[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Ramzana

Well-Known Member
2021. október 22.
5 210
29 266
113
Hogy kerül a csizma az asztalra?

Hogy kerül klímaterrorista az Újévi koncertre, a Musikvereinbe?
Sajtójeggyel. Az ORFtől.

https://www.oe24.at/oesterreich/chronik/klimakleber-hatten-zwei-orf-tickets/542222843

Az újévi koncertre a jegyek nem szabadon megvásárolhatóak, hanem az 1700ból kb 800 ajándékjegy a politikusoknak, diplomáciai testületeknek, sajtónak, szponzoroknak, és 900ra lehet pályázni. Akit kisorsolnak, az kifizetheti a jegy árát. Így nyilván kiszűrhetőek az esetleges rendbontók és terroristák is.
 

jani22

Well-Known Member
2016. augusztus 31.
12 604
25 936
113
A norvég KNM fregatt, a Helge Ingstad elsüllyedt egy nem tervezett snack és a legénység által szervezett alvás miatt
Az oroszok álomport szórtak a hajóra
"Egy norvég haditengerészeti tiszt hétfőn tagadta, hogy gondatlanság vétett volna az általa irányított hadihajó és egy olajszállító tartályhajó közötti 2018-as ütközéshez, amelyben a katonai hajó elsüllyedt.

A két hajó közötti kommunikációról készült felvételek azt mutatták, hogy a lassan mozgó Sola többször kérte a gyorsabb Ingstadot, hogy változtassák meg az irányt, vagy ütközzenek szembe, de a kérést a haditengerészet hajója elutasította, mert attól tartott, hogy túl közel kerül a parthoz.

Az ütközést vizsgáló bizottság később azt mondta, hogy az erősen megvilágított Sola TS-t nehéz lehetett megkülönböztetni a közeli termináltól, ahonnan elindult, ami összezavarta az ingstadi legénységet.

Az ütközés biztonsági hiányosságokat tárt fel a norvég haditengerészetben, beleértve a nem megfelelő kiképzési és kockázatértékelési rendszereket. A védelmi minisztérium később 10 millió korona bírságot fizetett ki.

A tárgyalás a tervek szerint március 10-ig tart."

 

kacsacsor

Well-Known Member
2015. március 15.
16 337
20 785
113
FmdOHl3XoAAI-P1

Jól értem, hogy az olaszok a leggazdagabbak?
Hogy a németek a bolgár szinten vannak?

Nehogy tudatlanul haljak már meg!
 

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
26 526
93 806
113
FmdOHl3XoAAI-P1

Jól értem, hogy az olaszok a leggazdagabbak?
Hogy a németek a bolgár szinten vannak?

Nehogy tudatlanul haljak már meg!
Kinek mennyi vagyona van.
Tehát ha vkinek van egy 50 milliós saját tulajdonú lakása Olaszországban, míg a másik Németországban havi 1 millióért bérel, akkor e szerint a statisztika szerint az olasz gazdagabb.
 

Szittya

Well-Known Member
2016. szeptember 22.
21 867
35 254
113
.
A dánoknál már magasra gyűrődött a hadsereg problémálya.
közben megérkezett az amik első transzportja Arhusba és indul tovább lengyelbe 600 jármű.

a dánok is elkezdik egyenlőre még csak a "katkot" még nem tartanak az országos kadétképzésnél. csak egy katonai középiskolánál.
 

Ramzana

Well-Known Member
2021. október 22.
5 210
29 266
113
Bajorországban két 13évesnél robbanószert foglaltak le a rendőrök.
https://www.krone.at/2905617
A dpa hírügynökség szerint már a bűncselekmny helyszínét is kiválasztották a "lurkók".

A Burgtheater (osztrák Nemzeti Színház) egyik színészénél pedofil képeket találtak, beismerő vallomást tett, valóságos shitstorm van kibontakozóban, ugye teljesen woke társaság, ukrán zászlócska, prájd zászlócska, freeSZFE.. Ezt a csávót meg 3 napja rúgták ki, mikor már 2021ben tudták, h ő az a színész, akiről akkoriban az újságok még név nélkül írták meg, h gyerekpornót találtak nála. A kultuszminisztérium úgyszintén.
Nem ez az első botrány a Burgtheater környékén, 2013-14ben sikkasztás-hűtlen kezelés miatt tört ki botrány.
 

LMzek 2.0

Well-Known Member
2020. április 4.
7 056
14 207
113

Áttételesen ide kapcsolódva(...vagy át rakandó, ahova kell): Erősödő gyanúm van, hogy az ukránok buktája után a lengyelekre vár a következő "beáldozható-/ágyú-töltelék-szövetséges" szerep, ezért olyan fontos megkapniuk/"kiképződniük" az Abrahms-okra, és meglepő gyorsasággal érkező, brutális mennyiségű amcsi haditechnikára.
Gyanúsan ez a következő lépcső, sok technikát kapnak például a -- csak papiron ezek szerint ?-- "súlyosan veszélyeztetett" Tajvan rovására! Intő jelnek tartom!

Nem tetszik az a "Nuki"-ig tervezettnek tűnő amcsi-s "Európa-forgatókönyv"! :mad:

.
 

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
26 003
87 705
113

PavolR

Well-Known Member
2020. július 2.
5 313
14 057
113