Nem. De alakul. Állítólag, olvastam a neten, sok sört kell inni rá.Azóta már elmúlt?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem. De alakul. Állítólag, olvastam a neten, sok sört kell inni rá.Azóta már elmúlt?
Gyalog galopp...
- Gyíkká változtattak!
- ?
- Már elmúlt!
Napi sajtótájékoztatóján kilátásba helyezte, hogy Oroszország nem hagyja válasz nélkül Csehország és Bulgária “alaptalan” és “provokatív” vádjait, az “abszolút elfogadhatatlan” lépésekre adandó orosz választ azonban nem kívánta konkretizálni.
“Többször találkoztunk a barátságtalan, ellenséges konkurencia megnyilvánulásaival. A nyugati országokban megsértették cégeink érdekeit. Természetesen felléptünk ez ellen”
“Nyilvánvaló ténynek” nevezte, hogy a Kijevnek nyújtott amerikai katonai támogatás “kezére játszik” az ukrán fegyveres erőknek, amelyek “provokatív álláspontra” helyezkedtek. Nem tudta megmondani, hogy Volodimir Zelenszkij ukrán elnök ellenőrzése alatt tartja-e a hadsereget, és el tud-e határolódni a nacionalisták és a szélsőségesek befolyásától.
Ezt a sok idiótát munkatáborba kéne vinni, most kezdik építeni a BAM újabb szakaszát.Gratulálok, ezek a kretének képesek voltak 569 igen és 67 nem mellett elfogadni. Mondjuk gyanítom többségük el se olvasta az anyagot vagy, hogy egyáltalán miről van szó és pontosan mi van benne csak megnyomták az igent. Az se zavarjon senkit, hogy amúgy tegnap Borrell nyilatkozatában leápolta a kezdeményezést, mivel pl. önmagában az EU nem is tudná lekötni az oroszokat a SWIFT-ről, de sebaj fogadjuk csak el. Külön bukéja az egésznek, hogy az oroszokon kéri számon a minszki megállapodások végrehajtását, miközben az oroszok csak kezesei a megállapodásnak és az ukránok meg már nyíltan fel akarják rúgni. Komolytalan gittegylet az egész, csak az a baj, hogy ezek döntései ránk is kihatnak.
Ezt a sok idiótát munkatáborba kéne vinni, most kezdik építeni a BAM újabb szakaszát.
Cseh-szlovák meccs Kárpátaljáért? Nem sok realitása van, ahogy a románnak sem. Ukrajnát szétdobják, ez már látszik, alakul. Lesz egy nyugati befolyási övezet, meg egy keleti és Kárpátalja. A románok durcásak lesznek, mert nem engedik őket Moldovával egyesülni. Már csak azért sem, mert akkor önjáróvá válnának. A lengyelek lesznek a nyugat-ukrán rész csendőrei némi amcsi segítséggel, de nem fog Lo.-hoz tartozni, különleges státusú övezet lesz. A németek megépítik és használják az ÉÁ2-t, viszont Kínával csökkentenie kell a kereskedelmét az Usa pedig miközben otthon a zűrzavarral küzd, Kínára koncentrál teljesen.A csehek szerintem azért álltak bele ennyire Oroszországba, mert jó pontokat akarnak szerezni az USA-nál, hogy ők kapják Kárpátalját.
Mi pedig szimplán nem akarunk összebalhézni Oo.-gal, ezért maradtak a konzulátusaink.
Cseh-szlovák meccs Kárpátaljáért? Nem sok realitása van, ahogy a románnak sem. Ukrajnát szétdobják, ez már látszik, alakul. Lesz egy nyugati befolyási övezet, meg egy keleti és Kárpátalja. A románok durcásak lesznek, mert nem engedik őket Moldovával egyesülni. Már csak azért sem, mert akkor önjáróvá válnának. A lengyelek lesznek a nyugat-ukrán rész csendőrei némi amcsi segítséggel, de nem fog Lo.-hoz tartozni, különleges státusú övezet lesz. A németek megépítik és használják az ÉÁ2-t, viszont Kínával csökkentenie kell a kereskedelmét az Usa pedig miközben otthon a zűrzavarral küzd, Kínára koncentrál teljesen.
S
Utálják egymást, mint varjú a rohadt tököt. Ez részükről megelőzésről szól, csak ne hozzánk kerüljön! De hozzánk fog!Csehszlovák meccs! Ha Cseho. megkapná Kárpátalját, akkor Szlovákiát két oldalról bekerítve ismét visszaállíthatná Csehszlovákiát. Szerintem ezért lettek ennyire ügybuzgók az oroszok ellen.
Putyin a főgóró. A többiek lemaradtak.Esetleg a jezsuita-hálózat keze van a dologban?
Egyáltalán nem tudhatjuk, hogy ezek a szereplők valójában milyen, khömm..., "klubbokban tagok" még.
(Bár a képeket elnézve, ez még az előző Putyin.)
..
Akit érdekel a téma, olvassa el. Linkeltem már Saussy könyvét!
Pedig már Szun-ce is leírta , hogy soha ne becsüld le az ellenfeled ! Putyint mégis folyamatosan , nyugati gőggel alábecsülik és lenézik ! Pedig hát a KGB-ben hamar kiperegtek a hülyék !Putyin a főgóró. A többiek lemaradtak.
Tudja.Nem tudom, hogy Putyin mikor fog rájönni, hogy az EU egy gittegylet, akivel nem igen tud zöld ágra jutni. Nyugat-Európa soha nem fogja elfogadni partnernek, mint ahogyan minket sem.
Tévedsz. Én kedvelem Szibériát. Putyin túráit is, meg az "Ameddig a lábam bírja" német filmet is.Mi ez az Európa-fasizmus? Ha már Szibéria akkor putri?
Mégegyszer: Jekatyerinburgban nem csak cseh konzulátus van. Magyar főkonzulátus is, és ezeken kívül még majdnem 30 különböző ország képviselete.Tévedsz. Én kedvelem Szibériát. Putyin túráit is, meg az "Ameddig a lábam bírja" német filmet is.
Csak megpróbálok racionálisan gondolkodni. Konzulátust ott kell/érdemes tartani ahol az állampolgárainkból min. több tízezer megfordul évente.
Erősen kétlem, hogy Jekatyerinburg ilyen hely lenne. Akkor viszont egész más miatt van ott cseh konzulátus.
Erre próbáltam rákérdezni, gondolván, hogy boki vagy nyugger tud róla valamit.
De úgy tűnik ők se.
No persze, pont azért tették ki a szlovákokat a spajzukból, hogy legyen hely a gazdaságilag még kévésbé fejlet ruszinoknak. Logikus!Csehszlovák meccs! Ha Cseho. megkapná Kárpátalját, akkor Szlovákiát két oldalról bekerítve ismét visszaállíthatná Csehszlovákiát. Szerintem ezért lettek ennyire ügybuzgók az oroszok ellen.
Miotá szétváltunk, kifejezetten szivélyesek a kapcsolatok, nincsen semmi vita. És most a kiutasítasok kapcsán még erosodot a csehekben, hogy mi vagyunk az igazi és legkozelebbi barátaik. Szóval pech!Utálják egymást, mint varjú a rohadt tököt. Ez részükről megelőzésről szól, csak ne hozzánk kerüljön! De hozzánk fog!
Egyebkent viccen kivul erre gondoltam en is. Oroszorszag hatalmas, egy csomo nep alkotja es egy csomo nep veszett el benne.A cseh legionáriusok átmentek a városon a cári arany elrablása és menekülésük közben, lehet, hogy néhányan ott maradtak, hogy orosz özvegyeket boldogítsanak.
Manapság a OF teruletén Novorossijkban, Moszkvában és Szentpéterváron élnek leginkább - ott egyesuleteik is vannak:Egyebkent viccen kivul erre gondoltam en is. Oroszorszag hatalmas, egy csomo nep alkotja es egy csomo nep veszett el benne.
Haseket a komcsik kuldtek haza az orosz feleseggel pl.A cseh legionáriusokat valószínű, hogy a vörösök ott, ahol találták főbe lőtték, szóval aligha.