1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

[BIZTPOL] Oroszország és a Szovjetunió utódállamai

Diskurzus a(z) 'Biztonságpolitika' témában - Montezuma által indítva @ 2013. február 8..

 1. szuvorov

  szuvorov Well-Known Member

 2. szuvorov

  szuvorov Well-Known Member

 3. szuvorov

  szuvorov Well-Known Member

  Erdogan kemény, megmondta, ne baszakodjanak velük az oroszok, mert a török páncélosok se perc alatt Moszkva alatt lesznek, és bakker tényleg :D:D:confused:

  [​IMG]
   
 4. szuvorov

  szuvorov Well-Known Member


  "Ideje lenne már feldarabolni a francba ezt a szerencsétlenséget, és felosztani az oroszok, lengyelek, magyarok és románok között. Sőt, ezek annyira nem létező nyomoroncok, hogy még a moldávoknak is kéne adni belőlük egy csipetet. Egy csomó idegeskedéstől, valamint rengeteg pénz és idő elpocsékolásától kímélhetnénk meg ezzel az oroszokat, az amerikaiakat, az EU-t és magukat az ún. ukránokat is, jelentsen bármit ez a szó. Mindenkinek egyszerűbb lenne így."
   
  ghostrider, vilmoci, KoviUbi and 3 others like this.
 5. Fennek

  Fennek Well-Known Member

  A kik? Kinek? Mi? Loptak már eleget. Inkább őket is fel kellene osztani a moldávok, magyarok és bulgárok között. Úgyis nyíltan látszik, hogy képtelenek megszervezni egy országot. Csak a lerabláshoz értenek.
   
  ghostrider, KoviUbi, Sniper and 4 others like this.
 6. ladagrant

  ladagrant Active Member

  Az oroszokat kellene már felosztani, sok kis köztársaság várja hogy függetlenedjen. A maradék lehet kínáé, az ukránoké, grúzoké, lengyeleké és a finneké.
   
 7. milagro

  milagro Well-Known Member

  Nem ez jön!
  Ukránok ma "szentesítették", hogy Kárpátaljára nem tartanak igényt!
  Mi meg épp átálltunk katonai üzemmódba!
   
  Fennek, geseft and szuvorov like this.
 8. boki

  boki Well-Known Member

 9. emel

  emel Well-Known Member

  Gratulálok, Adolf Hitler újjászületett, csak álnevet használ ... :mad:! Az is mutatja, hogy a náci jelvényeket és zászlókat használó ukránokat területekkel jutalmaznád!! Nálatok azt hívják demokráciának, hogy TE majd új határokat húzol?!! Hatalmas kiskirály lett volna belőled anno, csak ezt manapság úgy hívják hogy diktátor. :p:hadonaszos:
   
  ghostrider, fishbed, szegcsab and 3 others like this.
 10. antigonosz

  antigonosz Well-Known Member

  Ja, pl a luganszki meg a donyecki koztarsasag.
   
  ghostrider, vilmoci, szegcsab and 4 others like this.
 11. Python

  Python Well-Known Member

 12. sidewinder12

  sidewinder12 Well-Known Member

  Asszem 2016-os videó, korábban már láttam youtube-on.Annyi csak vele a baj,hogy pont az előzmények nincsenek benne,mert a több száz rendőrt és a pár kommandóst nem csak véletlenül fújta arra a szél. Az orosz állami tv csatornák is foglalkoztak az üggyel. A bemutatott esemény egy Plehanovo nevű faluban történt, Tula városának közelében van a falu. Ha jól rémlik egy igen összetett sztori. A "rejtett erőforrások" azon kívül,hogy természetesen nem fizettek a gázért, még illegális kötésekkel is próbálkoztak,vagyis ott is lopni akarták a gázt, ahova be sem volt vezetve.114 és 57 mm-es csövekkel próbáltak illegális leágazásokat létrehozni. A lényeg annyi, hogy a fő bevezető gázvezeték amiről mennek a leágazások, az megsérült ezeknek az ártatlan figuráknak a ténykedése miatt,és félő volt, hogy gázrobbanás lesz. Így a szolgáltató a javítás idejére lezárta a bevezető gázvezetéket, és emiatt a komplett településrész,amelyet nagyrészt,de nem kizárólag "rejtett erőforrások" laktak, gáz nélkül maradt. Majd a gázszolgáltató árokásó traktorokat küldött oda és elkezdték volna kiásni a vezetéket,hogy a gázműves szakmemberek rendbehozhassák és az illegális leágazási próbálkozásokat megszüntessék. Ekkor pedig jött az amit már itt Magyarországon is jól ismerhetünk, és az egykori "Maunika"-show alapkellékei voltak: artikulálatlan üvöltözés közepette a romák rátámadtak kövekkel, botokkal felfegyverkezve a munkáját végző gázműves traktorosra. Ezután a traktoros és a gázszerelő szakemberek testi épségének védelmében a faluba mintegy 500 rendőrt vezényeltek teljes testpáncélban, sisakkal. Plusz küldtek még melléjük pár szpecnazost, akik a videón látható kiemeléseket is végezték. Több videót is találtam az esettel kapcsolatban.
  Az első videó az általam hiányolt előzményeket mutatja be, amikor még nem volt ott több száz rendőr, hogy a traktorokosokat és a gázszerelőket megvédje a sok agresszív,felfegyverzett kisebbségitől.Amikor baj lett megjelent pár rendőr, de kevesen voltak,és egy részük sima hétköznapi egyenruhát viselt csak.Ezért volt szükség az 500 főnyi, jól felszerelt csapaterőre.A legundorítóbb szerintem, hogy a "rejtett erőforrások" a gyerekeket is felbiztatták, hogy menyjenek neki kihegyezett végű fatörzzsel a markolónak, dobálják a fülkéjét kövekkel. "Mit csinálnak itt, elmennek maguk a faszba" mondta az egyik cigány nő bottal a kezében, mielőtt nekitámadtak volna a gázszolgáltató szakembereinek.  Másodikként a Rasszija 24 állami hírtelelvízió tudósítása következik. Alatta van egy két érdekes komment, nem éppen árasztották el szimpátiával a "rejtett erőforrások" közösségét.Például: "Inkább újraforgathatták volna a "cigánytábor az égbe megy-et"

  Itt egy jó hosszú összeállítás, a Tele Tula regionális tv társaság készítette. A gázművek szakemberei nyomásingadozást észleltek a vezetéken, majd víz megjelenését is észlelték a gázvezetéken belül, ami baromi veszélyes. Le kellett a vezetéket zárni. Mindezt az illegális leágazások okozták. Az Ivan Grigorjevics néven bemutatkozó,a helyi roma közösség vezetője, cigánybáró ( van ott olyan státusz) és társai elmondták,hogy ők semmi illegálisat nem tettek, mindent legálisan csináltak, amiről hivatalos dokumentumaik is vannak. Amit mutattak a tévéseknek is, aztán ezekről a hivatalos dokumentumokról "meglepő" fordulatként kiderült,hogy hamisítványok. Amikor a gázművek traktorosa és a gázszerelők rendőri védelem nélkül kezdtek el dolgozni, abból menekülés lett, a "TeleTula" tv társaság operatőrét is hátba dobták egy kővel a kisebbségiek.


  A pjervij tulszkij (Első Tulai) tv csatorna tudósítása. Itt is érdemes átolvasgatni a kommenteket. Igen érdekeseket lehet megtudni, mint például,hogy a 0:21-től panaszkodó asszony bundája 500 "báksz" azaz dollár. A nő egyébként arról panaszkodik térden állva, hogy megfagynak a gyerekei. 500 dolcsis bundára van pénz, egy másik videón a gyereknek új Iphone-ra van pénz, csak arra a k*baszott gázszámláta nem jut már soha egy kopejka sem...
  Akit még érdekel a téma, az az általam belinkelt videókon kívül megnézheti a "Vesztyi Gyezsurnaja Csaszty" azon a héten készült műsorát, ott elhangzik,hogy ezek a kisebbségiek moldovából költöztek át Plehanovoba. Vagy megnézhetik a "Szabadság Rádió" (Szabad Európa) hazugságcunamiját is, amiben természetesen a cigányok semmiről sem tehetnek, ártatlanok, ők csak meleget akartak a lakásukba ( csak fizetni azt már nem mint,a többi 145 millió orosz állampolgár...) És,hogy ők tényleg mennyire nem tehetnek semmiről,és milyen ártatlanok arról további videókat is találni, olyan címeken, mint "újabb illegális építkezés Plehanovoban", "illegális fegyvereket talált a rendőrség plehanovoban, robbanószereket talált a rendőrség plehanovoban"...
   
  nyugger, fishbed, szegcsab and 13 others like this.
 13. aquarell

  aquarell Well-Known Member

  Már itt is romák a cigányok?
   
 14. sidewinder12

  sidewinder12 Well-Known Member

  Nem, de féltem, hogy kaszálva lesz "cigányozásra" hivatkozva a poszt, ha túl sokszor írom le ezt a szót. Így lettek belőlük "rejtett erőforrások" és romák.
   
  fishbed, szegcsab, fip7 and 3 others like this.
 15. zsolti

  zsolti Well-Known Member

  Ilyen nincs, ezek orosz ügynökök álruhában ;)!
   
  szegcsab, Python and aquarell like this.
 16. boki

  boki Well-Known Member

  Éjszaka Moszkva délnyugati részén egy férfi "Allahu Akbar" kiáltással késsel támadt a rendőrökre

   
 17. zsolti

  zsolti Well-Known Member

  Tökéletes. Ilyenkor lőni is kell, azonnal, legalább ennyit.
   
 18. emel

  emel Well-Known Member

  Így kell ezt csinálni kérem: az "Allahu Akbar" után max fél másodperccel: "sztrilaj=lőjj!!", majd azonnal :BUM-BUM-BUM!! Nem körbeállva győzködni meg könyörögni neki!!
   
 19. papajoe

  papajoe Well-Known Member  Azért Allah tudhatná, hogy a pisztoly viszi a kést, ki fog fogyni a szuzekbol.... :rolleyes:
   
  ghostrider, Gyurma and zsolti like this.
 20. papajoe

  papajoe Well-Known Member
  Oktatófilm a NY európai hatóságoknak. ;)
   
  ghostrider, BiancoGasto, fip7 and 8 others like this.

Ezen oldal megosztása