A tárgyalások után pedig Trump közli, hogy Európa felveszi gyorsan a maradék Ukrajnát -ami semleges marad- az EU-ba, a gázt pedig csak USA-tól vehetjük 5×áron...A tárgyalásokon az ásványvíz lesz európai...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A tárgyalások után pedig Trump közli, hogy Európa felveszi gyorsan a maradék Ukrajnát -ami semleges marad- az EU-ba, a gázt pedig csak USA-tól vehetjük 5×áron...A tárgyalásokon az ásványvíz lesz európai...
Európa ki lesz végezve, és ezt jórészt saját magának köszönheti a tehetségtelen politikusaival.A tárgyalásokon az ásványvíz lesz európai...
Nem probléma, de mi szállítsukA tárgyalásokon az ásványvíz lesz európai...
A király legalább nem gyáva.Valenciában "szeretettel" fogadták a királyt és sleppjét. Sanchez, a miniszterelnök, inkább elmenekült.
valamit nagyon nem jól csinálnak ha a nép ennyire ki van bukva rájuk,Valenciában "szeretettel" fogadták a királyt és sleppjét. Sanchez, a miniszterelnök, inkább elmenekült.
állításuk szt a kormány nem ad nekik segítséget, vagy mivalamit nagyon nem jól csinálnak ha a nép ennyire ki van bukva rájuk,
esetleg tudja valaki az okát miért ennyire dühösek a vezetésre?
Már az apja is egy karakán ember volt, amikor 1981-ben a puccsisták ellen mint a haderö föparancsnoka fellépett és egy teljes egyenruhâban tartott tv-beszédben visszaparancsolta a kaszárnyâkba a lázadókat, ezzel egyrtelmüen az uj alkotmâny mellé álva.A király legalább nem gyáva.
Ő annak ellenére ott maradt az emberek között, hogy nem az ő feladata lenne az emberek által
számon kértek teljesítése.
Hát nagy részben neki köszönhető, hogy nem lett még egy polgárháború.Már az apja is egy karakán ember volt, amikor 1981-ben a puccsisták ellen mint a haderö föparancsnoka fellépett és egy teljes egyenruhâban tartott tv-beszédben visszaparancsolta a kaszárnyâkba a lázadókat, ezzel egyrtelmüen az uj alkotmâny mellé álva.
Pontosan. Ezzel vègleg lezárult a Franco korszak.Hát nagy részben neki köszönhető, hogy nem lett még egy polgárháború.
Amikor ilyen tragédia történik akkor a dühös és elkeseredett emberek a mindenkori hatalom ellen fordulnak, ami nyilván a király ellen is fordulhat, hiszen a legtöbb ember nem képes szét választani azt, hogy a király nem egyenlő a kormánnyal (a legtöbb ember idehaza is azt sem tudja, hogy mi a különbség a miniszterelnök és a köztársasági elnök között). Maximális respekt a királynak, hogy kiállt oda a népe elé és így kezelte a helyzetet. Valóban ez királyi magatartás volt. Ami viszont a miniszterelnököt illeti, én nem tudom, hogy a kormány valóban nem nyújt nekik segítséget vagy ez kamu, de az biztos, hogy egy ország vezetője nem lehet olyan gyáva szar, hogy elmeneküljön és fülét farkát behúzva elfusson. Sokat elmond erről az emberről, hogy egy ilyen válságos helyzetben, így kezelte a problémát.állításuk szt a kormány nem ad nekik segítséget, vagy mi
Bár a királyt miért kell basztatni, azt nem értem.
a hírekben meg azt olvastam hogy a valaha volt legnagyobb katonai mozgósítást vezényelték ki az árvizi segitségre stb,állításuk szt a kormány nem ad nekik segítséget, vagy mi
Bár a királyt miért kell basztatni, azt nem értem.
bbc azt írja, hogy még az előzetes figyelmeztetés hiánya, nem elégséges segítség miatta hírekben meg azt olvastam hogy a valaha volt legnagyobb katonai mozgósítást vezényelték ki az árvizi segitségre stb,
ehez képest meg gyilkosoknak nevezik őket és lapáttal verik be a kocsi ablakát
Olvastam egy cikket , állítólag a nagyon elöntött városok régi folyómedrekre épültek, ezek a folyók másfele lettek vezetve. Ezen kívűl rengeteg gátat lebontottak a környéken az elmúlt 50 évbenvalamit nagyon nem jól csinálnak ha a nép ennyire ki van bukva rájuk,
esetleg tudja valaki az okát miért ennyire dühösek a vezetésre?
Xarul jött ki a katasztrófa turizmus.A király legalább nem gyáva.
Ő annak ellenére ott maradt az emberek között, hogy nem az ő feladata lenne az emberek által
számon kértek teljesítése.