Én pl. egyetlen magyar hírportált sem olvasok. Gagyi az egész.Én az index ukrajnás hírfolyamát napi viccrovatként olvasom, úgy egész jó.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én pl. egyetlen magyar hírportált sem olvasok. Gagyi az egész.Én az index ukrajnás hírfolyamát napi viccrovatként olvasom, úgy egész jó.
Naaáaa, és a Moszkvatér?!Én pl. egyetlen magyar hírportált sem olvasok. Gagyi az egész.
Ritkán... Nincs benne olyan hír vagy információ amit nem ismernék vagy amiről ne tudnék.Naaáaa, és a Moszkvatér?!
Vagy azt saját oroszként kezeled ?!
Szerénység elvtársak, szerénység!Ritkán... Nincs benne olyan hír vagy információ amit nem ismernék vagy amiről ne tudnék.
Tavaly február 21-én ismerték el az oroszok hivatalosan a két szaki népköztársaság függetlenségétLesz valaminek, valami évfordulója arrafelé?
+Tavaly február 21-én ismerték el az oroszok hivatalosan a két szaki népköztársaság függetlenségét
Elvileg elég megbízható a hivatkozott TG csatorna, nem szoktak vaktában beszélni, úgyhogy lehet, hogy tényleg történelmi nap lesz a holnapi az oroszoknak.Lesz valaminek, valami évfordulója arrafelé?
Nahát, tényleg.Elvileg elég megbízható a hivatkozott TG csatorna, nem szoktak vaktában beszélni, úgyhogy lehet, hogy tényleg történelmi nap lesz a holnapi az oroszoknak.
A fenti videó utolsó lényegi montázsán együtt szerepel egy ukrán címer elé kitűzött orosz zászló és a Reichstagra kitűzött győzelmi zászló…
Elvileg elég megbízható a hivatkozott TG csatorna, nem szoktak vaktában beszélni, úgyhogy lehet, hogy tényleg történelmi nap lesz a holnapi az oroszoknak.
A fenti videó utolsó lényegi montázsán együtt szerepel egy ukrán címer elé kitűzött orosz zászló és a Reichstagra kitűzött győzelmi zászló…
Ugyanez a csatorna jósolta január elejére (talán 17?) is az SzVO átminősítését háborúvá és most megint előjött ezzel az ötlettel. Szóval érdemes egyelőre óvatosan kezelni. Lehet tényleg változás lesz, lehet honvédő háborút hirdet Putyin, lehet amúgy meg semmi csak hajtják az oroszok is a hype vonatotElvileg elég megbízható a hivatkozott TG csatorna, nem szoktak vaktában beszélni, úgyhogy lehet, hogy tényleg történelmi nap lesz a holnapi az oroszoknak.
Helyi idő szerint 12.00h-kor kezdődik. Tehát nálunk 11.00h.És mikor fog megnyilatkozni?
Délután, este? Vagy reggel és elb@ssza az egész napom?
Thx.Helyi idő szerint 12.00h-kor kezdődik. Tehát nálunk 11.00h.
Rászánod az ebédszünetet...Thx.
A bunkója. Este csinálná az ilyesmit, meg a négy fal között.
Na, AZT biztos soha, senkinekRászánod az ebédszünetet...
Az nálunk most 10 óra, nem?Helyi idő szerint 12.00h-kor kezdődik. Tehát nálunk 11.00h.
Vígasztaljon a tudat, hogy ha olyan csúnyát beszél a szájával amitől tényleg valami történelmi fog bekövetkezni, lehet már ebédelned sem kell holnap, mert 11-kor elmondja, délre meg kicsengettek mindenkinek ! Szóval ha úgy van, elveszi azt az ebédszünetet tőled akkor is ha nem akarod !Na, AZT biztos soha, senkinek