A "nekünk jó" vezető kb. küldi a suskát, nem pofázik bele semmibe, de azért minden problèmánkat megoldja (a benes-dekrétumtól az úz-völgyig).
Háát, annyira gondolom láttad az eddigi kommentjeimet úgy általában, hogy nem teljesen erre gondoltam...
Amire viszont gondoltam, az a teljesség igénye nélkül:
Végre elengedik ezt az "EU majd megoldja" a föld lakosságának minden baját, befogadunk minden harmadik világbelit aki szeretne jobban élni, ezzel többek közt importáljuk a betegségeiket, problémáikat, s valószínű konzerváljuk a szegénységet a kontinensen.
Gondoltam rá hogy nem erőltetjük esetleg tovább azokat az EU-nak egyoldalú kapcsolatokat, barátságokat, amelyek nem előnyösek nekünk, pl. mondjuk mert meg akarják mondani bizonyos "jó barátok" hogy mit hogy csinálhatunk, kivel üzletelhetünk, tőlük mit kell megvennünk ha piacilag előnyös nekünk - ha nem - akkor is.
Az sem lenne utolsó, ha az új EU vezetés a saját őslakos és kultúrálisan ide kötődő tömegeknek javítaná valahogy a gyermekvállalási kedvét, pusztán csak azért hogy ne haljon ki az európai őslakosság. Ebben az is egy fontos elem lehetne, hogy NEM reklámozzuk tovább a gender vonalat, a homoszexualitást. Ezek létező dolgok, de ha rajtam múlna, sokkal inkább megtűrt vonal lenne, mint sem divat, ezt nem propagálni kell, hanem max tudomást venni róla, és kimondani bátran, hogy NEM, nem ez a normális, és NEM, nincs miért reklámozni, mert NEM, nem jó dolog, pláne nem jobb mint a normális párkapcsolat, család, apa-anya-gyerekek.
Valahogy így képzelném el, ismétlem teljesség igénye nélkül.