Hát ez aztân a mërce! Seehofer maga a szélkakas.....Ez a Söder kancellár akar lenni. Egy ballibsikhez dörgölőző seggnyaló. Seehofer ezerszer karakánabb.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hát ez aztân a mërce! Seehofer maga a szélkakas.....Ez a Söder kancellár akar lenni. Egy ballibsikhez dörgölőző seggnyaló. Seehofer ezerszer karakánabb.
https://haon.hu/eletstilus/tarolnak-a-muszlim-nevek-a-franciaorszagi-babak-koreben-4378865/
"Országosan 21 százalék felett van a tavaly született gyerekeknek adott muszlim nevek aránya" 2019-es adat.
"Seine-Saint-Denis megyében – hívta fel a figyelmet a V4NA hírügynökség. Ott ugyanis 2019-ben az újszülötteknél a tíz legnépszerűbb keresztnév közül majdnem az összes muszlim eredetű volt"
...megérkeztünk..
Ez egy hülye picológusi magyarázat. Ők mindent megmagyaráznak, még az ellenkezőjét is.
Az okot ugyan sokszor összekeverik az okozattal, de sebaj.
Azért nem lépett közbe senki mert csak olyanok voltak jelen akik szemlélői és elszenvedői az eseményeknek, nem pedig alakítói.
Az alakítók a támadók voltak. És évek óta ez jön vissza hírekből.
Csak az USA-ban fordul elő, hogy aktívan fellépnek a rombolókkal szemben.
https://index.hu/tudomany/2018/07/0...do_milgram_bortonkiserlet_replikacios_valsag/A pszichológia egy tudomány, ugyanolyan mint a fizika vagy a biológia.
A pszichológia bölcsészettudomány. Inkább hasonlítsd a történelemhez vagy az irodalomhoz. Mire gondolt a költő, meg ilyesmi.A pszichológia egy tudomány, ugyanolyan mint a fizika vagy a biológia.
https://index.hu/tudomany/2018/07/0...do_milgram_bortonkiserlet_replikacios_valsag/
Hogy egy könnyen emészthető példát hozzak. Amúgy sok más tudományág is reprodukciós válságban van (gépi tanulás témában pl. tipikus, mert többnyire a modelleket, tanító adatokat, finom paramétereket nem adják ki, mert üzleti hasznot akarnak hozni belőle), de a pszichológia eleve nagyon szubjektív, nem elég "tiszta", hogy ez fokozottan könnyebben kialakulhasson, illetve sokáig fennmaradhasson
A pszichológia bölcsészettudomány. Inkább hasonlítsd a történelemhez vagy az irodalomhoz. Mire gondolt a költő, meg ilyesmi.
lol Nincs "hülye picológusi" magyarázat. A pszichológia egy tudomány, ugyanolyan mint a fizika vagy a biológia. Aki ebben nem "hisz" az kb egyenlő a laposföldhívőkkel meg a többi hasonló értelmiségivel. Amit írtam igaz, van az egészre amit írtam egy szakkifejezés egyébként, de én már rég elfelejtettem.
A pszichológia bölcsészettudomány. Inkább hasonlítsd a történelemhez vagy az irodalomhoz. Mire gondolt a költő, meg ilyesmi.
A pszichológia tudomány, ugyanúgy mint a szociológia vagy a közgazdaságtan. Nagyon nem egzakt.lol Nincs "hülye picológusi" magyarázat. A pszichológia egy tudomány, ugyanolyan mint a fizika vagy a biológia. Aki ebben nem "hisz" az kb egyenlő a laposföldhívőkkel meg a többi hasonló értelmiségivel. Amit írtam igaz, van az egészre amit írtam egy szakkifejezés egyébként, de én már rég elfelejtettem.
Van egy mondás, nem hallottad még? Hinni a templomban és a pártgyűlésen kell!A pszichológia egy tudomány, ugyanolyan mint a fizika vagy a biológia. Aki ebben nem "hisz" az kb egyenlő a laposföldhívőkkel meg a többi hasonló értelmiségivel.
És gyakran humorizálnak rajta, nem véletlenül: akarsz róla beszélni?A pszichológia tudomány, ugyanúgy mint a szociológia vagy a közgazdaságtan. Nagyon nem egzakt.
Az egész tudományág rendszerszintű reprodukálhatósági válságban volt/van... Hagyjuk...@Veér István Én is olvastam, nevetséges a cikk. Kb mintha egy matematikust valamilyen csaláson kapnak és ezért kétségbe vonják a matematika alapjait.
Az egész tudományág rendszerszintű reprodukálhatósági válságban volt/van... Hagyjuk...
A tömeghülyítés gyakorlata sokkal régebbi, mint az "úgymond" pszichológia. Remek esetleírások vannak már az ókorból is.Marketing pszichológiáról hallottál már?