[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

blogen

Well-Known Member
2010. április 20.
16 584
28 230
113
Szerintetek elképzelhető kb 10 even belül olyan változás nyugaton,mint kb anno németországban,hogy hatalomra jutnak olyan csoportok akik pl vonatra rakják kérdezés nélkül az összes kecskebaszót és elküldik őket oda ahonnan jöttek? Vagy ehhez késő és szépen átveszik a hatalmat. Kb hany százaléknak kéne vonatozni,5-10% lehet muszlim? Mert akkor vennék železnice srbije részvényeket
Nem.
 
T

Törölt tag 2361

Guest
Pedig szerintem vonzó hely lesz Magyarország,Szerbia,Lengyelország,bár szerbiában mindent megtesznek,hogy hasonlítsunk a nyugatra,csak az életszinvonal nem a nyugati.

itt is ugy jonnek mennek cirkuszolnak lopnak a migrik mint nyugaton.

epp csak az a jo hogy szegenyek vagyunk es inkabb nemetbe menenek..
van az a vicc nalunk, mennek a migrik at szerbaian es lattnak egy szerbet hogy dolgozik a hatarban..
megkerdezik tole milyen az elett itt?? - szar
mennyi a fizu? - 200-300 eu

akor wazzeg gyere te is velunk..:hadonaszos::hadonaszos::hadonaszos:



a vucko meg szereti oket. a rendorseg nem csinal semmit ha cirkuszt csinalnak..
en szerbiaba egy vasat nem fektetnek be.



amugy jo ez a keseles a francuzoknal..
a migrik mutassak az igazi arcukat..

lassan a legelvetemult libsibuzi sem fogja tamogatni oket..

a normalis/atlagos europai meg megugyse, vagy ha ez folytatodik az osszes politikust aki ezeket szereti jol seggberugja..

nehogy a felszenilis migri imado muttimerkel is repuljon...a szir mernokaivel egyutt..
 

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
26 008
87 725
113
Elk0yQCXgAAkqLW
 

szzsolt81

Well-Known Member
2020. október 24.
5 707
4 260
113
...https://www.vadhajtasok.hu/2020/10/...orszagban-lyinban-egy-gorog-templom-kozeleben

Rálőttek egy ortodox papra a közép-franciaországi Lyonban egy görög templom közelében, a támadó elmenekült – közölte a helyi rendőrség szombat délután.
ja, ortodox vallási terrorizmus ja nem.
Nem volt istentisztelet, a pap nem viselt reverendát" - jelezték rendőrségi források.

A BFM hírtelevízió úgy értesült, hogy a pap néhány napon belül elhagyja a közösségét, miután a személye vitatottá vált a helyi ortodox közösségben. A rendőrség ezért jelenleg azt vizsgálja, hogy állhat-e személyes leszámolás a háttérben, de nem zárt ki semmilyen egyéb feltételezést sem. Tettes letartóztatva.
 

Molon Labe

Well-Known Member
2020. július 26.
2 114
11 272
113