[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

T

Törölt tag 008

Guest
Ez offtopik, de mi lesz akkor nálunk, ha majd a 22-es nagy összefosásban akarom mondani összeborulásban nyernek 8-an 1 ellen, majd fél év múlva felbomlik a nagy koalíció mert a koncon való marakodás közben összevesznek?
Egy interjúban konkrétan megmondta Gyurcsány mi lesz. Egyeztetés, veszekedés majd új választások.

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
27 814
98 624
113
Geert Wildersek a masodikak.
Semmi jelentősége. Sokszor voltak elsők is. A 8 legerősebb pártból 7 tolja a bevándorlást, kivéve a PVV.
A CDA, ami Néppárt, kábé Gyurcsány szintjén mozog.
A hollandokat el kell felejteni. Földet rá!!!

Érdekes hogy a belgiumi holland/flamand vezető pártok viszont szembemennek a mainstreammel és határozottan bevándorlásellenesek.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

gergo55

Well-Known Member
2014. július 16.
4 423
11 595
113
Az anya és apa neve helyett a személyi igazolványokba visszahelyezik az egyes és kettes szülő megnevezést, amelyet a volt belügyminiszter Matteo Salvini törölt el 2019-ben – közölte az olasz sajtó csütörtökön.

Európa???

aquarell

Well-Known Member
2015. január 20.
16 895
61 781
113
Laschet, a Merkel-klón, lett a CDU uj elnöke, de nem automatikusan kancellárjelölt az öszi választâsoknál.
Merkel nem engedi ki a pártot ( még) a markâból.
Persze a pârt már tartott itt, amikor AKK-t vâlasztottâk régebben, aztân mi lett belöle? Lehet sört behüteni, popcornt venni...:)

milagro

Well-Known Member
2019. szeptember 28.
11 929
25 989
113

Kim Philby

Well-Known Member
2020. december 16.
12 710
36 860
113
A mai napon "szívinfarktusban" meghalt Benjamin de Rothschild, 57 éves volt!
..
Ej-ej ez a csúnya szivinfraktus a "legjobbakat" sem kíméli. Vajon kinek a szemeteskosarába vizelt bele? :eek:

milagro

Well-Known Member
2019. szeptember 28.
11 929
25 989
113
Laschet, a Merkel-klón, lett a CDU uj elnöke, de nem automatikusan kancellárjelölt az öszi választâsoknál.
Merkel nem engedi ki a pártot ( még) a markâból.
Persze a pârt már tartott itt, amikor AKK-t vâlasztottâk régebben, aztân mi lett belöle? Lehet sört behüteni, popcornt venni...:)
Nógrádi György: Ki a CDU új elnöke, Armin Laschet?
..
..
https://hu.wikipedia.org/wiki/Armin_Laschet
(Vízöntő, Mérleg dekád - 1961. február 18.)

• Tetszik
Reactions: antigonosz

szzsolt81

Well-Known Member
2020. október 24.
5 706
4 260
113
  • Tetszik
Reactions: aquarell

jimkirk

Well-Known Member
2011. december 16.
292
1 134
93
Semmi jelentősége. Sokszor voltak elsők is. A 8 legerősebb pártból 7 tolja a bevándorlást, kivéve a PVV.

Érdekes hogy a belgiumi holland/flamand vezető pártok viszont szembemennek a mainstreammel és határozottan bevándorlásellenesek.

Az NVA most mégis dörgölőzik a szélsőbalhoz.

Viszont így a Vlaams Belang, akikre én is szoktam szavazni biztosan 30% környékén lesznek 24-ben. Rendszeresen a belga kollégáim orra alá szoktam dörgölni, hogy egy olyan ország ahol Cordon sanitaire létezik az nem nevezhető demokratikusnak. Köpni-nyelni nem tudnak.

Véleményem szerint érhet el akármilyen eredményt a VB, az anti-demokratikus centrista és baloldali pártok, soha semmilyen körülmények között nem fogják őket a hatalom közelébe engedni. Belgium is Hollandia sorsára fog jutni, ez csak idő kérdése.
Az oktatás, a média mind-mind baloldali, szó sincs objektív tájékoztatásról.

Lesz dolgom a gyermekeimmel rendesen.

Kim Philby

Well-Known Member
2020. december 16.
12 710
36 860
113

Viszont így a Vlaams Belang, akikre én is szoktam szavazni biztosan 30% környékén lesznek 24-ben. Rendszeresen a belga kollégáim orra alá szoktam dörgölni, hogy egy olyan ország ahol Cordon sanitaire létezik az nem nevezhető demokratikusnak. Köpni-nyelni nem tudnak.

Véleményem szerint érhet el akármilyen eredményt a VB, az anti-demokratikus centrista és baloldali pártok, soha semmilyen körülmények között nem fogják őket a hatalom közelébe engedni. Belgium is Hollandia sorsára fog jutni, ez csak idő kérdése.

Gyere haza! ;)

szzsolt81

Well-Known Member
2020. október 24.
5 706
4 260
113

Só oktatás, a média mind-mind baloldali, szó sincs objektív tájékoztatásról.

Sóhaj.

Ha az eddig irány marad, (Nem derül ki hogy az eddigi miniszterrnök esténként maceszgombócnak öltözve migránsgyerekeket eszik, akkor: 31 helyett 39 képviselői hellyel viszik a választást. Az illetékes miniszter elvitte a balhét, politikai pályájának annyi, nincs itt semmi látnivaló, oszoljanak kérem.

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
27 814
98 624
113
Sóhaj.

Ha az eddig irány marad, (Nem derül ki hogy az eddigi miniszterrnök esténként maceszgombócnak öltözve migránsgyerekeket eszik, akkor: 31 helyett 39 képviselői hellyel viszik a választást. Az illetékes miniszter elvitte a balhét, politikai pályájának annyi, nincs itt semmi látnivaló, oszoljanak kérem.
Jaja, tovább a szakadékba, jó utat!!!

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
27 814
98 624
113

Én az bizok az N-VA-ba. Akik rá szavaznak, nem a baloldali együttműködésben látják a jövőt. Nagy áttörés lenne, ha a VB-vel alakítanának Flamand kormányt. Más esély nincs is a fordulatra.

Mivel minimálisan nézek tévét, így nem tudom, mennyire vannak legalább helyi szinten kiépített médiahátterük. Anélkül nem fog menni.

milagro

Well-Known Member
2019. szeptember 28.
11 929
25 989
113
Frankfurt, repülőtér:
..

Lord Gazember

Well-Known Member
2015. március 18.
1 354
2 383
113
Frankfurt, repülőtér:
..

• Tetszik
Reactions: milagro

milagro

Well-Known Member
2019. szeptember 28.
11 929
25 989
113
Dr. Alban, Bécs:
..
"Maskenlos durch die Stadt..."

• Tetszik
Reactions: antigonosz