[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
25 860
86 886
113

Tomsan1974

Well-Known Member
2020. október 23.
49
300
53
És tudjátok mi még az ultradurva?! A rendőr által letepert fickónak még annyi lélekjelenléte is volt, hogy a rendőr által elejtett valamit arrébb dobja, hogy ne érhesse el a késelő. És a csávó a széljobb, aki a kockázatot jelenti, nem pedig a késelő.
20 rendőr volt ott.
Valószínűleg a kék kapucnis ember tiltott zeneszámot hallgatott, vagy dudolt, vagy csak ráutaló magatartást
tanúsított arra, hogy még tenné.
 

Allesmor Obranna

Well-Known Member
2010. április 30.
13 380
63 158
113
Azért a késelőn látszik, hogy a következményekkel nem törődve késel, akit csak ér. Ez egy öngyilkos merénylő lelkületű fanatikus, valószínű iszlamista figura volt.
Gyaníthatóan mostanra már mártír testvér is lett.
Ezek egyre nyilvánvalóbb jelenlétét ignorálja a súlyos felelősségét elismerni képtelen nyugati elit, élén a németekkel.
 

blogen

Well-Known Member
2010. április 20.
16 584
28 230
113
Ezek egyre nyilvánvalóbb jelenlétét ignorálja a súlyos felelősségét elismerni képtelen nyugati elit, élén a németekkel.
Minden rendben van. A lakosságcsere-program arról szól, hogy ezeket hozzák be. Jó irányba haladnak a dolgok, a politikában fölöslegessé vált állampolgár szavazópolgárokat a bevándorló csőcselék terrorjával és növekvő súlyával jól kordában lehet tartani és kiszorítani a politikából. Nincs már többé szükség a szavazópolgárra mint olyanra, hanem helyette egy jól irányítható csőcselékre van szükség, aki lehetőleg legyen lényegében analfabéta és csak zsigeri ösztönei legyenek, de egy-kettő közüllük, a maffiafőnökeik tárgyalóképes személyek legyenek, akik szükség esetén tudják mozgósítani ezeket egy-egy politikai probléma megoldására. Az USA-ban már debütált ezt a csőcselék az előző választások idején -még egyelőre csak- az utcákon és nem betörve a politikai ellenség követőinek otthonaiba, kirángatva őket onnan és legyilkolva. De most már nagyon hamar meg fogjuk ugrani ezt is. Vagy azért mert Trump megpróbál választást nyerni vagy azért mert túlságosan megerősödik az Afd vagy bármilyen hasonló, az aktuális nyugati egyeduralom status quo-ját érő komolyabb fenyegetés miatt.

Szóval dehogy ignorálják, éppenhogy nagyon is pontosan tudták, hogy mi lesz és ez is volt a céljuk vele! Miután rájöttek, hogy a legnagyobb erőfeszítéssel se tudnak az antifából egy új SA-t nevelni a hatalmuk védelmére jött az ötlet, hogy hozzanak be migránsokat tömegével, majd ők terrorizálnak, ha kell, ha nem. Az antifa-projektet azért bukták be -pedig a német állam a legmagasabb szinten a titkosszolgálattól a rendőrségen át az igazságszolgáltatásig támogatja őket-, mert a lusta és elpuhult német fiatalok csak egy rettentő csekély százaléka alkalmas egyáltalán bármilyen erőszakot igénylő feladat végrehajtására. Potensebb, életrevalóbb, lényegében felsőbbrendűek kellettek a németnél a politikai hatalom alapjainak: a nyers erőszaknak a megteremtéséhez. A harmadik világ tele van ilyen vitalitással, szóval idehozták, mert nem választásokon fog eldőlni ki lesz hatalmon a nyugati országokban, jól érzik ezt ott mindenhol akiknek egy csöpp eszük van és készülnek a -polgár- háborúk megnyerésére, a tomboló erőszak korára.

A demokráciának mindenhol vége van Nyugaton. Ha ebből a szempontból nézed a projektet, akkor ezek olyan puzzle-darabok, amiknek nagyon is megvan a helyük az új viszonyok között és érthetőbbé válik, hogy bizonyos -a letűnt idők szempontjából botrányos- állapotok kialakulása éppenhogy szükségszerű folyamatok logikus betetőzése.

Kinek van potenciális több milliós tömege a terrorhoz? Amikor majd már nem csak elnökjelölteket ítélnek el, hanem pártok teljes tagságát számolják fel végső megoldásként az utolsó aktivistáig, mert lesz elég emberük rá és tudnak mit ígérni majd nekik (a legyilkoltak vagyonát például). Na ő lesz a főnök holnap, pontosabban ő marad, mert ő készült fel jobban és hozta ide ezt a tömeget, hogy biztonságban tudja a hatalmát.
 

zsolti

Well-Known Member
2015. augusztus 8.
16 796
46 985
113
A német rendőrség már rajta van az ügyön. Ja nem úgy.


Germany’s federal security police, which normally concerns itself with terrorism and international crime gangs is investigating the young people singing, reports Die Welt. German journalist and “diversity consultant” Ferda Ataman who was appointed the government’s Federal Commissioner for Anti-Discrimination in 2022 said the song being sung showed “people are being discriminated against and degraded”.

The song, Ataman said, is “pure racism, which is increasingly ingraining itself in all social groups and age groups and is being openly expressed.”

Tehát a német rendőr ráugrott a németre aki a társát védte a késes muszlimtól, erre a muzulmán nyakon szúrta a rendőrt.

Willkommen!!!
Ezt vissza kellett nézzem többször mert nem akartam elhinni amit láttam bazzzzzzmeg, de igen, nekem is pontosan ez jött le, hogy ez az istenbarma megszúrt rendőr elkezdte lebírkózni a hátát mutatva a késes felé azt a polgárt aki próbálta a késés lefogni miközben az szúrta ahol érte az egyik áldozatát....


Hinni nem akartam gyerekek még 3X-ra sem, hogy van ekkora veréb rendőr a világon, de ott van a videón!
 

Ramzana

Well-Known Member
2021. október 22.
5 130
28 776
113
Ezt vissza kellett nézzem többször mert nem akartam elhinni amit láttam bazzzzzzmeg, de igen, nekem is pontosan ez jött le, hogy ez az istenbarma megszúrt rendőr elkezdte lebírkózni a hátát mutatva a késes felé azt a polgárt aki próbálta a késés lefogni miközben az szúrta ahol érte az egyik áldozatát....


Hinni nem akartam gyerekek még 3X-ra sem, hogy van ekkora veréb rendőr a világon, de ott van a videón!
Amúgy a fickó az egyik biztonsági őr volt.
 

Tomsan1974

Well-Known Member
2020. október 23.
49
300
53

ozymandias

Well-Known Member
2013. június 4.
2 763
17 835
113
Ha ezt a videót megnézed talán jobban megérted Izraelt.

Aha, Mannheim. Majd 5 évig laktam ott. Ez a hely a Marketplatz - Kis-Isztambul onnan kezdődik.

A téren áll valami katolikus szobor, körbe van kerítve, a kerítésen arabok fényképei. A házak körben nagy részben már arab vagy csóró kelet-európaiak által lakott.

A Parade-platz, Marketplatz mindig is "mozgalmas" helynek számítot. Ahol most késeltek, ott 3 éve volt szintén balhé, akkor meghalt valami helyi arc az igazoltatás közben, lett is belőle cirkusz.

Kevés helyet utáltam jobban, mint Mannheimet - főleg a belvárost.

A multikulti egy posványa, a városházán büszkén hirdeti, hogy itt az ikea meg a szivárványos rongyok vették át az irányítást.

Bátor volt, aki arra térre ment az iszlámról beszélni..

P.S. mennyi fiatal rendőr - fogalmuk sincs, kire kell menni. Bezzeg amikor COVID ellen voltak kint, akkor más volt a felhozatal...
 

Ramzana

Well-Known Member
2021. október 22.
5 130
28 776
113
Kb: úgy néz ki mint a lengyel barátnőm anyukája. Full alkesz. Ö is.
Ellenben a mama csak az ebédről döntött,
bigos vagy pirogi.
A német ellenben Európa- jövőjét rontotta el.
Taps.
Tényleg alkesz lehet, egy lengyel nő még a szemetet se viszi le smink nélkül. Nagyon durva, a csinosan öltözött, sminkelt nőket látni a rövid nadrág, strandpapucs, szakadt pólós pasasok mellett.