És még sokan másokVan, mert te minősítesz nemzetárulónak.....
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
És még sokan másokVan, mert te minősítesz nemzetárulónak.....
Na akkor még egyszer miért is vagyok én nemzetáruló?És még sokan mások
Fejezd be!Na akkor még egyszer miért is vagyok én nemzetáruló?
Te mit képzelsz magadról? Ki vagy te, hogy utasítgass bárkit is itt, te el vagy tévedve és súlyos szerepzavarban vagy, te itt nem utasítgathatsz senkit.Fejezd be!
Péntekig tönkremennek?RUB (orosz rubel) MNB devizaárfolyam
A Magyar Nemzet Bank hivatalos orosz rubel (RUB) devizaárfolyamai, grafikon, átváltás, táblázat, Excel letöltés.arfolyam.iridium.hu
Mindenképp szólj ha igen, kellene Moszkva központjában vagy 10 hektár, van rá 1000 eurom.Péntekig tönkremennek?
Fejezd be!
Szeretném jelezni, hogy az én apukám olyan erős, hogy átdobja a tieiteket a kerítésen. Avagy ha bölcsődében is ciki vitát akartok folytatni, légyszi használjátok a privát üzenet funkciót.Te mit képzelsz magadról? Ki vagy te, hogy utasítgass bárkit is itt, te el vagy tévedve és súlyos szerepzavarban vagy, te itt nem utasítgathatsz senkit.
Tehát újfent megkérdezem, miért is vagyok én szerinted nemzetáruló?
Szeretném jelezni, hogy az én apukám olyan erős, hogy átdobja a tieiteket a kerítésen. Avagy ha bölcsődében is ciki vitát akartok folytatni, légyszi használjátok a privát üzenet funkciót.
Az orosz bíróság kedden elutasította Alekszej Navalnij ellenzéki politikus fellebbezését, és helybenhagyta a korábbi, csalás és az igazságszolgáltatás tekintélyének megsértése címén rá kiszabott kilencéves börtönbüntetést.
Forrás: https://kuruc.info/r/4/243955/
Azért az igazságszolgáltatás tekintélyét megsértésétől, mint büntetési tételtől erős hányingerem van bármely országban is.
Semmi gond, Biden meg a nagyfejű, kicsi szürke fajta.... Lassan kiderül, hogy az EU és a világ vezetésében csak a magyar miniszterelnök MiB....
Elképzelem a külföldi gratulációkat, ha a kurruptságuk és az ilyen-olyan pártiságuk miatt Magyarország gyorsan kikapná a közéletből Che Katkát, Fegyőrt, Dobrevet, Márki-Zay-t. Von Der Leyen asszony biztos nem kapna epilepsziás rohamot.Emlekszem erre az emberre mennyire raizgultak az oroszok. Most meg a moldavok kikaptak gyorsan a kozeletbol mielott tobb kart okozna. Valszeg az oroszpartisaga miatt is nem csak a korrupcio miatt.
Ex-Moldovan President Igor Dodon arrested on suspicion of corruption
According to the judiciary, Dodon is under is under investigation for corruption, treason, illicit enrichment, and "illegal party financing". Ten addresses were raided on Tuesday, and cash, documents and valuables seized.www.euronews.com
Emlekszem erre az emberre mennyire raizgultak az oroszok. Most meg a moldavok kikaptak gyorsan a kozeletbol mielott tobb kart okozna. Valszeg az oroszpartisaga miatt is nem csak a korrupcio miatt.
Ex-Moldovan President Igor Dodon arrested on suspicion of corruption
According to the judiciary, Dodon is under is under investigation for corruption, treason, illicit enrichment, and "illegal party financing". Ten addresses were raided on Tuesday, and cash, documents and valuables seized.www.euronews.com
Elképzelem a külföldi gratulációkat, ha a kurruptságuk és az ilyen-olyan pártiságuk miatt Magyarország gyorsan kikapná a közéletből Che Katkát, Fegyőrt, Dobrevet, Márki-Zay-t. Von Der Leyen asszony biztos nem kapna epilepsziás rohamot.