Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A tölgy gyulladási hőmérsékletére 280-310 Celsius fokot ad meg ez az oldal: https://bit.ly/2vgEhdg . Azt egy villamos szakembernek kellene kiszámolnia, hogy lehetséges-e, hogy a ND-ba beépített elektromos rendszer zárlata tartósan ekkora hőt adjon le úgy, hogy a biztonsági rendszer nem csapja le.
A tölgy gyulladási hőmérsékletére 280-310 Celsius fokot ad meg ez az oldal: https://bit.ly/2vgEhdg . Azt egy villamos szakembernek kellene kiszámolnia, hogy lehetséges-e, hogy a ND-ba beépített elektromos rendszer zárlata tartósan ekkora hőt adjon le úgy, hogy a biztonsági rendszer nem csapja le.
Most tényleg a elektromos kábel pár másodperces izzásáról és a körülötte lévő többi anyagról értekeztek? Este kigyullad, reggel még vízzel locsolják a tűzfészkeket, én reggel hétórási hírekben már tudom, hogy a franciska hivatal bejelentette, hogy véletlen baleset volt a tűzvész oka!!!!!!!!!Kábelnek elég pár másodpercig izzania, pláne ha szikrázik is egy picit, többit megoldja a többi anyag ami körülötte van.
Srácok nem rátok gondoltam, hanem a franciskákra! Bocsi, a félreértető voltam!!!Most tényleg a elektromos kábel pár másodperces izzásáról és a körülötte lévő többi anyagról értekeztek? Este kigyullad, reggel még vízzel locsolják a tűzfészkeket, én reggel hétórási hírekben már tudom, hogy a franciska hivatal bejelentette, hogy véletlen baleset volt a tűzvész oka!!!!!!!!!
Van olyan smilies ami a "nagyon hülyének akarnak nézni" kifejezést fejezné ki?
Nyilván, de nem volna nwkiKábelnek elég pár másodpercig izzania, pláne ha szikrázik is egy picit, többit megoldja a többi anyag ami körülötte van.
Nézd, én szeretem a konteókat, de azoknak a megítéléséhez ismerni kell a valóságot.Most tényleg a elektromos kábel pár másodperces izzásáról és a körülötte lévő többi anyagról értekeztek? Este kigyullad, reggel még vízzel locsolják a tűzfészkeket, én reggel hétórási hírekben már tudom, hogy a franciska hivatal bejelentette, hogy véletlen baleset volt a tűzvész oka!!!!!!!!!
Van olyan smilies ami a "nagyon hülyének akarnak nézni" kifejezést fejezné ki?
https://badog.blogstar.hu/2019/04/2...80/?utm_source=blogstar.hu&utm_medium=webpushMárcius 15-én történt a christchurch-i lövöldözés, a mecsetben 50 embert öltek meg, közel ugyanennyi sérült meg. A körülmények (feliratok a fegyvereken, a tamadó írása) egyértelműen vallási indíttatásra utaltak. Aznap sokan már vallási háború kezdetéről, lehetséges bosszúról beszéltek. Rá 2 napra kigyulladt a párizsi Saint-Sulpice-templomának tömörfa bejárati ajtaja... A Saint-Sulpice-templom Párizs második legmagasabb temploma a Notre-Dame után. A tűzoltók még pont időben érkeztek, a hír nem kavart nagy hullámokat a médiában.
https://24.hu/kulfold/2019/03/17/saint-sulpice-templom-parizs-tuz/
Napra pontosan egy hónappal a christchurch-i támadás után ma leégett a Notre-Dame székesegyház, a kereszténység egyik legismertebb jelképe.
Figyelmetlen voltam, én is belinkeltem. Bocsi
Ha gyújtogatás volt, akkor az EU-s választások előtt senki se várjon válaszokat. Ha most bejelentenék, hogy egy "integrálódott" muzulmán csinálta, az rengeteg szavazatot hozna a migráció ellenes pártoknak.
Próbálták volna 80 évvel ez előtt...Megérdemlik,a maffia ellen nem lehet fehér kesztyűben hadakozni,az meg,hogy az arab bűnözők muszlim bíróhoz fordulnak,szép jövőt vetít a büszke németekre.
Próbálták volna 80 évvel ez előtt...
Én ezt egyáltalán nem így gondolom.Akkor is át voltak esve a paci túlsó felére,a megoldás a kettő között van.
Én ezt egyáltalán nem így gondolom.
2.értelmes törvények
3.következetes betartatása
4.értelmes bevándorlási törvényeket,...határvédelmieket, meg szociális ellátórendszer
Én szimplán a terrorizmussal nem tudok egyetérteni.a tömeg gyilkosságokkal,halál/munkatáborokkal,vagy akár a háború általi leigázással nem tudok egyet érteni,