Hapsikám, ha elolvastad volna az idézetet, amit betettem, akkor láthatnád: éppen, hogy nem kultúra....Kultúra-arra ott a másik topik
Az interjút is érdemes elolvasni, de NEM ez volt a szándékom, hanem a vastagon kiemelt rész. Ami ide tartozik.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hapsikám, ha elolvastad volna az idézetet, amit betettem, akkor láthatnád: éppen, hogy nem kultúra....Kultúra-arra ott a másik topik
Gagyiságokra nem reagálok. . Úgy néz ki a rendező nincs tisztában a dolgokkal. Már nincs SZU, így KGB se.(Illetve Belaruszban, de nincs köze a szovjet KGB-hez). Van egy jó közmondás: Mindenki maradjon a saját szakterületén.Hapsikám, ha elolvastad volna az idézetet, amit betettem, akkor láthatnád: éppen, hogy nem kultúra....
Az interjút is érdemes elolvasni, de NEM ez volt a szándékom, hanem a vastagon kiemelt rész. Ami ide tartozik.
Dehogyis a legfőbb oka a donbaszi háború...Ha a fidesz marad, akkor - hacsak addig az ukrajnai magyar kisebbség helyzetén nem javítanak az ukránok - nem lesznek NATO tagok. Ha az ellenzék nyer, akkor meg belépnek a NATO-ba. Ukrajna eddigi be nem lépésének mi vagyunk az egyetlen oka.
Közben a magyarok elleni gyűlöletkeltés meg az állami program része.http://politic.karpat.in.ua/?p=31386&lang=hu
"Aláírta az antiszemitizmus elleni törvényt Zelenszkij
Volodimir Zelenszkij elnök aláírta csütörtökön az ukrajnai antiszemitizmus megakadályozásáról és az ellene való fellépésről szóló törvényt, amelyet 2021. szeptember 22-én fogadott el a Legfelső Tanács – adta hírül az rbc.ua hírportál az Elnöki Hivatal sajtóközpontjára hivatkozva...
...A törvény ugyancsak büntetni rendeli a holokauszt, azaz a zsidóság ellen a második világháború idején elkövetett tömeggyilkosságok tagadását, valamint antiszemita tartalmú anyagok, jelképek előállítását és terjesztését..."
Viccnek nem rosszUkrajna eddigi be nem lépésének mi vagyunk az egyetlen oka.
így van ! Ezért is csinálják az oroszok a "húzd meg-ereszd meg" taktikát lassan egy évtizedea legfőbb oka a donbaszi háború...
Szegeny Biden, pedig neki is odaadhattak volna. O azert megis nevezetes dolgot tett a kabuli menekulessel...2021 -ben a Nobel -békedíjat Maria Ressa, Dmitry Muratov riporterek kapják
Oroszországi ellenzéki lap főszerkesztője és újságírója2021 Nobel Peace Prize Awarded to Reporters Maria Ressa, Dmitry Muratov
This year, 234 individuals and 95 organisations were nominated for the Nobel Peace Prize; there were a total of 329 candidates.sputniknews.com
Inkább szegény Nobel, forog a sírjában, hogy mi lett a díjából, mert sok esetben hülyéknek, alkalmatlanoknak, olyanoknak akik semmit nem tettek érte, vagy politikai okokból itélik oda. Azt hiszem a békedíj pont az, ami a leginkább elkurvult, megkapta Obama a beiktatása előtt, megkapta az EU ami teljesen nonszensz, az ENSZ ami megint csak röhely, kapták meg háborús bűnösök és tömeggyilkosok.Szegeny Biden, pedig neki is odaadhattak volna. O azert megis nevezetes dolgot tett a kabuli menekulessel...
Halálukig körözött terroristákról már ne is beszéljünk. Azt hiszem, egy random bordélyban jobb társaságba kerülnél.Inkább szegény Nobel, forog a sírjában, hogy mi lett a díjából, mert sok esetben hülyéknek, alkalmatlanoknak, olyanoknak akik semmit nem tettek érte, vagy politikai okokból itélik oda. Azt hiszem a békedíj pont az, ami a leginkább elkurvult, megkapta Obama a beiktatása előtt, megkapta az EU ami teljesen nonszensz, az ENSZ ami megint csak röhely, kapták meg háborús bűnösök és tömeggyilkosok.
Erdekes...Micsoda tolvaj , legalja jenki embereket alkalmaznak a nagykövetségen...
Három amerikai tengerészgyalogost, akik az Egyesült Államok moszkvai nagykövetségének munkatársai, azzal gyanúsítják, hogy elloptak egy hátizsákot egy moszkvai lakostóll - mondta Vlagyimir Vaszenin, a moszkvai belügyminisztérium központjának sajtószolgálatának vezetője.
Vaszenin elmondta, hogy a tengerészgyalogosokat 15 ezer rubel ellopásával gyanúsítják, büntetőeljárás indult. A nyomozásnak van egy videója arról, hogy az amerikaiak lopott hátizsákkal lépnek be az amerikai nagykövetség épületébe. A tengerészgyalogosok a nagykövetség adminisztratív és technikai munkatársai, életkoruk "21-26 év". Követelést küldtek a nagykövetségre, hogy oldják fel a gyanúsítottak diplomáciai mentességét.
A hátizsákot Dmitrij Kornilov gyermekpszichológustól lopták el, aki este "egy kemény munka után" érkezett a főváros bárjába. A hátizsákot a bár alatt hagyta - írja a RIA Novosti.
„Már éppen haza akartam menni, szó szerint öt percig voltam távol, mikor megjöttem - nem volt hátizsák” - mondta, hozzátéve, hogy „magam próbáltam megtalálni, nem történt semmi.” A bár adminisztrációja nem engedélyezte, hogy megtekinthesse a videós felvételeit. A rendőrséget a helyszínre hívták.
"A készpénz mellett számítógépes egér, sport ruha és ami a legfontosabb, útlevél volt a hátizsákban"- idézte a TASS Kornilovot.
Emlékezzünk vissza, hogy az orosz külügyminisztérium közölte, hogy az amerikai nagykövetség három alkalmazottjának, akiket azzal gyanúsítanak, hogy személyes tárgyakat loptak el egy orosz állampolgártól, el kell hagynia Oroszországot, ha megtagadják diplomáciai mentelmi joguk feloldását.
Mondjuk a sima zsevtolvaj verziót zárjuk ki. Vmiért gyorsan kelett intezkedni, ügyesek voltak.Micsoda tolvaj , legalja jenki embereket alkalmaznak a nagykövetségen...
Három amerikai tengerészgyalogost, akik az Egyesült Államok moszkvai nagykövetségének munkatársai, azzal gyanúsítják, hogy elloptak egy hátizsákot egy moszkvai lakostóll - mondta Vlagyimir Vaszenin, a moszkvai belügyminisztérium központjának sajtószolgálatának vezetője.
Vaszenin elmondta, hogy a tengerészgyalogosokat 15 ezer rubel ellopásával gyanúsítják, büntetőeljárás indult. A nyomozásnak van egy videója arról, hogy az amerikaiak lopott hátizsákkal lépnek be az amerikai nagykövetség épületébe. A tengerészgyalogosok a nagykövetség adminisztratív és technikai munkatársai, életkoruk "21-26 év". Követelést küldtek a nagykövetségre, hogy oldják fel a gyanúsítottak diplomáciai mentességét.
A hátizsákot Dmitrij Kornilov gyermekpszichológustól lopták el, aki este "egy kemény munka után" érkezett a főváros bárjába. A hátizsákot a bár alatt hagyta - írja a RIA Novosti.
„Már éppen haza akartam menni, szó szerint öt percig voltam távol, mikor megjöttem - nem volt hátizsák” - mondta, hozzátéve, hogy „magam próbáltam megtalálni, nem történt semmi.” A bár adminisztrációja nem engedélyezte, hogy megtekinthesse a videós felvételeit. A rendőrséget a helyszínre hívták.
"A készpénz mellett számítógépes egér, sport ruha és ami a legfontosabb, útlevél volt a hátizsákban"- idézte a TASS Kornilovot.
Emlékezzünk vissza, hogy az orosz külügyminisztérium közölte, hogy az amerikai nagykövetség három alkalmazottjának, akiket azzal gyanúsítanak, hogy személyes tárgyakat loptak el egy orosz állampolgártól, el kell hagynia Oroszországot, ha megtagadják diplomáciai mentelmi joguk feloldását.
Törökország és Kína igen lendületesen feledtetik Közép-Ázsiával hogy valaha közük volt a Szovjetunióhoz. Lassan értelmetlen Poszt-Szovjet térségről beszélni, annyira külön utakon van minden volt tagállam.Türkmenisztán beszerezte a török Bayraktar TB2 drónokat, amelyek német gyártmányú célzási rendszerekkel vannak felszerelve (fotók)
2021 -ben a Nobel -békedíjat Maria Ressa, Dmitry Muratov riporterek kapják
Oroszországi ellenzéki lap főszerkesztője és újságírója2021 Nobel Peace Prize Awarded to Reporters Maria Ressa, Dmitry Muratov
This year, 234 individuals and 95 organisations were nominated for the Nobel Peace Prize; there were a total of 329 candidates.sputniknews.com
Mondjuk a sima zsevtolvaj verziót zárjuk ki. Vmiért gyorsan kelett intezkedni, ügyesek voltak.
Mindenki ezen csodálkozik...Hogyhogy nem Navalnij kapta?
Türkmenisztán semleges politikát folytat. Vásárol orosz, kínai, európai fegyvereket is. Drónból meg török gyártmányt.Törökország és Kína igen lendületesen feledtetik Közép-Ázsiával hogy valaha közük volt a Szovjetunióhoz. Lassan értelmetlen Poszt-Szovjet térségről beszélni, annyira külön utakon van minden volt tagállam.
A kamera felvétele:Micsoda tolvaj , legalja jenki embereket alkalmaznak a nagykövetségen...
Az en tippem inkabb az, hogy a barban ultek, bejott ez a "kemeny munkaban megfaradt gyermekpszichologus" es bebaszott harom vodkat nagyhirtelen, majd bebaszarintva kisetalt es csak otthon jott ra macskan, hogy ottmaradt a hatizsak.Mondjuk a sima zsevtolvaj verziót zárjuk ki. Vmiért gyorsan kelett intezkedni, ügyesek voltak.