Most az egyszer megbocsátjuk, de csak azért mert cserébe viszont kommunistáztál helyette egy jó kövéret!Bocs, hogy nem szídtam a négereket. Mea culpa.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Most az egyszer megbocsátjuk, de csak azért mert cserébe viszont kommunistáztál helyette egy jó kövéret!Bocs, hogy nem szídtam a négereket. Mea culpa.
Nem kell a szarkazmusod, szidni szidhattad volna, mert nagyon is volt amiért, de ez nem kötelező. Viszont neki álltál mosdani őket, ami meg undorító.Bocs, hogy nem szídtam a négereket. Mea culpa.
Látom nincs akivel, felőlem nyugodtan fogadj örökbe egy családot, mind a 47 tagjával.
Azon kívül, hogy kifordítod amit mondanak és gúnyolódsz rajtuk?Pedig már rendesen szídom őket. Miért vagy ilyen elutasító velem?
Azon kívül, hogy kifordítod amit mondanak és gúnyolódsz rajtuk?
Ne trollkodj!Nagyon illetlen dolog kérdésre kérdéssel válaszolni. De nem fordítottam ki, mondta, hogy szídjam őket és én teljesítettem a kívánságát.
Ne hazudj, senki nem mondta hogy bárkit is szidni kellene, te viszont ezt mégis önként és harsányan megtetted.Nagyon illetlen dolog kérdésre kérdéssel válaszolni. De nem fordítottam ki, mondta, hogy szídjam őket és én teljesítettem a kívánságát.
Az azért fasza, sosem láttam még ennyi csillagászt egy helyen!
Minek az a sok macera? Beszorítani őket egy zsákutcába aztán ratatatata.....
Így van! Minden migráns menjen haza a családjához!És miért nem fogdossák össze őket, majd basszák ki az országból egytől egyig őket + családot? Elvégre a családegyesítési programot nagyon promózzák Brüsszelből.
Így van! Minden migráns menjen haza a családjához!
Szerencse hogy a magyar bevandorlokat nem igy kezeltek az 1900 as evek elejen, aztan 1945-47 ben, majd 1956 ban majd most a rendszervaltas utan. Es a felreertes elkerulese vegett nem ertek egyett a migransok esznelkuli befogadasaval. Azonban azzal a gyulolkodo magyarorszagi hangulattal sem ami ma uralkodik. Segitsunk amennyire tolunk telik mert ha nem tesszuk akkor mi sem vagyunk melto segitsegre.
Ha a balliberális vezetők Európában nem agybeteg módon álltak volna ehhez a kérdéshez, amelyben gyakorlatilag minden biztonsági megfontolást sutba dobnak, akkor nem a másik szélsőséget erősítették volna meg.
Mindössze annyit kellene / kellett volna tenniük, hogy az EU területére belépést kötik a menekült státusz megadásához, és a beengedetteket egyrészt zárt táborokban tartják (a későbbi munkavállaláshoz szükséges képzést is ezekben a táborokban biztosítják), a megfelelő képzettséget elérők, akik így munkához jutnak, kedvezményes albérletbe költözhetnének, de még utána legalább 2 évig megfigyelés alatt állnának. Ha a 2 év alatt rendes munkájuk van, normálisan élnek, beilleszkedtek, akkor el lehet őket engedni, ha nem akkor meg kirakni őket.
Ezzel szemben van az az agyrém, hogy beengedünk bárkit, aki csak jön, aztán reméljük, hogy együttműködő lesz majd a hatóságokkal és nem is tűnik el, mivel nyitott táborok vannak és tilos bármiféle kényszerítő eszköz használata. Ezen felül olyan jövedelmet és jogokat biztosítanak nekik, hogy még az itt élő őslakosság is csak irigykedve figyelheti, és azt látja, hogy az így bejöttek jelentős része (nem mondom, hogy a többség, de hogy sokan, az biztos) semmiféle szándékot nem mutat arra, hogy be akarna illeszkedni és elfogadni az itteni szokásokat és törvényeket.
Így aztán most kétféle lehetőségből lehet választani az egyszeri európai polgárnak:
1. Marad a jelenlegi rendszer, amikor a bevándorló hülyét csinál a helyi hatóságokból és simán kihasználja a jószándékot, illetve gond nélkül bejönnek és eltűnnek a hatóságok szeme elől a szélsőségesek, potenciális terroristák is, aki pedig ez ellen felszólal, az egy mocsok idegengyűlölő.
2. Választ inkább egy olyan pártot, ami csípőből elutasítja a bevándorlást, zéró tolerancia.
Miért lepődik meg bárki, hogy az átlagpolgár inkább a 2. lehetőséget választja, ha már csak ezek vannak?