[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

W

Wilson

Guest
Te egy igaz értetlen, bekattant outsider vagy Vili.
Szóról szóra nem mondtad.
De pont olyan módon hivatkozol rá mint a libernyákok (van ilyen című műsor a pesti tv-n meg OV is így nevezte néven az értetleneket, szóval bocs)
mintha minden EU-s országban így lenne.
NINCS EGYFORMA DEFINICIÓJA A JOGÁLLAMISÁGNAK.
Ebben egyetértünk?
De te, és a kis elvbarátaid ott álltok értetlenül, és azt szajkózzátok, hogy mi a pék faszáért megy szembe az autópályán az a két idióta Magyar-Lengyel.
Talán mert se autópálya, se egyforma kresz, AZÉRT!!
Vágod?
NEM EGYFORMÁK A JÁTÉKSZABÁLYOK, aki mást mond hazudik!!
De KÉPTELEN VAGY FELFOGNI, és újra, és újra, és újra, és újra, és újra, ismétled hülyeségeidet, és képtelen vagy egy bizonyos szintet megugorni, hogy egyáltalán legyen miről vitázni.
Fogalmakkal nem vagy tisztába Vili!
Mi a gyászt rugózol ezen az ovis szinten!?
És az én véleményem is egy vélemény ÍGY AHOGY VAN, szóval az értelmezési keretet se neked kell meghatározni, pontosan tudom, hogy egy fórum, ezért vagyok ilyen finom és nőiesen visszafogott. ;-)

Elősször is ez a két bites elvbarátozás és libernyákozás valamint az ovis hasonlat téged minősít nem engem ez nem az én problémám hanem a tied.És ha már kresszes hasonlatot használtál a stop tábla ugyanaz és ugyanazt jelenti Magyarországon is mint Németországban.
 

agronomus

Well-Known Member
2020. augusztus 5.
222
1 253
93
Ebbe a vitába szerintem nem érdemes belemennünk,mert én teljesen máshogy látom a dolgokat,ettől még tiszteletben tartom a véleményedet,csak annyit jegyeznék meg,hogy egyetlen országra egyetlen nemzetre egyetlen társadalomra sem lehet ráerőszakolni azt amit nem akar,és az EU sem fog ilyet tenni Magyarországgal.

Nem erőszakkal, szép lassú átneveléssel, aminek az alapja a permanens érzékenyítés és lebutítás. Szépen előkészítik a terepet, hogy amire jön a nagy eszme, addigra a sok bírka csak bégetni tudjon. Ha nem megy így, akkor majd zsarolják a népeket a kényelmük megvonásával, mint most is próbálkoztak (pnzek megvonása). Lény nyugodt egy teljesen és részletekig kidolgozott ter valapján szervezik az EEÁ-at. De azért irigyellek, hogy ezt nem látod és ez neked nem okoz streszt.
 

LMzek 2.0

Well-Known Member
2020. április 4.
7 056
14 206
113
Az igazunkban nem hisz :-( Vagy mert nem akarja, vagy mert nem érti :-/



OFF

A más által is megállapított (korábbihoz képesti) vélemény/aktivitásbeli változás miatt már az is eszembe jutott, hogy feltörték/eladta a HTKA-s regisztrációját.

Valamiért néhány(főleg friss) fórumtagnál (is) olyan gyanakvó vagyok.
...vajon miért? :rolleyes:

ON
 
  • Tetszik
Reactions: Pogány
W

Wilson

Guest
Miért?
Nem vagy FÉRFI?
..
Miben hiszel, hát?
Gazsulálásban és meghunyászkodásban? Örökös alakoskodásban és dörgölődzésben egy kis alamizsnáért?

Barátom ezzel veszélyes vizekre eveztél ugye tudod.Majd akkor engedj meg velem szemben ilyen,hangnemet ha én is ilyen stílusban szólítalak meg téged.De ha már rákérdeztél,nem hiszek a folyamatos mindenkivel szemben folytatott szabadságharcban és,abban sem,hogy csak az egyik vagy másik oldal képviseli csak kizárólagosan magyar nemzetet és a magyar népet.Abban viszont hiszek,hogy meg van az ideje a harcnak és a visszavonulásnak is.Ez a nemzet nem azért élt túl itt ezer évet mert folyamatosan mindenkivel hadakozott.
 
W

Wilson

Guest
Hol lennének '56 hősei, ha meg sem próbálják, hanem belefekszenek az egyre elviselhetetlenebbe, hogy úgyse megy? Persze a hatalom leverte aztán őket, mégis ma is él amit kiharcoltak akkor, de itt még nem is molotovval, hanem beszéddel, meg pénzzel vívott csatáról van szó. Miért ne lehetne, hogy ezúttal mellénkállnak? Ha soha nem próbálunk semmit, mert ők a nyugat, és ennyivel demoralizálhatóak maradunk és nem hiszünk saját magunkban, akkor soha nem is lesz jobb.

Nem ugyanaz a helyzet most mint 56-n akkor az emberek egy kőkemény diktatúrában nyomorogtak fizikailag megfélemlítve aminek a vége csak az lehetett,hogy az emberek fellázadtak,most jelenleg Magyarországon nem ez a helyzet bármennyire is szeretné az ellenzék élhetelennek és diktatúrának beállítani a jelenlegi rendszert ez nincs így,én nem hiszem,hogy nekunk különösebb dolgunk lenne Európával az az irányzat amitől te is tartasz az egy hosszútávon életképtelen rendszer amely nem fogja kiállni az idők próbáját,te is pontosan tisztában vagy azzal,hogy a magyar nép ennél sokkal veszélyesebb dolgokat és történelmi korokat is túlélt a magyar néplélek megfelelő imunitással rendelkezik ráadásul nálunk a magyar társadalom sohasem volt fogékony a liberális irányzatokra mindig egy erős"politika vezetőben gondolkodik"sohasem politikai pártokra vagy eszmére szavaz hanem erős vezetőre ez a baja a jelenlegi ellenzéknek nincs egy karizmatikus vezetője.
 

milagro

Well-Known Member
2019. szeptember 28.
11 802
25 405
113
a folyamatos mindenkivel szemben folytatott szabadságharcban

Nem állunk folyamatos, és mindenkivel szemben vívott szabadságharcban!
Nem tudom, honnan szedsz ilyen csúsztatásokat!?
..
Egy sereg EU-s országgal, annak vezetőivel megvan a kölcsönös tisztelet! Most is! Arra meg nem emlékszem, hogy magyar állami vezetők mikor "rákos daganatoztak" volna le más országot, mint tette azt imént a luxemburgi külügyér pl.

csak az egyik vagy másik oldal képviseli csak kizárólagosan magyar nemzetet és a magyar népet.

Pedig jobban tennéd, ha körül néznél! Először is nemcsak két oldal van, hanem sokkal több!
Másfelől pedig, de bizony is, hogy vannak olyanok, akik nem hogy nem képviselik a magyarság érdekeit, hanem folyamatosan elárulják azt és ellenünk dolgoznak.
Ha ezt még mindig nem látod, akkor szerintem nem érdemes közéleti kérdésekkel foglalkoznod! (Nézz csak utána, hogy Munkáspárt, Mi Hazánk, FKGP, meg egy sor apróbb formáció képes a konstruktív vitára példának okáért, pedig nem egy ideológia!) Nemzeti minimumról, csak olyanokkal lehet egyezkedni, akik a mi nemzetünkhöz tartozóknak érzik magukat! Mert akik pl. román pártokra való szavazásra ingerelnek nyíltan, vagy akár burkoltan, azokkal nincs miről beszélni!

Ez a nemzet nem azért élt túl itt ezer évet mert folyamatosan mindenkivel hadakozott.
Valóban nem!
Viszont az árulókkal előbb-utóbb mindig leszámolt, azokat kivetette magából!
..
És jegyezd meg, azok akik Magyarország sikerei, gyarapodása ellen drukkolnak, azért szorítanak kajánul, hogy elbukjunk pl. a jogállamisági furkósbot ütései alatt, azokat nem mi rekesztjük ki, hanem ők rekesztik ki magukat közülünk! Ezt lenne jó, ha eszébe vésné a sok hangadó az ellenzéknek azon a bizonyos részéből!
..
Azt nem értik meg, nem képesek felfogni, hogy tőlünk magyaroktól teljesen idegen az a fajta nyálkásság, simulékonyság és kalapgyűrögető ajtónállás, amihez ők egyedül értenek! Na, ezért nem fognak ezek soha berendezkedni itt tartósan!
 

Veér Ispán

Well-Known Member
2011. február 14.
6 994
19 289
113
ez a baja a jelenlegi ellenzéknek nincs egy karizmatikus vezetője.
Nem, az a baja, hogy nincs egy tűrhető arca és egy olyan programja, amivel a többség azonosul:

- nincs illegális bevándorlás
- nincs tömeges betelepítés
- van családtámogatás (nem alanyi jogon, munkához kötve)
- alacsony adók (van hova csökkenteni, de az ellenzék folyton az szja emelést mondja, nem azt, hogy mit csökkentene)
- nincs buzipropaganda a gyerekek környékén (nyugaton itt-ott sajna megjelenik)
- nincs buzipropaganda sehol (csinálják otthon, vagy ahol akarják, de ne propagálják)
----- Ezt a mostani garnitúra is hozza nagyjából ----
+ kevesebb korrupció (ebben a mostani bandával egy ligában játszanak, 1001 példát lehet hozni a disznóságokra)

Ezzel és egy nem vállalhatatlan arccal már nyerhetnének is talán.

Sajnos amiket folyton emlegetnek programpontokat, azokat már láttuk működésben, és sokan nem kérünk belőle... Kiegészítve most már a gender és vegán illetve klíma témával is.
 
W

Wilson

Guest
Nem erőszakkal, szép lassú átneveléssel, aminek az alapja a permanens érzékenyítés és lebutítás. Szépen előkészítik a terepet, hogy amire jön a nagy eszme, addigra a sok bírka csak bégetni tudjon. Ha nem megy így, akkor majd zsarolják a népeket a kényelmük megvonásával, mint most is próbálkoztak (pnzek megvonása). Lény nyugodt egy teljesen és részletekig kidolgozott ter valapján szervezik az EEÁ-at. De azért irigyellek, hogy ezt nem látod és ez neked nem okoz streszt.

Nem stresszelek mert ez a nép ennél sokkal nagyobb veszélyeket is túlélt ráadásul a magyar nép megfelelően erős immunrendszerrel rendelkezik,egy hosszútávon életképtelen irányzattal szemben.
 

Pogány

Well-Known Member
2018. április 26.
20 463
67 812
113
Nem ugyanaz a helyzet most mint 56-n akkor az emberek egy kőkemény diktatúrában nyomorogtak fizikailag megfélemlítve aminek a vége csak az lehetett,hogy az emberek fellázadtak,most jelenleg Magyarországon nem ez a helyzet bármennyire is szeretné az ellenzék élhetelennek és diktatúrának beállítani a jelenlegi rendszert ez nincs így,én nem hiszem,hogy nekunk különösebb dolgunk lenne Európával az az irányzat amitől te is tartasz az egy hosszútávon életképtelen rendszer amely nem fogja kiállni az idők próbáját,te is pontosan tisztában vagy azzal,hogy a magyar nép ennél sokkal veszélyesebb dolgokat és történelmi korokat is túlélt a magyar néplélek megfelelő imunitással rendelkezik ráadásul nálunk a magyar társadalom sohasem volt fogékony a liberális irányzatokra mindig egy erős"politika vezetőben gondolkodik"sohasem politikai pártokra vagy eszmére szavaz hanem erős vezetőre ez a baja a jelenlegi ellenzéknek nincs egy karizmatikus vezetője.

Nulla történelmi tapasztalattal ez teljesen rendben levő szöveg is lenne. Most az emberek inkább nem várnák ki amíg kialakul újra, hanem a józanabbja igyekszik megelőzni azt az őrületet, amit magában rejt a teljes tevékenysége annak a vonalnak amiről beszélsz. A megbélyegzés ellen hangzatosan küzdők megbélyegzik a fehéret, a családot, a nemi identitást, a nemzeti identitást, a mindenkinek élhető Európa hangzatos szövegei ellenére tömegek életét teszik tönkre olyan helyzetbe kényszerítve őket, amik ellen ha felemeli a szavát, náci lesz, vagy bármifób, olyan ideológiát simogatsz aminek a netes hordája emberek munkahelyét teszi veszi el, életét teszi tönkre, csak mert az övétől eltérő világnézete van. Ostoba lenini hasznos idióták tömkelege akik vakon rohannak bele a saját devianciájuk kiélése miatt mindenki jövőjének és szabadságának a kurtításába. Szabadságról beszél, és megtiltja, hogy beszélj dolgokról, tagadja a tevékenysége folyamatát és létét és közben napról napra egyre több fronton támadja a kialakított lét síkját. Neked ez lehet egy előremutató civilizáció kezdőlépcsője, de ha belenézel a jövőbe, az akkor lesz jó neked, amikor a kevés elitjébe születsz majd. Mindenki más a totális kontroll játékszere és rabszolgája lesz, akiket algoritmusok és kápók vizslatnak, hogy volt e gyűlöletbűnük, hogy észrevették e, hogy kínainak más vágású a szeme, sárga a színe, hogy feketét nem sötétfehérnek gondolta e és mire felépül teljesen, elég késő lesz nekiállni ahhoz képest, hogy inkább megelőzzük. Sokezer év történelemanyaga áll a rendelkezésre, hatalomtechnikai, nemzeti, faji vonások tekintetében is, bármennyire is fáj, rengeteg anyag évezredeken átívelően a nemi devianciák kontroll nélküli pusztításáról, az emberség nélküli emberről.

Olyan kultúrát próbálsz magasabbrendűnek látni, ami beteg embereket emel piedesztára és amikor rámutatsz, hogy ez beteg ember, akkor rádtapos, de neked majd kiállja az idők próbáját, hogy milyen szuper. :) Nevetséges. Arra alapozni elismerést, hogy deviáns valaki, normális rendszer szerinted? Címlapot érdemel és általános ovációt egy önmagát transzneműként azonosító 6-7 éves kisgyerek, akinek a szexualitása alapesetben még nem is gondolat igazán, vagy büntetést a nevelő környezete, a támogató politika?

Mi az, hogy nincs különösebb dolgunk Európával? Itt élünk benne, tagja vagyunk a társulásának, ami elindult ezen a tébolyba vezető lejtőn olyan emberek kezében, akikről az európai polgár többnyire azt sem tudja, hogy léteznek, kicsodák, honnan jöttek, miért ők kerültek oda, ki akarta, hogy oda kerüljenek? Olyan Európában, ami belebetegedett a pénzbe és az abból áradó embertelenségbe, ahol a káoszt okozó bankát ha igazán nagyban csinálja, állami támogatást kap adóból, hogy nehogy csődbe menjen , pedig abba kellene, olyan Európában, ahol külön jogai születnek mindenkinek, aki eltér a hétköznapokon megszokottól és közben hangos jajveszékeléssel elnyomásról megy mégis a szöveg, ahol az államok létrehozóinak népei kevesebbet számítanak, eleve bűnös lények, mint bárki más, ahol meg kell hunyászkodni kisebbségek, vallási közösségek, a politikai bunkók és őrjöngő antifák előtt, ahol többezer iszlamista áldozat után a 'jobboldali' szerveződések jelentik a legnagyobb veszélyt. Tudjuk, hogy a jobboldali szerveződések kire és mire jelentenek veszélyt. Ennek a beteg világnak a megalkotóinak a hatalmára, a privát feudalizmusukra, a végtelen vagyon harácsolására, az óvodában terjesztett fertőre, a tévés buzicsókokra, a fertőként terjesztett, a világ tébolyát talán leginkább leíró pornóra, a hülyeség dicsőítésére. Arra, hogy a technika, egy kamera több joggal tartózkodjon az utcán mint te, ember. Hogy lassan csempésszék lefelé a korhatárt az aktushoz, hogy többé ne számítson bűnnek semmi abból, amiért egy apa agyonverné az elkövetőt, de ők ezt is normálisnak igyekeznek, egyre inkább, egyre jobban keretezni.

Folytathatnám, írhatnék egy nagyot erről. Nincs értelme, te nem fogod látni, hogy csak a tébolynak hagynak jogot gyűlni, egyesülni, erőt képviselni, követleni. A többi már most kvóta halott, mint a szovjeteknél. Teljesen megfosztva minden emberitől, holott ő képviseli.

Ez az az immunitás amiről beszélsz, de ostoba vagy ha azt hiszed, hogy az egyéni immunitás meg a semmittevés megakadályoz bármit a rendszerben. A közösségi, erős, na az már igen, ezért is fél tőle mint a tűztől. És ezért böfög olyan hangerővel mindenféle mocskot, ha szembesül azzal, hogy felállnak ellene az emberek.
 

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
17 305
55 587
113
Nem stresszelek mert ez a nép ennél sokkal nagyobb veszélyeket is túlélt ráadásul a magyar nép megfelelően erős immunrendszerrel rendelkezik,egy hosszútávon életképtelen irányzattal szemben.



Ja, fletóék elbontják a kerítést, bejon évi 1/4-1/2 millió muszlim, köztük pár száz tenorista, 1 éven belul csodbe viszik az országot, családtámogatás nyekk, adókedvezmények nyekk, államadósság duplázódik, állami beruházások nyekk, ha pofázol kilövik a szemecskédet, megkardlapoznak, ha online pofázol elvisz a nínósautó, sztojkáéknak zoknit mosni, allapkamat, Mol, stb....
Kapdos az ideg, hogy éled túl, hmm?
 
W

Wilson

Guest
Nem állunk folyamatos, és mindenkivel szemben vívott szabadságharcban!
Nem tudom, honnan szedsz ilyen csúsztatásokat!?

Most éppen 22 tagállammal emellet folyamatosan Bruszellel azt kellene felfogni ha ezt a politikát folytatja O.V Magyarország egyedul fog maradni az EU-n.

Pedig így van ma Magyarországon két politika oldal van az egyik a Fidesz a másik a Fidesz elleni egységbe tömörulő ellenzéki pártok mind a két oldal azt állítja,hogy a másik oldallal szemben egyedül kizárólag ő képviseli a magyar népet és nemzetet.

Nem értem ezt a jogállamisági furkósbot általi elbukásunk szófordulatodat,ha ez akkora veszélyt jelent a magyar népre és nemzetre akkor ne vétózzunk kövessük a brittek példáját és lépjünk ki a p.....a az EU-l de én úgy gondolom,hogy mégsem jelenthet ez akkora veszélyt a nemzetunkre mivel a jobb oldal szellemi vezére Magyarország miniszterelnöke O.V nem akar kilépni az EU-l.

A hozzászólásod utolsó bekezdésével nagyjából egyetértek,a magyar néptől idegen ez a fajta viselkedés.
 

milagro

Well-Known Member
2019. szeptember 28.
11 802
25 405
113
ez a baja a jelenlegi ellenzéknek nincs egy karizmatikus vezetője.

Nem az a baja!
Az a baja, amit Te is félreértettél fentebb, amit a hozzászólásodra írtam!
Az a baja, hogy nem a magyar habitussal, férfias pszichés attitűddel és életreakciókkal lüktet együtt, nem azokkal próbál operálni! Nem az az alapmagatartása, hogy "ki, ha én nem"?, hanem helyette olyan kölcsönzött dolgokkal, divatokkal, trendekkel akar rezonálni, amelyek tőlünk teljesen IDEGENEK és azok lesznek mindig, amíg a teremtett világ létezik! Hiányzik belőlük a magyar virtus! Ezt tanítani nem lehet! Ezzel leszületünk ide!
..
Mi egy tüzes (szellemi tűz elsősorban!), virtuóz, kreatív, a transzcendenciára nyitott, a magas erkölcsiséget mint ideát nem elvető, hanem azt elfogadó és kereső nép vagyunk. Óriási szellemi, kulturális munícióval felvértezve, meg találékonysággal, ami pont ebből a nyitott, ötletelő, kereső-kutató, kalandvágyó szellemiségből fakad! Abból a látásmódból, amit pontosan az ír le, amilyen szellemiségűek vagyunk! Asztrológiában ez a Nyilas tulajdonságkör, (kicsi Kos beütéssel az utóbbi évszázadokban)! Azok a tulajdonságok, amelyek ide csoportosíthatóak, azok jellemeznek bennünket leginkább!
..
A Nyilas keleti megfelelője a ! Ha lóra szállsz, akkor messzebbre látsz el, megemelkedik számodra a horizont, új perspektívákra is fogékony leszel! Ugyanakkor mivel egy érző, és élő lény, amellyel egybeforr a ló lovasa, ez egy sor más képességet is aktivál! Gondoskodnod kell róla, kímélned, együtt érezned vele, ha pihenésre van szüksége, etetned-itatnod kell stb.
..
Oldalakon keresztül elemezhetném ezt! De nem akarom magam ismételni már, mert időről-időre összefoglalom, de sokan nem értitek. Legfeljebb csak kinevettek...
A lényeg, hogy nem véletlenül nyertek háromszor azok, akik!
 
W

Wilson

Guest
Nem, az a baja, hogy nincs egy tűrhető arca és egy olyan programja, amivel a többség azonosul:

- nincs illegális bevándorlás
- nincs tömeges betelepítés
- van családtámogatás (nem alanyi jogon, munkához kötve)
- alacsony adók (van hova csökkenteni, de az ellenzék folyton az szja emelést mondja, nem azt, hogy mit csökkentene)
- nincs buzipropaganda a gyerekek környékén (nyugaton itt-ott sajna megjelenik)
- nincs buzipropaganda sehol (csinálják otthon, vagy ahol akarják, de ne propagálják)
----- Ezt a mostani garnitúra is hozza nagyjából ----
+ kevesebb korrupció (ebben a mostani bandával egy ligában játszanak, 1001 példát lehet hozni a disznóságokra)

Ezzel és egy nem vállalhatatlan arccal már nyerhetnének is talán.

Sajnos amiket folyton emlegetnek programpontokat, azokat már láttuk működésben, és sokan nem kérünk belőle... Kiegészítve most már a gender és vegán illetve klíma témával is.

Azért nézzük tényszerűen a dolgokat ha O.V visszavonul szerinted mennyit fog gyengülni a Fidesz?.
 

milagro

Well-Known Member
2019. szeptember 28.
11 802
25 405
113
Azért nézzük tényszerűen a dolgokat ha O.V visszavonul szerinted mennyit fog gyengülni a Fidesz?.

Biztos szaladni fognak a "fideszesek" (sic.) hogy szavazhassanak a DK-Momóra...!
Ember, te semmit nem értesz?
Ez nem személyekről, vezetőkről szól!
(Én elárulom neked, legutóbb húztam az ikszet rájuk először!)
 

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
17 305
55 587
113
Nem az a baja!
Az a baja, amit Te is félreértettél fentebb, amit a hozzászólásodra írtam!
Az a baja, hogy nem a magyar habitussal, férfias pszichés attitűddel és életreakciókkal lüktet együtt, nem azokkal próbál operálni! Nem az az alapmagatartása, hogy "ki, ha én nem"?, hanem helyette olyan kölcsönzött dolgokkal, divatokkal, trendekkel akar rezonálni, amelyek tőlünk teljesen IDEGENEK és azok lesznek mindig, amíg a teremtett világ létezik! Hiányzik belőlük a magyar virtus! Ezt tanítani nem lehet! Ezzel leszületünk ide!
..
Mi egy tüzes (szellemi tűz elsősorban!), virtuóz, kreatív, a transzcendenciára nyitott, a magas erkölcsiséget mint ideát nem elvető, hanem azt elfogadó és kereső nép vagyunk. Óriási szellemi, kulturális munícióval felvértezve, meg találékonysággal, ami pont ebből a nyitott, ötletelő, kereső-kutató, kalandvágyó szellemiségből fakad! Abból a látásmódból, amit pontosan az ír le, amilyen szellemiségűek vagyunk! Asztrológiában ez a Nyilas tulajdonságkör, (kicsi Kos beütéssel az utóbbi évszázadokban)! Azok a tulajdonságok, amelyek ide csoportosíthatóak, azok jellemeznek bennünket leginkább!
..
A Nyilas keleti megfelelője a ! Ha lóra szállsz, akkor messzebbre látsz el, megemelkedik számodra a horizont, új perspektívákra is fogékony leszel! Ugyanakkor mivel egy érző, és élő lény, amellyel egybeforr a ló lovasa, ez egy sor más képességet is aktivál! Gondoskodnod kell róla, kímélned, együtt érezned vele, ha pihenésre van szüksége, etetned-itatnod kell stb.
..
Oldalakon keresztül elemezhetném ezt! De nem akarom magam ismételni már, mert időről-időre összefoglalom, de sokan nem értitek. Legfeljebb csak kinevettek...
A lényeg, hogy nem véletlenül nyertek háromszor azok, akik!



Ilyenek voltunk,mára maradt a fészbuk, WiFi, youtube, Google.
(no meg jehova köböl épult templomai, hogy tudjunk faragott képeket imádni)
 
  • Tetszik
Reactions: Pogány
W

Wilson

Guest
Nem az a baja!
Az a baja, amit Te is félreértettél fentebb, amit a hozzászólásodra írtam!
Az a baja, hogy nem a magyar habitussal, férfias pszichés attitűddel és életreakciókkal lüktet együtt, nem azokkal próbál operálni! Nem az az alapmagatartása, hogy "ki, ha én nem"?, hanem helyette olyan kölcsönzött dolgokkal, divatokkal, trendekkel akar rezonálni, amelyek tőlünk teljesen IDEGENEK és azok lesznek mindig, amíg a teremtett világ létezik! Hiányzik belőlük a magyar virtus! Ezt tanítani nem lehet! Ezzel leszületünk ide!
..
Mi egy tüzes (szellemi tűz elsősorban!), virtuóz, kreatív, a transzcendenciára nyitott, a magas erkölcsiséget mint ideát nem elvető, hanem azt elfogadó és kereső nép vagyunk. Óriási szellemi, kulturális munícióval felvértezve, meg találékonysággal, ami pont ebből a nyitott, ötletelő, kereső-kutató, kalandvágyó szellemiségből fakad! Abból a látásmódból, amit pontosan az ír le, amilyen szellemiségűek vagyunk! Asztrológiában ez a Nyilas tulajdonságkör, (kicsi Kos beütéssel az utóbbi évszázadokban)! Azok a tulajdonságok, amelyek ide csoportosíthatóak, azok jellemeznek bennünket leginkább!
..
A Nyilas keleti megfelelője a ! Ha lóra szállsz, akkor messzebbre látsz el, megemelkedik számodra a horizont, új perspektívákra is fogékony leszel! Ugyanakkor mivel egy érző, és élő lény, amellyel egybeforr a ló lovasa, ez egy sor más képességet is aktivál! Gondoskodnod kell róla, kímélned, együtt érezned vele, ha pihenésre van szüksége, etetned-itatnod kell stb.
..
Oldalakon keresztül elemezhetném ezt! De nem akarom magam ismételni már, mert időről-időre összefoglalom, de sokan nem értitek. Legfeljebb csak kinevettek...
A lényeg, hogy nem véletlenül nyertek háromszor azok, akik!

Először is olvass vissza én egyszer sem nevettelek ki mert te hiszel ebben (én is láttam a szkíta kiállítást Debrecenben),senkit sem nevetek ki vagy teszek nevetségessé mert máshogy látja a világot mint én.Másodszor valójában nagyjából ugyanarról beszélünk egy karizmatikus vezetőnek férfias tulajdonságokkal kell rendelkeznie pont ezért lenne szüksége egy ilyen vezetőre az ellenzéknek mivel azt jól látod,hogy ez a férfias erő kevésbé van jelen az ellenzék oldalán,szemben a Fidesszel ami egy férfias maszkulin párt.
 
W

Wilson

Guest
Van pár arc akit ha felépítenek, és odatesznek, teljesen jó folytatás. Csak legyenek a nemzeti minimumhoz hűek, és nem csináljanak akkor disznóságot, ami elviselhetetlen a többségnek.

Lázáron kívűl szerintem egyetlen ember sincs aki Viktor helyébe léphetne,viszont Lázár nem annyira karizmatikus vezető mint O.V ráadásul Lázárt nem fogadná el mindenki a Fidesz erős emberei közzul.
 
  • Tetszik
Reactions: Littlejohn

kacsacsor

Well-Known Member
2015. március 15.
16 332
20 761
113
Nincs értelme ennek a vitának. Erős meggyőződésű emberek csak igen durva behatásokra váltanak nézetet.

Wilson nem látja, nem hiszi, hogy ez az EU (nagyobbik része) olyan irányba akar változni amit mi nem szeretnénk. Tehát ellenállunk.
Nem lépünk ki, mert van a dolognak sok előnye, de nem bólintunk olyasmire, ami hosszabb távon számunkra hátrányos.
A harc folytatódni fog. 10 év múlva lehet hogy mások lesznek a körülmények és a mi pozíciónk is. Akkor a kilépés is szóba jöhet. MOST NEM.