Nem jött be, sajnos. Pedig itt pl. meg egy rakat újságíró a telexnél, indexnél etc megette...Ööööö.....akkor csak ennyi; ha ez volt a célja, akkor szerinted jó ötlet volt?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem jött be, sajnos. Pedig itt pl. meg egy rakat újságíró a telexnél, indexnél etc megette...Ööööö.....akkor csak ennyi; ha ez volt a célja, akkor szerinted jó ötlet volt?
Meg lettél cumiztatva mint mindenki itt és mindenhol máshol is... mértékét ne keress mert senki nem érti úgy mint az elmúlt 1,5 évet sem... max annyi lehetett tényleg hogy kiugrasszak az esetleges ellenállókat. Így csinálta Erdogan is valahogy nem?Na jóó.
Most már tényleg kurvára de elegem van, ez így nem háború,
puccs, lófasz.
Követhetetlen szar. Én meg elbasztam rá egy milyen szép szombatot.
Gyökerek.
És, hogy meg voltál sértődve, mikor írtam, hogy nem kell a témára ráfeszülni.De tényleg csinálhatták volna legalább hétköznap,
igazán udvariatlan, hogy a hétvégét így megkavarják
Bunkó szlávok
nem a város a célpont hanem pár csinovnyik, ne menj félre400 jármű egy 13 milliós két és fél ezer km2-es metropoliszhoz csíra.
Nem baj, úgy is eléggé fújt ma a szél.És, hogy meg voltál sértődve, mikor írtam, hogy nem kell a témára ráfeszülni.
Lófaszt, Ti, estleg. Én az első pillantásra megmondtam hogy az van, ami. Ne királyi többesezzünk innentől kérlek !Na akkor ha vége a bulinak,kijelenthetjük mind hogy nagyon túl toltuk a forumon a puccs témát.
Nem baj ször majd eljön az idő még,hogy Falklandról,vagy Észak-Írországról fórumozunk majd.Na jóó.
puccs, lófasz.
Gyökerek.
Szerintem nem ez volt a célja. Ha igen, ez volt a oroszok leghülyébb húzása (ha ez marad a vége nem lesz katasztrófa, de egyrészt sülhetett volna el sokkal rosszabbul - mert ha maszkirovka akkor azért elég limitált számban tudhattak róla, így aztán lett volna elég helyzet ahol kialakulhatott volna valami éles dolog -, másrészt azért ez reputációs és morál oldalon nem hinném hogy pozitív utóhatása lesz a sztorinak)Nem jött be, sajnos. Pedig itt pl. meg egy rakat újságíró a telexnél, indexnél etc megette...
De már vége az előadásnak. Lehet menni aludni.nem a város a célpont hanem pár csinovnyik, ne menj félre
mint móricka, csak móricka különb, mert neki mindenről valami jó jut eszébe, neked meg mindenről UkrajnaTúl hamar vége lett a Nagy Ukrán Ellentámadásnak, a politikusi és katonai vezetők is később mennek szabira, az uborkaszezon előtt valamilyen mutatánynak a F.O.S média részéről ki kell töltenie az időt... Elégy gyorsan megírt , követhetetlen kottát nyomtak Prigozsin kezébe, gondolom égnek állt a maradék haja tőle )
WTF Sir ? Poénnak dulva megoldásnak túl egyszelű !
Nem is fújt (felénk) ez csak kifogás, hogy ne kelljen rázatnod magad a taposós időfutamgépeddel. Tuti ezért követted az egész napot.Nem baj, úgy is eléggé fújt ma a szél.
Ezt már több mint egy éve mondom hogy ez nem egy háború, hanem egy "különleges Hadművelet" vagy "Elefánt a Porcelánboltban" mert itt nem logikát, józan észt, hanem azt megállító F.O.S médiacirkuszi bohózatot kapsz - de bővivel.Na jóó.
puccs, lófasz.
Gyökerek.
Csicskák, 6600 töltettel. Egy rakat energiahordozóval, nyersanyaggal.Nagy semmi az egész! Felháborító
Lehet nem puccs de ezzel az oroszok tovább zuhantak mindenki szemébe! Ok csak kis csicska szerepet játszhatnak kina mellett mint az EU a jenkiknek !