Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Jó nekik ez kényes téma hisz Adolf osztrák volt...Vazze, a sógoroknak sem kell a szomszédba menniuk némi aljasságért, van nekik elég a spájzban.
https://pestisracok.hu/fuhrerkent-e...relnokot-egy-nyolcadikos-osztrak-tankonyvben/
Ki is tartja megszállás alatt kinek is a területét? Ennyit a fűrerekrőlVazze, a sógoroknak sem kell a szomszédba menniuk némi aljasságért, van nekik elég a spájzban.
https://pestisracok.hu/fuhrerkent-e...relnokot-egy-nyolcadikos-osztrak-tankonyvben/
Találkoztam már e saját magát érdekesen meghatározó lény munkásságával. Nem igazán szórakoztató.
Ha választhatok, akkor agancsos kategóriában én inkább ezekre szavazok:
Vazze, a sógoroknak sem kell a szomszédba menniuk némi aljasságért, van nekik elég a spájzban.
Vicces, hogy ez a kép botrányt okozott, mert négereknél és indiánoknál kiverte a biztosítékot, hogy őslakosok csak ők lehetnek, fehér vagymi távolkeleti nem, szóval kérjen bocsánatot.
Vazze, a sógoroknak sem kell a szomszédba menniuk némi aljasságért, van nekik elég a spájzban.
Ezek a srácok és lányok (a tanulók) ott Ausztriában 4 év múlva nagykorúak lesznek. Csak nehogy célt érjen ez a agymosás és komolyan vegyék, hogy Orbán "A Führer", mert akkor elég kontraproduktív lenne arrafelé ...
De azert ez eleg hizelgo is. Mi melyik szomszedos allam jelenleg regnalo kormanyfojerol tanitunk tankomyvbe barmit is szerintem ez annak a jele hogy valami jol van csinalva.Ezek a srácok és lányok (a tanulók) ott Ausztriában 4 év múlva nagykorúak lesznek. Csak nehogy célt érjen ez a agymosás és komolyan vegyék, hogy Orbán "A Führer", mert akkor elég kontraproduktív lenne arrafelé ...
Hát én ezt már hányszor hallottam, hogy fordulat lesz. Nem lesz, ha nagy a gáz, max. ideiglenes kommunikációs fordulat. A bevándorlók, meg a jólelkű idióták adják a szavazóbázisuk gerincét. Ha azzal vki szembefordul, eltűnik, lásd Jobbik.Azt pletykálják, hogy a svédisztáni politikusoknál kezd 180 fokos fordulat bekövetkezni és már a migrit nem tartják olyan jónak és tömeges deportálásról beszélgetnek. Ez összhangban lenne az EU új politikájával és a dublini reformmal.
Mit is mondott fonderlájen asszony? Legális migri, mindenkinek részt kell vennie, dublini felülvizsgálat.
Inkonzisztens?
Nem. Mondta valaki, hogy a szülőhazájukba lesz a deportálás?
"I have a bad feeling about this!"
Szerintem nem jött át. Semmi trükk nincs benne. Valóban deportálni akarják egy részét....de nem a szülőhazájukba, hanem ahogy az EU reform akarja, közös teherviselés alapján közép-kelet európába.Hát én ezt már hányszor hallottam, hogy fordulat lesz. Nem lesz, ha nagy a gáz, max. ideiglenes kommunikációs fordulat. ...
Hát én ezt már hányszor hallottam, hogy fordulat lesz. Nem lesz, ha nagy a gáz, max. ideiglenes kommunikációs fordulat. A bevándorlók, meg a jólelkű idióták adják a szavazóbázisuk gerincét. Ha azzal vki szembefordul, eltűnik, lásd Jobbik.
Akik ma ezt szervezik, támogatják nem fogják visszafordítani,l a folyamatot, ahhoz egy másik elit kell, de még úgyis nehezen mozdul a gépezet. Lásd Trump, mexikói fal és a Deep State.
Leszboszon a migrik, az érzékenyítő szervezetek biztatására felgyújtották a tábort, hogy vigyék el őket. A hülye nyugatiak jelentkeztek is. Persze a kommunikációban csak egyedülálló kiskorú gyerekeket veszenek át. Hirtelen lett 20.000 ilyen gyerek. Aztán 1 hónap múlva jön a családegyesítés, mégsem maradhatnak árván. Lesz a 20.000-ből 120.000.
Ezek kommunikációs trükkök, de a bevándorlás szervezése folyamatos.
És még vmi. Leszbosz után egy másik szigeten is magukra gyújtoták a tabort. Indul a következő transzfer....
Ja, most jön még nekik a java. Török háború.Szerencsétlen görögök... migránsinvázió... tönkre vágta a szigetek turizmusát, és ha még maradt valami, azt tönkre vágta a vírus.
Kapják az ívet keményen.. és még messze a vége..
5 éve. 2015-ben indult a migribuli, de akkor is ők a frontvonal.Csodálom, hogyan birjâk a lampduziak is legalább egy èvtizede a kilátâstalan migrânshelyzetet.
1.A szakszolgálatok nem érnek rá, mert a transzofób náci twitterezőket kell üldözniük.Én csak azt nem tudom hogy miért nincsenek a titkosszolgálatok ráállítva ezekre az NGOkra.
lefoglalják őket olyan fontos dolgok mint homofób twitterezők utáni kutatás és a náczi elemek likvidálása. utóbbit értsd: normális, egészséges gondolkodású, a véleményének hangot is adó személyekÉn csak azt nem tudom hogy miért nincsenek a titkosszolgálatok ráállítva ezekre az NGOkra.
a migránsok azóta okoznak problémát európában mióta megszűntek a gyarmatok. a görög tengerparton sem 5 éve ismert ez a helyzet, csak ekkor jelent meg nagyságranddel nagyobb tömeg arrafelé.5 éve. 2015-ben indult a migribuli, de akkor is ők a frontvonal.