Nem tudom olvasod-e saját magadat, de szerinted akkor LESZ jó ha az oroszok összeomlanak, aztán a válaszomra meg az jön, hogy MOST mi van az energiahordozó-árakkal! Speciel nekem nem egy nagy tragédia, ha most éppen lefelé megy bárminek az ára, ha te ezen sírdogálsz majd küldök egy csomag (na jó, legyen kettő) csomag papírzsepit. Ráadásul szerinted akkor is olcsó lesz az olaj/gáz, ha az oroszok összeomlottak és nem lesz ekkora termelés meg árverseny a piacon?!! Aztán mitől lenne olcsó, ha a nagy cégek monopol-helyzetbe kerülnének?!! A Shell pl. még a mai verseny-helyzetben se olcsó!!Pont az okozza krízishelyzetet, hogy túl alacsonyak az energiahordozó árak. Nincs ok arra hogy szomorú legyél. Mi fogyasztók vagyunk.
Hihetetlen hogy a függetlenséggel egyáltalán nem vádolható boki képes egyedül emberi válaszra méltatni.
És lehet hogy boki nem "vádolható" függetlenséggel (szerinted, de ez csak egy vélemény ugye), de miből gondolod hogy te függetlenebb vagy nála, és még el is hiszem neked ezt csak azért mert te ezt mondod?!! Szerintem te se vagy függetlenséggel vádolható, és akkor mi van, neked sincs semmi bizonyítékod rá meg nekem se. Szóval jó lenne NEM olyasmit használni érvként és vádként amiről csak te gondolod hogy úgy van, de semmi bizonyítékod rá ...