Ez a link vicc akart lenni?Nekem ez nagyon csak 1 játéknak tűnik https://www.google.hu/search?q=bb+b...DJoKHTEiCOcQ_AUICigB&biw=1920&bih=943#imgrc=_
http://www.lexpev.nl/grenades/sovietbalkan/bosniaherzegovina/zeneva.html
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez a link vicc akart lenni?Nekem ez nagyon csak 1 játéknak tűnik https://www.google.hu/search?q=bb+b...DJoKHTEiCOcQ_AUICigB&biw=1920&bih=943#imgrc=_
Bocsánat, nekem ez a gránát totál kimaradt az ismeretségemből.Ez a link vicc akart lenni?
http://www.lexpev.nl/grenades/sovietbalkan/bosniaherzegovina/zeneva.html
En mondtam, hogy nem veletlenul adjak el. Rasoztak a nemetekre, mint a 2008-ban az ertektelen kotvenyeket...66 milliárd dollár volt a Bayer Monsanto fúzió. A Bayer ennyiért vásárolta fel a Monsantot.
Na átbaszták-e az amerikaiak az európai befekektőket megint? Úgy, mint 2008-ban az Opelnél vagy annál még sokkal jobban. Hát át, de csúnyán.En mondtam, hogy nem veletlenul adjak el. Rasoztak a nemetekre, mint a 2008-ban az ertektelen kotvenyeket...
http://www.origo.hu/nagyvilag/20180...laros-karteritest-kell-fizetnie-rakkelto.html
"A Monsanto vegyipari óriáscég köteles csaknem 290 millió dolláros kártérítést fizetni rákkeltő gyomirtói egyik áldozatának. Erről hozott döntést pénteken délután egy San Franciscó-i bíróság.
Az esküdtszék felelősnek mondta ki a közelmúltban a német Bayer tulajdonába került óriásvállalatot abban, hogy - miközben tudott Roundup nevű gyomirtója rákkeltő hatásáról - nem tájékoztatta vásárlóit a szer használatának lehetséges következményeiről.
Ezrek jelentkezhetnek..."
En mar ittam kinai sort nem volt rossz ehyebkent es jo nagy uvegekbe volt.https://www.reuters.com/article/us-...a-resources-beer-premium-tie-up-idUSKBN1KO00A
Európai terjeszkedés Kínában. Kínai fogyasztók százmillióihoz juthatnak el az európai minőségi termékek.
Most komolyan valaki várt mást? Egy jól működő amerikai nagy vállalatot, nem adtak volna el. A vételi kísérlet esetén nagy vagdalkozás lett volna. Jó magam először az gondoltam így akarják a GMO ellenes EU-s határozatokat megsemmisíteni. Ehelyett most majd Bayer fizethet USA állampolgárainak 20-60 milliárd dollár kártérítés olyan vegyszer miatt amiből nem nekik volt hasznuk.Na átbaszták-e az amerikaiak az európai befekektőket megint? Úgy, mint 2008-ban az Opelnél vagy annál még sokkal jobban. Hát át, de csúnyán.
Mondjuk ez is jobb, mint a kib***tt GMO-juk, de legalább meglesz a tanulópénz a németeknek is, vagy egyszerűen megtagadnak mindennemű kifizetést.Most komolyan valaki várt mást? Egy jól működő amerikai nagy vállalatot, nem adtak volna el. A vételi kísérlet esetén nagy vagdalkozás lett volna. Jó magam először az gondoltam így akarják a GMO ellenes EU-s határozatokat megsemmisíteni. Ehelyett most majd Bayer fizethet USA állampolgárainak 20-60 milliárd dollár kártérítés olyan vegyszer miatt amiből nem nekik volt hasznuk.
nem fognak semmilyen kifizetés megtagadni ,amit egy USA bíróság megítél! Most majd jönnek a perek szépen sorban és a Bayern szépen megvágják ! Kifizetéseket nem tagadnak meg mert, egy USA-ban lévő tárgyi tulajdont lefoglalják, 2 a Németországba állomásozó amerikai katonai egységek Bayern vállalat székházának ajtaján dörömbölnek majd.Mondjuk ez is jobb, mint a kib***tt GMO-juk, de legalább meglesz a tanulópénz a németeknek is, vagy egyszerűen megtagadnak mindennemű kifizetést.
Akkor még úgy van esélyük, hogy visszamondják az egész üzletet. Egy fúzió vagy felvásárlás úgysem megy egyik napról a másikra, lemondanak róla és b*sszák meg a Monsantot a részvényesei.nem fognak semmilyen kifizetés megtagadni ,amit egy USA bíróság megítél! Most majd jönnek a perek szépen sorban és a Bayern szépen megvágják ! Kifizetéseket nem tagadnak meg mert, egy USA-ban lévő tárgyi tulajdont lefoglalják, 2 a Németországba állomásozó amerikai katonai egységek Bayern vállalat székházának ajtaján dörömbölnek majd.
Már megtörtént a fúzió.Akkor még úgy van esélyük, hogy visszamondják az egész üzletet. Egy fúzió vagy felvásárlás úgysem megy egyik napról a másikra, lemondanak róla és b*sszák meg a Monsantot a részvényesei.
Tiszta hülyék, ha ehez asszisztálnak a németek. Mondjuk eddig sem tűntek normálisnak, de ezután pénzre megy ki a játék, amit az ők zsebeikből fognak kiszedni.Már megtörtént a fúzió.
Várhatóan az usa részéről még továbbu hasonló húzások várhatóak. Ehhez még Trump politikája is dukálni fog. Hogy hülyék az európaiak. Nem. Szerintem a háttérben jelentős nyomás (zsarolás szintű) nehezedik rájuk. A veszteség több év múlva jócskán több lesz mint a felvásárlási ár. A Bayer pár év múlva ismét usa kézbe fog kerülni. Okos. Nagyon okosan csinálva. És az egészben az a legszebb hogy ennyire "hülyének" néznek (cégeket legfőképp) minket.
Szerintem hajtsák be az előző tulajdonosokon. Persze azok amerikaiak, így nehéz lesz. Egy ilyen után minimum lapátra tennék pár ezer Monsanto dolgozót takarékosság címmel, úgyis konkurenciát vettek még a BayeresekMondjuk ez is jobb, mint a kib***tt GMO-juk, de legalább meglesz a tanulópénz a németeknek is, vagy egyszerűen megtagadnak mindennemű kifizetést.
Bayers eddig soha nem volt USA tulajdon ! Számunkra intő példa sajnos ezt jelenti USA szövetségesnek lenni. A szarjukat ránk tolják.Már megtörtént a fúzió.
Várhatóan az usa részéről még továbbu hasonló húzások várhatóak. Ehhez még Trump politikája is dukálni fog. Hogy hülyék az európaiak. Nem. Szerintem a háttérben jelentős nyomás (zsarolás szintű) nehezedik rájuk. A veszteség több év múlva jócskán több lesz mint a felvásárlási ár. A Bayer pár év múlva ismét usa kézbe fog kerülni. Okos. Nagyon okosan csinálva. És az egészben az a legszebb hogy ennyire "hülyének" néznek (cégeket legfőképp) minket.
Nálunk az 50-60 éves csirkebél kåbelekkel mennyivel jobb a helyzet?"Az aukciókon a német kormány egyúttal az évente telepíthető kapacitásokat is korlátozta, elsősorban azért, mert a hálózat fejlesztése képtelen volt lépést tartani a korábbi évek szélenergia-fellendülésével. Ez (és a napenergia-termelés szárnyalása) okozza, hogy bizonyos időszakokban a hálózatra olyan mennyiségű megújuló alapon termelt áram érkezik, amit csak a környező országok villamosenergia-rendszere felé tudnak továbbítani (ami azoknak szintén nem problémamentes), a belföldi piacon pedig egyre többször negatív árak alakulnak ki. "
https://www.portfolio.hu/vallalatok...eszharangot-a-szelenergia-miatt.2.294344.html