W
Wilson
Guest
Alekszandr Dugin szélsőjobboldali filozófus felszólította az orosz védelmi minisztérium vezetőjét, hogy találkozzon a lázadókkal.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mi csípi benne a szemüket? (Tudom hogy szólt már be Prigónak - meg hát a puccsot is megjövendőlte -, de súlyosabbról nem tudok)Amúgy délelőtt a Wagner már közölte, hogy ha alkalmuk lesz rá likvidálják Sztrelkovot...
2014 óta ő legegyenesebb személy aki valóban jól látta mindig a dolgokat ! De őt miért bántanák ? Ő is épp úgy ekézte putyint mint prigo !Sztrelkovot...
Én soha nem értettem, hogy Prigozsint hogy engdhette meg magának azt, amiket az elmúlt hónapokban mondott, minden következmény nélkül. Pont emiatt nem merném letenni a garast jelenleg egyik elképzelés mellett sem.És azért ezt a titkosszolgálatok is komolyan benézték. Ezt azért nem a tegnapi est-ebéd után találtaki Prigozsin.
Az orosz átlagember magasról lesz...ja az ukri háborút, számára csak az a lényeg, hogy őt vagy a szeretteit ne hívják be a háborúba és az életszínvonala ne sérüljön a háború miatt, ha Prigozsin a hatalma megszilárdítása érdekében békét kötne Ukrajnával és a nyugattal/USA-l a háború befejezéséről és a szankciók feloldásáért valamint Prigozsin elismeréséért (Oroszország vezetőjeként) cserébe a Krim kivételével átadnák Ukrajnának az addig megszállt területeket az orosz átlagembereket ez abszolút nem érdekelné , az orosz gazdasági elit döntő része pedig kitörő örömmel üdvözölné a szankciók feloldását és a Nyugattal történő üzletelést.
Inkább: MARCIA SU MOSKVA!Lehetne aktualizálni a mai orosz helyzetre:
# A korzikai szörnyeteg partra szállt a Juan-öbölben!
# Az emberevő Grasse felé nyomul!
# A trónbitorló bevonult Grenoble-ba!
# Bonaparte elfoglalta Lyont!
# Napóleon Fontainebleauhoz közeledik!
# Ő császári felségét holnap fogadja hű Párizsa!
Rá akartam világítani hogy a gonosz nyugat magában foglal sok embert, akik vélhetőleg nagyon sok dologban egyltalán nem ugyanúgy gondolkodnak (elég ha szétnézel közöttünk, magyarként is nagyon máshogy láthatjuk ugyanazt a dolgot). Vagyis így kollektívan azt mondani hogy a mocskos nyugat bármire képes, kissé erősnek tűnt nekem.Tény, hogy ez felettébb humoros volt, de mit szerettél volna ezzel mondani?
Inkább: MARCIA SU MOSKVA!
2014 óta ő legegyenesebb személy aki valóban jól látta mindig a dolgokat ! De őt miért bántanák ? Ő is épp úgy ekézte putyint mint prigo !
Mi csípi benne a szemüket? (Tudom hogy szólt már be Prigónak - meg hát a puccsot is megjövendőlte -, de súlyosabbról nem tudok)
Viktor Emánuel okosabb volt. Legyél te is Viktor Emánuel.Hát az már nem lesz, Putyin megtehette volna azt, mint az olasz király, felajánlhatta volna Prigozsinnak mondjuk a kormányfőséget...
A konvoj megállt (állítólag).
Viktor Emánuel okosabb volt. Legyél te is Viktor Emánuel.
A trónját megtartotta. A végét meg akkor még marhára nem látta senki.Okos volt? Gyakorlatilag báb volt attól fogva. Aztán a végén száműzetésben halt meg, a Savoia házat letették...