[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Ramzana

Well-Known Member
2021. október 22.
5 903
33 031
113
Nem is értem hogy történhet ez meg,mármint hogy csak így be tud hajtani a tömegbe. Itt a franciák mindig mindenhová ùtakadályokat tesznek
Mi lenne, ha a határon lennének útakadályok? Ha már bent van több ezer terroristapalánta, meg minden faluban van forralt boros stand, nem állíthatsz mind mellé rendőrt. :(

Ramzana

Well-Known Member
2021. október 22.
5 903
33 031
113

21.01 Uhr: Behörden nennen erste Zahlen zu Opfer des wahrscheinlichen Anschlags​

Nach ersten Informationen sind mindestens elf Tote und 60 Verletzte zu beklagen, einige der Verletzten sollen in kritischem Zustand sein. Rettungskräfte und Feuerwehr sind mit einem Großaufgebot im Einsatz. Sie bauen Rettungszelte auf.

https://www.volksstimme.de/lokal/magdeburg/anschlag-weihnachtsmarkt-tote-verletzte-auto-3970422

A hatóságok szerint legalább 11 halott és 60 sérült van, néhány sérült kritikus állapotban van. Már sátrakat állítanak fel a mentéshez.

Loken

Well-Known Member
2016. november 24.
2 863
5 403
113
Nem értem, Scholcznak mi a tökömért nyílvánít részvétet Orbán...többek között az Ő általa vezetett migráncs simogató német kormány bűne az ami ott zajlik...Én csak a német népnek nyílvánítottam volna részvétet. Ez az eset is egy méretes, veretes szeg lesz a libsik koporsójában a német választásokon.

Ramzana

Well-Known Member
2021. október 22.
5 903
33 031
113
Nem értem, Scholcznak mi a tökömért nyílvánít részvétet Orbán...többek között az Ő általa vezetett migráncs simogató német kormány bűne az ami ott zajlik...Én csak a német népnek nyílvánítottam volna részvétet. Ez az eset is egy méretes, veretes szeg lesz a libsik koporsójában a német választásokon.
Me' hivatalosan neki lehet / kell.

A Welt információi szerint a tettes szaudi.

Ramzana

Well-Known Member
2021. október 22.
5 903
33 031
113
Hogy a f*szomba nyithatnak meg egy olyan karácsonyi vásárt, amely nem biztosított az ilyen autós terrortámadások ellen??! Ki adta erre ki az engedélyt? Kit fognak felelősségre vonni ezért?
Oké, értem, hogy miért.. De. Miért nem azt lógatjuk fel fejjel lefelé, aki beengedte a sok szír-szart? Tényleg csak szögesdrót mögött lehet puncsozni - kürtőskalácsozni? 10-12 éve még nem volt erre szükség, még rohadt jól megvoltunk betontömbök, rácsok és gépfegyveres őrök nélkül.

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
27 564
97 658
113
Ez a hivatalos

A magdeburgi karácsonyi vásárt ért támadás után a város közzétette az első adatokat a halálesetekről és a sérültekről. Ennek megfelelően egy halálos és csaknem 70-en megsérültek, köztük 15-en súlyosan.

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
27 564
97 658
113
Feltehetően robbanószerkezet az elkövető járművében – a területet lezárták
A magdeburgi rendőrök a helyszínen nagy területet lezártak, mert a rendőrség információi szerint az elkövető járművében robbanószerkezet gyanúja merül fel
Vhol gázpalackokat olvastam.

.Az erfurti karácsonyi vásárt törölték
Erfurtban is megtisztítják a karácsonyi vásárt. Az MDR-THÜRINGEN riporterei a megfelelő hangosbemondókról számolnak be. Ráadásul a rendőrség nagy létszámmal a helyszínen tartózkodik.

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
27 564
97 658
113
Nem iszlamista, csak szaúdi.... elég vicc ez a német közszolgálati...

A gyanúsított eddig még nem ismert iszlamista
Biztonsági körök információi szerint a Magdeburgban letartóztatott gyanúsítottat a német hatóságok még nem ismerték iszlamistaként. Az első megállapítások szerint a férfi 50 év körüli, és Szaúd-Arábiából származik.

Ramzana

Well-Known Member
2021. október 22.
5 903
33 031
113
Térkép

DWO-NEWS-Magdeburg-Anschlag-Weihnachtsmarkt.jpg

A Bannmeile a lezárt terület.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby

Ramzana

Well-Known Member
2021. október 22.
5 903
33 031
113
Nem akarok pánikot kelteni, meg féknyúzt terjeszteni, de egy magdeburgi FB csoport szerint volt egy második merénylő egy közeli plázában:
1f6a8.png
Terroranschlag in Magdeburg - Mehrere Täter
Ein zweiter Täter soll im Allee-Center um sich geschossen haben. Nach Berichten die uns erreicht haben, sollen auch bei diesem Anschlag Menschen verletzt und ums Leben gekommen sein.

Szóval nem megerősítve, de esetleg.

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
48 706
85 647
113
Várható volt egy terrorista merénylet Ny-Európában. Nekem nem meglepetés. Állítólag szír férgi volt a tettes. Mérsékelt wahabita szuníta.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
27 564
97 658
113
Elég morbid de a hivatalos közlés szerint szaúdi orvos az elkövető....
Haselhof a tartományi miniszterelnök

Haseloff: legalább két halott, a feltételezett elkövető egy szaúd-arábiai orvos
Reiner Haseloff miniszterelnök szerint legalább két halottja van a magdeburgi karácsonyi vásárt ért támadásnak. Haseloff szerint a feltételezett elkövető egy szaúd-arábiai orvos, aki Szász-Anhaltban dolgozik