[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

enzo

Well-Known Member
2014. augusztus 4.
13 434
33 746
113
Erre egy megoldás van. Ha az orosz elmegy Liszabonig!
Ha nem, akkor Európa örökre az atlanisták gyarmata marad!

Az orosznak Kijevig sem jött össze.

Európát előbb a franciák, majd a németek próbálták egyesíteni, de az angolszász ármány mindkettőt sikeresen kijátszotta. Most is kijátsszák egymás ellen szükség esetén az európai népeket, a lényeg, hogy ők uralkodhassanak.
Az egyesült európa projektet meg átvették az ügynökeik, szóval nincs mit várni tőle. Egyetlen célt szolgál: az angolszász birodalom szemében elhajlók megbüntetését, illetve most az ukrán bábjainak a pénzelését.
 
  • Tetszik
Reactions: Pogány

enzo

Well-Known Member
2014. augusztus 4.
13 434
33 746
113
Kitört a kábelháború!
Az észt-finn vezeték után most egy svéd-észt tengeralatti vezeték sérült meg "külső erő hatására"


Még csak el sem lett vágva, csak "megsérült", de működik továbbra is? Ezt hogy kell elképzelni? Kicsit olyan ez, mint a novicsokmérgezések, amibe senki sem hal bele...
 

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
48 117
82 873
113
Milyen rasszisták ezek az angolok! :hadonaszos: :)
Az Arsenal ilyen képet tett közzé a női csapatról, amiért rasszizmussal vádolták meg a klubot.

xWii314zAIw.jpg
 

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
26 025
87 802
113
Fúú... Ez igen, érdemes megnézni.
Élet a salakdomb tetején, Avdejevka.
Az ukránok meg ezt is szetfurkaltak bunkerokkal. Nincs hová elbújni mert a bunkerokat is kifustolik precízen.Esnek kelnek a laza talajon. Xar egy terep. Menekülő,sebesült, égő ukrán/NATO katonák.
És van egy kitűzött orosz zászló is a Vosztok DNR zaszloaljtol ,a vasmuvel a háttérben. Tiszta mordor.

Napi ukrán fogjok.

Orix szerkesztők figyelmébe ajánlom.

Ismét civileket támadott meg az ukrán hadsereg. Egy halott,két sebesült.

Kupjanszk ,ukrán/NATO roncstelep. Egymás hegyén hátán a kiégett járművek.

A Spiegel szerint van alkunak helye.
Rossz topikba raktad véletlenül.
 

L.O.B

Well-Known Member
2020. július 8.
2 146
7 611
113
nem épp hadgyakorlat volt arra fele? most hogy hónapokkal később elő rángatnak egy horgonyt és kitalálnak egy storyt az nem a leg meggyőzőbb. főleg a sérülést elnézve.
 

joker

Well-Known Member
2012. szeptember 16.
20 833
30 928
113
nem épp hadgyakorlat volt arra fele? most hogy hónapokkal később elő rángatnak egy horgonyt és kitalálnak egy storyt az nem a leg meggyőzőbb. főleg a sérülést elnézve.
A realitás soha nem volt lényeges, amikor valakire rá akartak húzni valamilyen koholt vádat mert az volt pl az amerikaiak érdeke.
 

joker

Well-Known Member
2012. szeptember 16.
20 833
30 928
113
Az EU-ban nem baj ha a gáz Qatarból jön, akik a Hamaszt támogatják, csak épp orosz ne legyen mert a gazda azt parancsolta.