Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
origo.hu
<i>"Merénylet előkészítésén kaptak rajta egy németet ..."</i>
Nem is a cikk a lenyeg, hanem alatta egy igen korrekt hozzaszolas:
<i>"progresszív konzervatív 2016.08.17. 16:11:27
Segítek: Elmebeteg elkövető, az igazolványa alapján állampolgár. Véletlen egybeesés, hogy a szülei bevándorlók voltak, és ő pedig az integráció sikere érdekében az Abdullah/Allah/Mohammed nevet kapta. Nem volt vallásos muzulmán, sőt ivott, drogozott, kurvázott és amúgy meleg pedofil is volt. A hatóságok látókörében volt erőszakos bűncselekmények miatt és pszichiátriai kezelés alatt is állt, de az utóbbi időben nem jelent meg a kezeléseken, illetve a barátnője is szakított vele pont tegnap. Az iszlámra ippeg tegnap tért át de amúgy is: Ferenc pápa szerint a keresztények is követnek el bűncselekményeket, szóval a vallása igazából nem is számít.Ne legyünk rasszisták, a magyarok is követnek el ilyeneket."</i>
... Mikor elhagytam az állomás épületét még mindig ott álldogált ahol hagytam és akkor eset le, hogy lehet most igazítottam útba a következő robbantót Bécs elé...
Kb egy hete olvastam róluk egy cikket, csak akkor a román sajtóban. Ilyenkor jellemzően a magukénak tartják a románok, mert Udvarhelyen született a nő, ami jelenleg Románia része. Aztán voltak nem túl népszerű hozzászólók, akik megemlítették, hogy ez a nő magyar, és még olyan is volt aki szólt, hogy 42-ben (amikor született) Udvarhely nem is volt Románia része.Erdélyi magyarokat ekéző hazátlanok ajánlom figyelmébe
http://hvg.hu/sport/20160817_a_magyar_no_aki_csapatokat_rendszert_es_ket_tornanagyhatalmat_epitett
Egy Erdélyi házaspár aki a torna sportot meghatározták.
Az én történetem nem ilyen érdekes (elnézést a förtelmes angolért, szökőévente egyszer használom):
Múlt hét csütörtökön RailJet-tel utaztam Keletiből Tatabányára, rögtön feltűnt a régóta nem látott hármas váltó (magyar-osztrák-német rendőr).
Leszálltam, látom, hogy kettővel hátrébb ugyanígy tesz egy napbarnított egyén, aki odajött hozzám:
-Hello friend, can you help me?
-Of course, what do you need?
Nézz rám, nézi az állomástáblát, majd megszólal:
-Tetebinya?
-What?
-Tetebinnnnya?
Leesett, mit akar, néztem a kezében a térképet, de nem magyar utak voltak rajta:
-Yes this is Tatabánya, where do you want to go?
Elkerekedett szemmel néz rám, majd kiböki, hogy:
-Tata.
-Next stop, passenger train will come in 50 minutes.
-Wait, Wien?
-You can go with the next RailJet.
-Where it stops?
-Győr-Hegyeshalom-Wien.
-Hegyeshalom is the border?
-Yes, it's the bordertown... You can buy ticket there. Bye.
-Thank you, my friend.
Mikor elhagytam az állomás épületét még mindig ott álldogált ahol hagytam és akkor eset le, hogy lehet most igazítottam útba a következő robbantót Bécs elé...
<blockquote rel="rudi"><blockquote rel="Panzerfaust"><blockquote rel="Mackensen">Ok, nincs gond, csak nagyon belejöttem a moderálásba.
Török bevándorlók /vendégmunkások/ már régóta élnek Németországban, sőt a német labdarúgó válogatottban is van török származású játékos. Valószínűleg más sportágakban is hasonló a helyzet.
Ezek után héhány "törökösített" német zászlón sem kell csodálkozni.
Fejezd be a személyeskedést
-Mack-
A vendég a vendéglátó agyára megy egy idő után és az elküldi őket haza. Remélhetőleg az egyikhez hozzakötik a banyát is és meg sem állnak vele Pakisztánig.
Török bevándorlók /vendégmunkások/ már régóta élnek Németországban, sőt a német labdarúgó válogatottban is van török származású játékos. Valószínűleg más sportágakban is hasonló a helyzet.
<bloc kbkquote rel="Eltorro">
... Mikor elhagytam az állomás épületét még mindig ott álldogált ahol hagytam és akkor eset le, hogy lehet most igazítottam útba a következő robbantót Bécs elé...
A vendég a vendéglátó agyára megy egy idő után és az elküldi őket haza. Remélhetőleg az egyikhez hozzakötik a banyát is és meg sem állnak vele Pakisztánig.