Én nem voltam USA ellenes, sőt 90-es években, oda vágytam, rózsaszínű szemüvegen keresztül láttam őket, de mára odáig jutottam, hogy hányok tőlük.
És mi? Ők akarnak minket megvédeni az energiakimaradástól? Ez valami vicc.
BRICS országoknak lenne töke, akkor az ENSZ-ben legközelebb felvethetnék, ha amcsi csapatok vonulnak Denverből Santa Fe-be, hogy szankciózzák meg őket, meg vonuljanak be Mexikóba. Egyszerűen nevetséges.
Ezek megint úgy akarják birtokba venni Európát, hogy háborút robbantanak ki, ezúttal Oroszo-val együtt akarják az egészet.
Megörült ez az egész világ, nőnek öltözött elhízott bácsik járnak óvodákba, néger a fehér ember hulláján sikít hogy rasszista, férfiak akarnak menstruációhoz való jogot, a nők meg akarják ölni a 9 hónapos magzatot, Európa meg atom helyet barnaszénnel termel áramot, mert az atom szennyez, az Usa meg megvéd minket az energiakimaradástól. Téboly.
Ilyen konteós hülyeségnek gondoltam, még kicsit le is szóltam azokat, akik azt írták, hogy azért kell Biden, hogy kirobbanthassanak egy nagy háborút és bakker, még a végén igaz lesz. Őrület.