Kar erte. Egy velemeny volt a sok kozul... Akinek nem tetszett hasznalhatta az ignore funkciot, ahogy mindenki masnal. Szerintem. Plusz semennyivel nem volt bosszantobb vagy rosszabb, mint masok, akik nem kerutek/nek kitiltasra.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem a véleménye miatt tettem ki...Kar erte. Egy velemeny volt a sok kozul... Akinek nem tetszett hasznalhatta az ignore funkciot, ahogy mindenki masnal. Szerintem. Plusz semennyivel nem volt bosszantobb vagy rosszabb, mint masok, akik nem kerutek/nek kitiltasra.
Nem, nekünk segített hogy nem maradt itthon, velünk. Már csak ezen a fórumon létezik, nem értem még miért mert építő mondanivalója soha nem volt, lehet kint nem értik meg ezt a negatív gondolatvilágát és valahol ki kell jajgatnia magát. Kedves Panoz nagyon kívánom neked hogy megértő barátokra találj ott messze a fapapucsok, tulipánok és a marihuána világában, szerintem felejtsd el hogy honnét jöttél, nehogy visszagyere ebbe az általad elképzelt lelki meg mindenféle nyomorba, mindenkinek jobb hogy ott vagy.Azzal senkinek sem segítettél, hogy elfutottál az országból. Illetve pardon, dehogynem, magadon segítettél ...
Már megint? 2 napig bírta.Félórája Mac kirúgta a fórumról. Ideje volt.
Jó..ez csúnya volt de ütött, viszont szerintem vége ,halottról vagy jót vagy semmitKéne csinálni egy htka bulit. Jól berugni és beszélgetni. Panoz is jöhetne
Mac kibérelhetné a pécsi tvtornyot
Mack hozhatá a gumilövedékest meg a medvékre méretezett könnygázt, elég pia után jó ha csak sima tettlegességig fajulna a dolog és nem lenne tömegverekedés belőle.Kéne csinálni egy htka bulit. Jól berugni és beszélgetni. Panoz is jöhetne
Már megint? 2 napig bírta.
Hát ez szomorú.
Nem elsején lesz.Szerintem ez valami áprilisi tréfa, vagy efféle és tizenéves suhancok találták ki és terjesztik.
Elég morbid, az biztos, remélhetőleg nem jut el Európa odáig, hogy tényleg bekövetkezzenek a levélben megjelölt válaszreakciók. Mert egyelőre valószínűbb, hogy csak pár hülye vicce, de irányváltás nélkül hamarosan valós események is lehetnek belőle.
Én májusban otthon leszek! Tőlem tarthatjuk a pécsi Csülökbárban, haverom az üzletvezető! (mellesleg kb 200 méterre van a házunktól)Kéne csinálni egy htka bulit. Jól berugni és beszélgetni. Panoz is jöhetne
Kéne csinálni egy htka bulit. Jól berugni és beszélgetni. Panoz is jöhetne
Ezt akartak. Megkaptak. Aztan amikor a 4. Birodalom a romjaiba dol eljon az otodik ami sokban fog hasonlitani a 3.ra. na addigra mar eros v4nek kell lennie mert a nemetek semit sem csinalnak felgozzel.Kedves "vendég". Ami a megdöbbentō, hogy nem hazudik. A román "dezsvír" koldul a pályaudvaron, majd jön a rendōr és leköpi. Intézkedni nem lehet, mert mindenhol van 2-3 Gutmensch, akik videóra veszik és feljelentik a rendōrt. Egy idō után besokkal valamelyik fejes, akkor megjelenik a tartományi tököslegény alakulat, MP5-ösökkel teleaggatva, aztán elvisznek pár hangoskodót, akikrōl kiderül, hogy a papírok alapján gyerek. Na, bumm. Másnap a helyi SPD-s batikhexe-különítmény flashmob-ot szervez a pályaudvarra, mert rendōri attrocítás érte az "oltalmazotti státuszban lévō fiatalkorúakat". A német rendōrség erre magyarázkodásba kezd, persze, ezt kapásból fordítják a jelenlōknek emberevō nyelvre, akik ezt módfelett viccesnek tartják és harsány nevetésbe törnek ki. A németek lehajtott fejjel elsietnek munkába.
Mára az van, hogy a vasútállomáson a Rossman-ban annyi a biztonsági ōr, mint a nyóckerben. A pályaudvaron a metró lépcsōfordulója rendszeresen össze van hugyozva. Mostanság áll ott egy biztonsági ōr. A tömegközlekedésben jegy nélkül utaznak a "jövevények".
Most a Seehofer lesz a belügyminiszter, csak a gond ott van, hogy Mutti a következō kancellárságért összefeküdt az SPD-vel. Ezek a helyi szdsz ultraliberális szárnya. Amit a helyzetrōl és ezekrōl gondolok, inkább nem írom le, mert szerintem a tartományt tiltanák ki a netrōl - örökre.
"Osztrák állampolgár" Na igen most elképzelem Hansot meg Jürgent ahogy kitervelik ezt az egészet, aztán Hans egy Grüß Gott csatakiáltással harcbaindul katona honfitársa ellenValaki kifogasolta, hogy ebben a topikban sok a negativum.
Akkor egy kis pozitivum:
Tegnap este a bécsben lèvö iràni követséget örzö katonàra tamadt késsel egy "26 éves osztràk allampolgàr".
A katona elöbb borssprayyel védekezett, majd 4 lövéssel lelötte a tamadòt. A katona a karjàn megsebesült. Sulyosabb sérüléstöl csak a golyòàllò mellénye òvta meg.
A jò hir, hogy a tàmadò nem élte tùl az akciòt!
( Vastaps részemröl!!)