a kínaiakat, mert nekik a seggüket nyalja!
Te most tömeges elmezavarra hivatkozol, és öngyilkos hajlamra!! Akkor most németeknél nem lenne 1949 óta legnagyobb kormány válság!
Ki mondja meg mi az Európai? Te vagy Brüsszelben a liberálisok, vagy baloldaliak aki már csak névben azok, mert munkásokhoz bérből és fizetésből élő emberekhez már semmi közük.
Nem akarják, csak elkényelmesedtek, halogatnak - hiszen a jelenlegi életkörülményeik megnyugtatóak.Brüsszel az európai polgárok akarata. Egész Brüsszelt kipucolhatnák, ha más kormányokat választanának, de nem teszik, mert alapvetően ez az európai emberek politikája. A bérből és fizetésből élő európai tömegek akarják a korlátlan bevándorlást.
Ennél azért több konkrétumot vártam el, így ebben a formában ez nem több, mint alaptalan anyázás részedről.Aki mindenkit gyűlöl - kivéve a ruszkikat és a kínaiakat, mert nekik a seggüket nyalja!
Nem akarják, csak elkényelmesedtek, halogatnak - hiszen a jelenlegi életkörülményeik megnyugtatóak.
"Hó végén" fogadkozok, hogy a következő fizum felét felteszem (a ruletten pirosra) valami szisztémás tippmixre, aztán a következő hó elején mégis inkább szépen befizetem a csekkeket, meg bevásárolok kajából, megtankolok, adok a gyereknek pénzt etc...és aztán - mivel egészségügyben dolgozó vagyok és nem egészségügyi dolgozó - így ló*asz van, nem béremelés - fa fizu kiégetése után fogadkozok, hogy a következő fizum felét...
A nyugati állampolgár még idáig sem jut el radikalizmusban, mert ugyan miért is kockáztatná a jólmegisvalósítommagam tyúxaros életét utcai harcokba keveredve, hogy kiszorítsa a más kultúrájúakat?
Halogat, most még jó, nem fog ez változni, meg majd ha baj lesz, akkor az adómból ott vannak a rendvédelmi szervek, meg a majd a törvényhozók meghozzák a szükséges törvényeket.
Szerintem.
Rokonom a fazonTe most tömeges elmezavarra hivatkozol, és öngyilkos hajlamra!! Akkor most németeknél nem lenne 1949 óta legnagyobb kormány válság!
Ki mondja meg mi az Európai? Te vagy Brüsszelben a liberálisok, vagy baloldaliak aki már csak névben azok, mert munkásokhoz bérből és fizetésből élő emberekhez már semmi közük.
Egyre jobb nyugaton a közbiztonság !