Ebbe a vitába szerintem nem érdemes belemennünk,mert én teljesen máshogy látom a dolgokat,ettől még tiszteletben tartom a véleményedet,csak annyit jegyeznék meg,hogy egyetlen országra egyetlen nemzetre egyetlen társadalomra sem lehet ráerőszakolni azt amit nem akar,és az EU sem fog ilyet tenni Magyarországgal.
Jaj dehogynem akar erőszakolni. Pontosan ez a qrva nagy bibi, hogy akar.
Te vagy naiv vagy (én erre tippelek) vagy direkt vagy "lobbista".
Egyszerűen hihetetlen, hogy egyesek nem képesek utána nézni, és majd felfogni, hogy azok a szájbakurt
jogállamisági feltételek nincsenek szóról szóra tisztázva, nem egyértelmű, és nem azt jelenti mindenhol.
Mert hogy is jelenhetné ugyanazt amikor pl FINNORSZÁGBAN SZERVEZETILEG NINCS ELKÜLÖNÜLT ALKOTMÁNYBÍRÓSÁG, FUNKCIÓJÁT ELSŐDLEGESEN A PARLAMENT ALKOTMÁNYÜGYI BIZOTTSÁGA LÁTJA EL. (Teszem fel mindez csak addig nem zavarja az EU illetékeseit, amíg a Finneknél nem nyer egy jobboldali párt)
Ha képtelen vagy felfogni, hogy az EU-s országokban max összehasonlítani lehet, de nem centire azonosak a jogállamisági keretek (lásd pl Finno.) akkor kérlek fejezd be ezt a vitának sem nevezhető, csak dacos-buta ismételgetést, mert beszélgetésnek ugyan nagy jóindulattal még csak-csak lehet nevezni ezt az egészet, de pérbeszédnek már nem, és érdemben ez egy sehová sem vezető rugózás, aminek annyi a haszna, hogy a napnál is világosan kiderül, az égvilágon semmi fogalmad jó néhány dologról.
És ebben semmi személyes nincs, ülünk egy egy "virtuális kocsmában" és csak elmondom a frankót. ;-)
Tudod ez nem olyan, hogy "másképp látom a dolgokat".
A jogban lehet ugyan lavírozni de lehet explicit azaz világosan és egyértelműen is fogalmazni, de épp azért nem hajlandók erre, mert akkor nem lehetne Damoklész kardjaként a renitensnek nevezett országok feje felett tartani ezt az "opciót".
Mindezt azért, és ez az egész lényege, hogy a globalisták lassan de biztosan létre tudják hozni az Európai Egyesült Államokat, vagy marad a Nemezetek Európája.
Ha ezeket nem vagy képes kicsit elhátrálva a dolgoktól, mint egy nagy kirakós észrevenni és értelmezni, akkor most leírtam neked.
Gondold újra az egészet, és ne légy rest rendesen utána nézni a dolgoknak!
Remélem rövid időn belül üdvözölhetünk a mátrixon kívül.