Majd amikor gumilövedékkel fejre lőnek, ez egy kemény zúzódás eddig.
Parancsolj:
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Majd amikor gumilövedékkel fejre lőnek, ez egy kemény zúzódás eddig.
Tegnap kérdeztem egy ide látogató németet, mennyi neki 1 kilowatt áram odakinn? 1 euró 80. Mondom 1 kilowatt? Nem, 1000 watt mondja. Szóval 1 kw 1 euró 80 neki. Mondja ledes lámpát használ mindenhol, meg energiatakarékos minden. Mondom a szénerőművet is l kéne kapcsolni, nem elég zöld.Ezért ez így leírva igen mocskos szarul néz ki!
Voltam Párizsban nem egyszer, és ami megmaradt azon túl hogy szerintem gyönyörű város(nyilván nem az Orly-ról a Centrum felé tartó RER út első fél órájáról beszélek, ami mondjuk kb. bennem a B13 bűnös várost idézte meg :S), hogy marha drága volt minden.
DE TÉNYLEG MINDEN! Arra emlékszem konkrétan, hogy még a leg alapvetőbb élelmiszerek is kb. 3-5x áron voltak a hazaihoz képest... Egy kiló kenyér mondjuk 3-4 euró között, engem földhöz vert...
Nem belga rendszám van rajt?Nem francia, hanem EU-s zászlós páncélautók jelentek meg Párizsban
https://888.hu/article-nem-francia-hanem-eu-s-zaszlos-pancelautok-jelentek-meg-parizsban
Alakul, vakult már valaki?
Lehet komolyan vették a boki által hozott képeket putyinról párizsban, de az is lehet, hogy tényleg igaziak a képek?Van rá esély,hogy ez a tüntető lesz az első. Egyébként délelőtt olvastam,hogy az SZBU szerint a sárgamellényes tüntetések mögött ki áll. Ki nem fogjátok találni, milyen eredményre jutottak az SZBU bölcsei: a sárgamellényes tüntetéseket a Kreml szervezi és pénzeli szerintük....
Én a lovast nem, csakis a medve háton lovaglóst tudom elhinniLehet komolyan vették a boki által hozott képeket putyinról párizsban, de az is lehet, hogy tényleg igaziak a képek?![]()
Én a lovast nem, csakis a medve háton lovaglóst tudom elhinni!
Van rá esély,hogy ez a tüntető lesz az első. Egyébként délelőtt olvastam,hogy az SZBU szerint a sárgamellényes tüntetések mögött ki áll. Ki nem fogjátok találni, milyen eredményre jutottak az SZBU bölcsei: a sárgamellényes tüntetéseket a Kreml szervezi és pénzeli szerintük....
Olyat pláne nem! Sehol egy medve, vagy szibériai tigris??! Hát Putyin már szart érSétáló Putyin volt...![]()
Érdekes mert a Gendarmerie a francia csendőrség, bár a rendszámon meg belga zászlóra hajazó dolog van, de egy wikipediás képen ahol franciák gyakorlatoznak szintén ehhez hasonló szerintem a rendszám, az eus zászló meg külön talány számomra.Nem belga rendszám van rajt?
Ez sárga rendszám. Szerintem a brüsszeli sárga mellényes tüntetésből volt a videó. Mert ha jól rémlik ott is volt ilyen. Viszont csendőrség meg nincs már elvileg. Igaz a belga rendszámok is érdekesek. Legalábbis a civilek. Már amennyire emlékszem. Van amelyik ugye piros feliratos, a vallon meg ha jól rémlik sárga alapra van.Érdekes mert a Gendarmerie a francia csendőrség, bár a rendszámon meg belga zászlóra hajazó dolog van, de egy wikipediás képen ahol franciák gyakorlatoznak szintén ehhez hasonló szerintem a rendszám, az eus zászló meg külön talány számomra.
https://upload.wikimedia.org/wikipe..._160316.jpg/1920px-GBGM5F_Domenjod_160316.jpg
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..