Elolvastam a hivatkozott jogszabályt. Szó sem esik benne ilyesmiről.A németek lecsapnak a „véleménybűnözőkre”
Magyar Nemzet | Polgári napilap és hírportálmagyarnemzet.hu
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Elolvastam a hivatkozott jogszabályt. Szó sem esik benne ilyesmiről.A németek lecsapnak a „véleménybűnözőkre”
Magyar Nemzet | Polgári napilap és hírportálmagyarnemzet.hu
Elolvastam a hivatkozott jogszabályt. Szó sem esik benne ilyesmiről.
Ha a szovjetek ezt vágják, Cherbourgig mennek a hatvanas években ...https://www.bild.de/politik/inland/...ine-leopard-panzer-liefern-82554802.bild.html
Bild interjú a Rheinmetall főnökével. Röviden: Marder-ből csak akkor tudnak azonnal szállítani, ha a görögök átengedik a nagyjavított 20 darabot, különben 7-8 hónap javítási időre van szükségük. Leopard 2-es harckocsit pedig csak egy év múlva, de azt is csak akkor, ha gyors döntés születik a német kormány részéről. Saját kalapra nem kezdenek el felújításokat.
Akkoriban nem ez volt a helyzet azért. Ez a Fukuyama féle orvas nagy kamu következménye amit kollektíve megevett Európa nagy része...Ha a szovjetek ezt vágják, Cherbourgig mennek a hatvanas években ...
Oh persze, micsoda szarban vannak. Mindig panaszkodnak. Persze az összes svéd, dán és norvég nyomorog.Finans nyheder | Bliv opdateret nu - TV 2
Få overblik over de seneste finansnyheder fra erhvervslivet i ind- og udland nu.nyheder.tv2.dkmilyen pozitív hír van dániába pénzügy vagy gazdaság terán.Nyheder om penge og privatøkonomi - Bliv opdateret nu - TV 2
Bliv opdateret på alt fra bolig- og energipriser til årets julegavehits hos TV 2.nyheder.tv2.dk
a hitelek drágúlnak a lakásárak zuhannak az infláció minden más téren nől.
a részvénypiacoknak odacsaptak.
a bankok bajban vannak.
több céget zárnak be mint 2010 be ami rekord év vólt.
stb...
semmi pozitív gazdaság tekintetébe...
igen ez tavaj tavajelött azelött covid elött.Oh persze, micsoda szarban vannak. Mindig panaszkodnak. Persze az összes svéd, dán és norvég nyomorog.
Belegondolva teljesen abszurd, hogy egy magyar fórumra járok vissza vitatkozni azon, hogy én itt mit tapasztalok a bőrömön. Whatever, higyjétek azt amit akartok, engem nem zavar.
Ezek mind top 10-20 országok egy főre jutó GDP tekintetében, az egyetemeik élvonalbeliek, az emberek nyugodtak és elégedettek (általánosságban). Persze itt sincs kolbászból a kerítés, de amiket írtál az egy vicc. De a részemről ennyi, én nem érzem életcélomnak, hogy meggyőzzek egy rakás magyar fórumozót arról, hogy amit hisznek az butaság.
Köszönjük Emese. Azért leírom még egyszer,hogy szeptemberi Eurostat adat szerint 11% felett van a dán infláció.Oh persze, micsoda szarban vannak. Mindig panaszkodnak. Persze az összes svéd, dán és norvég nyomorog.
Belegondolva teljesen abszurd, hogy egy magyar fórumra járok vissza vitatkozni azon, hogy én itt mit tapasztalok a bőrömön. Whatever, higyjétek azt amit akartok, engem nem zavar.
Ezek mind top 10-20 országok egy főre jutó GDP tekintetében, az egyetemeik élvonalbeliek, az emberek nyugodtak és elégedettek (általánosságban). Persze itt sincs kolbászból a kerítés, de amiket írtál az egy vicc. De a részemről ennyi, én nem érzem életcélomnak, hogy meggyőzzek egy rakás magyar fórumozót arról, hogy amit hisznek az butaság.
Rád hagyom.igen ez tavaj tavajelött azelött covid elött.
ma meg ma van. ha jártál kint 19 elött akor ahhozképest érzékelned kell a változást. (én évekig éltem kint a lányom most is kintél kint született az anyja dán.)
És?Köszönjük Emese. Azért leírom még egyszer,hogy szeptemberi Eurostat adat szerint 11% felett van a dán infláció.
olvad el a híreket.Rád hagyom.
Én is kint élek egy ideje, barátaim még régebb óta kint élnek, mi mást tapasztalunk. Bbeszélek helyiekkel, ők sem látják azt amit te mondtál és ha van is panaszuk, közel sem olyn apokaliptikus, mint a te leírásod. De egy dologban nincs igazad, a legutóbbi 2021es lista alapján is uott vannak egy főre jutó GDP-ben.
Ja,és szeptember óta majdnem 4%-t csökkent. A hülyék a másik oldalon.És?
Nem szeptember van, lehet feltűnt.Denmark Inflation Rate
Inflation Rate in Denmark decreased to 0.80 percent in February from 1.20 percent in January of 2024. This page provides - Denmark Inflation Rate - actual values, historical data, forecast, chart, statistics, economic calendar and news.tradingeconomics.com
Hungary Core Inflation Rate
Core consumer prices in Hungary increased 5.10 percent in February of 2024 over the same month in the previous year. This page provides - Hungary Core Inflation Rate - actual values, historical data, forecast, chart, statistics, economic calendar and news.tradingeconomics.com
Összehasonlításnak.
olvasd el a napi híreket csupa jó hír napról napra. dánna meg nagyon jóba kell lenned hogy az anyagiakról beszéljen neked. mert családon bellül se szeretnek beszélni ilyenekről.És?
Nem szeptember van, lehet feltűnt.Denmark Inflation Rate
Inflation Rate in Denmark decreased to 0.80 percent in February from 1.20 percent in January of 2024. This page provides - Denmark Inflation Rate - actual values, historical data, forecast, chart, statistics, economic calendar and news.tradingeconomics.com
Hungary Core Inflation Rate
Core consumer prices in Hungary increased 5.10 percent in February of 2024 over the same month in the previous year. This page provides - Hungary Core Inflation Rate - actual values, historical data, forecast, chart, statistics, economic calendar and news.tradingeconomics.com
Összehasonlításnak.
Olvasom. Nincs semmi apokalipszis. Senki nem állítja, hogy semmi nem történt, de amiket írsz az abszurd.olvad el a híreket.
vagy hazudnak a dán ujságok is mind.
ssemmi gond sehol csak én képzelem be. hazudik a magánnyugdíj biztosítom. és nem is történt pénzvesztés. az egész toppdanemark közben tök nyereséges.
sehol semmi probléma ... az én ismerőseim és "rokonaim" mást mondanak mint te ahogy a vólt szomszédaim is.
Ha a szovjetek ezt vágják, Cherbourgig mennek a hatvanas években ...
mond meg mi az abszurd?Olvasom. Nincs semmi apokalipszis. Senki nem állítja, hogy semmi nem történt, de amiket írsz az abszurd.
Amit írsz a nagy összeomlásrólmond meg mi az abszurd?
Olvasom. Nincs semmi apokalipszis. Senki nem állítja, hogy semmi nem történt, de amiket írsz az abszurd.
milyen összeomlást írtam én?Amit írsz a nagy összeomlásról
Nemakarom azt állítani, hogy ~8% inflációnak mindneki örül és, hogy semmi baj nincs az égvilágon, de ha nekünk ilyen "problémáink" lennének, akkor nagyon boldog lennék. Fejezzük ezt be. Nem fogsz tudni meggyőzni, hogy amit nap mint nap tapasztalok, az faszság.
Tak.