[BIZTPOL] Oroszország (a Szovjetunió utódállama)

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

zolkas

Well-Known Member
2016. október 19.
5 558
14 357
113
FwUJo_oXoAAGRcm

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
48 928
86 470
113
A Szövetségi Tanács védelmi bizottságának elnöke Viktor Bondarev(korábban az orosz légierő parancsnoka) ellátogatott Komszomolszk na Amure városába, melyben meglátogatta az Amuri hajógyárat és a KnAAZ repülőgépgyárat, ahol a Szu-35Sz és a Szu-57Sz gyártása is folyik.

Catles

Well-Known Member
2021. február 5.
529
1 762
93
Ez csak nálam veri ki a biztosítékot?
A CIA hivatalosan, nyíltan, oroszországi lakosokat toboroz.
Tudtommal az oroszok is toboroznak amerikából zsoldosokat/szabadságharcosokat/partizánokat nyíltan hírdetve. Legalábbis volt hír róla hónapokkal ezelőtt.

cirqle

Well-Known Member
2021. december 5.
9 100
50 398
113
Tudtommal az oroszok is toboroznak amerikából zsoldosokat/szabadságharcosokat/partizánokat nyíltan hírdetve. Legalábbis volt hír róla hónapokkal ezelőtt.
Az SzVR? Dobj már egy linket a hirdetésükre!
A Wagnerről volt szó, de az talán némileg más téma. Legalábbis nem a saját hazájuk elárulására szerveznek be ügynököket, mint a CIA.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby and boki

Catles

Well-Known Member
2021. február 5.
529
1 762
93
Az SzVR? Dobj már egy linket a hirdetésükre!
A Wagnerről volt szó, de az talán némileg más téma. Legalábbis nem a saját hazájuk elárulására szerveznek be ügynököket, mint a CIA.
Megítélés dolga mondjuk; abban igazad van természetesen hogy sokkal direktebb "árulás" ha valakit egy másik ország titkosszolgálata szervez be, mint ha valaki csupán a saját országa vélt vagy valós érdekei ellen küzd fegyverrel valahol. De felháborodni én inkább azon háborodnék fel ha valaki ezt a lehetőséget elfogadja.

• Tetszik
Reactions: zsolti

cirqle

Well-Known Member
2021. december 5.
9 100
50 398
113
Megítélés dolga mondjuk; abban igazad van természetesen hogy sokkal direktebb "árulás" ha valakit egy másik ország titkosszolgálata szervez be, mint ha valaki csupán a saját országa vélt vagy valós érdekei ellen küzd fegyverrel valahol. De felháborodni én inkább azon háborodnék fel ha valaki ezt a lehetőséget elfogadja.
Én csak a reklám pofátlanságán akadtam fenn, a szövegén, meg úgy az egész “én megtettem a hazámért amit kell, csatlakoztam a CIA-hoz” miliőn.

hendrick

Well-Known Member
2018. június 30.
2 802
4 969
113
Igazi szovjet reflexek, lelőtték a lelőhetetlent, következmények vannak:

Three developers of the Kinzhal missile were arrested in Russia. Oleksandr Shiplyuk, Valery Zvehintsev, and Anatoliy Maslov. Accused of passing on secret data to the enemy.

T

Törölt tag

Guest
Igazi szovjet reflexek, lelőtték a lelőhetetlent, következmények vannak:

Three developers of the Kinzhal missile were arrested in Russia. Oleksandr Shiplyuk, Valery Zvehintsev, and Anatoliy Maslov. Accused of passing on secret data to the enemy.

A holland moscow times kamucikke messzire jutott. Mondjuk ott még beleírták, hogy "állítólag".

zolkas

Well-Known Member
2016. október 19.
5 558
14 357
113

zolkas

Well-Known Member
2016. október 19.
5 558
14 357
113
3782371_900.jpg

A krími Bahcsisaráj régióban ma kora reggel felrobbantottak egy vasúti pályát.
8 vagon gabonával kisiklott. Akár 50 méternyi vágány is megsérült.
Reggel óta folynak a helyreállítási munkálatok. A Krím Közlekedési Minisztérium jelentése szerint estére kicserélik a síneket, és helyreáll a forgalom.

ehnaton

Well-Known Member
2013. február 27.
524
2 416
93
3782371_900.jpg

A krími Bahcsisaráj régióban ma kora reggel felrobbantottak egy vasúti pályát.
8 vagon gabonával kisiklott. Akár 50 méternyi vágány is megsérült.
Reggel óta folynak a helyreállítási munkálatok. A Krím Közlekedési Minisztérium jelentése szerint estére kicserélik a síneket, és helyreáll a forgalom.
Én értem hogy háború van meg minden, még ha egy t72vel megrakott szerelvényt robbantanak, kisiklatnak akkor oké, de ez teljesen felesleges, meg szimpla terrorkodás már sokadjára.

Busho3301

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2021. április 26.
3 005
13 165
113
Én értem hogy háború van meg minden, még ha egy t72vel megrakott szerelvényt robbantanak, kisiklatnak akkor oké, de ez teljesen felesleges, meg szimpla terrorkodás már sokadjára.
A hadivonatok előtt ellenőrizhetik a vonalat, míg egy civil szerelvény előtt biztosan nem fogják. Tehervonaton nincs (sok) polgári áldozat, de van tömeg ami siklatáskor kárt tud tenni a pályában - egy haditechnikát szállító szerelvény előtt.