Az 1,14 millióból nagyságrendileg 200-an...Miből gondolod, hogy a moszkvaiak ellenálltak volna? Rosztovban nulla ellenállás volt, sőt kifejezetten szimpatizáltak a Wagnerrel.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az 1,14 millióból nagyságrendileg 200-an...Miből gondolod, hogy a moszkvaiak ellenálltak volna? Rosztovban nulla ellenállás volt, sőt kifejezetten szimpatizáltak a Wagnerrel.
Valaki fel tudna világosítani, hogy most mi történik ott?
Én elvesztettem a fonalat, hogy Prigozsinnak ez miért is érte meg egyáltalán.
Úgy tűnt, van vmi nagy terv a háttérben, de a mai nem azt tükrözi.
Ennyire meg csak nem volt hülye, hogy biztosíték nélkül beszopódott
+hagyta az egész 'életét' tönkre tenni a semmire.
/nem provokatív a kérdés, pusztán tájékozódnék/
Akkor nem csak szerintem koncepciótlan és kapkodós az egész történet?Pontosan annyit tud itt mindenki, mint te
Teológiai viták folynak és csillagállásokból, tiktok videókból próbáljuk összerakni az eseményeket.
Leül a por, és hetek-hónapok múlva látunk majd valamit.Akkor nem csak szerintem koncepciótlan és kapkodós az egész történet?
Ez elsősorban azokra vonatkozik, akik közhivatalt töltenek be és vállalatoknál dolgoznak – mondta.„Mindannyian elítéljük azokat, akik az ország számára nehéz pillanatban elhagyták, elmentek. Valóban büntetendőnek kellene lennie” – hangsúlyozta Volodin.
Itt az ominózus posztom...Ember .. most tényleg nem érted a leírt szöveget vagy szavanként magyarázzam el ??
de lásd kivel van dolgom megteszem ..
idézem saját magam először : (feketével lesz szedve,hogy megértsd)
mert ezt írtad :
"Ha a harc folytatódott volna, Wagnernek reális esélye lett volna Moszkva elfoglalására - a városban (és a hatalmi struktúrákban - pánik uralkodott, az elnök például már délután elmenekült),"
magyarázat : rajtad kivül szerintem mindenkinek világos,hogy ezt a sort te írtad le (nyilván Sztrelkov nincs itt) de mint a Sztrelkov véleményét .. remélem eddig érted .. egyszerű szövegértéses feladat,nem kellene hogy fejtörést okozzon,mivel általános iskolában is arra törekednek jobb helyeken hogy a nebuló a leírt szöveget tudja értelmezni,annak tartalma szerint .
ezzel kezdted az ominózus kommentet :
" Nono Sztrelkov szerint is lett volna esélyük..."
(tehát szintén szövegkörnyezet szerint te is egyetértesz ezzel ,mert azt írod hogy Sztrelkov szerint is ..ezekszerint akkor szerinted is, ezért írtam hogy ezt lehetőleg ne magyarázd ki,mert nem fog összejönni !!)
tehát ha azt írom,hogy pl XY szerint is területvesztésben vannak az ukránok, ez azt jelenti hogy szerintem is .. ezen nem értem mit nem értesz ?
Nono Sztrelkov szerint is lett volna esélyük...
Strelkov Igor Ivanovics #KRP
június 26., 15:29
Ha a harc folytatódott volna, Wagnernek reális esélye lett volna Moszkva elfoglalására - a városban (és a hatalmi struktúrákban - pánik uralkodott, az elnök például már délután elmenekült), és ha Utkin áttör az Oka mögött, senki sem tudta volna megállítani a főváros felé vezető úton. Igen, ami ezután következett volna, az pontosan az lett volna, amire figyelmeztettem - káosz, zűrzavar, polgárháború és az állam valószínű szétesése. (Valószínűleg ezt várta mindenki Kijevben, Washingtonban és Londonban.) De azok számára, akik "a legjobbak a pokolban", és "akiknek a halál a dolguk, az üzlet pedig a jó" - nagy ár-e ez azért a jogért, hogy uralkodhassanak és szórakozhassanak, talán jelentősen (akár soha nem látott magasságokba) emelve (legalábbis átmenetileg) személyes jólétüket és társadalmi státuszukat?
Nézd!Szerintem tedd hozzá, hogy szerinted hülyeség Sztrelkov véleménye, amúgy Sztrelkov leíirta, hogy miért lett volna esélyük a Wagner katonáinak elfoglalni Moszkvát miután átjutottak az Oka vonalán és gondolom ő jobban képbe volt a moszkvai helyzettel szombaton mint te vagy én...
Ha mondjuk nem az atlantista baltiak hülye tweetjeit olvasgatnád meg linkelgetnéd ide, hanem benéztél volna az orosz tg csatornákra, akkor ott láthattad volna azokat a felvételeket, amiken a Rosztoviak vonják kérdőre a Wagneres srácokat, hogy miért nem a fronton harcolnak, akik viszont nagyon nyugodtan és okosan kezelték a helyzetet. Egyébként is tele volt a telegram az orosz vezetést támogató videókkal.Miből gondolod, hogy a moszkvaiak ellenálltak volna? Rosztovban nulla ellenállás volt, sőt kifejezetten szimpatizáltak a Wagnerrel.
Leül a por, és hetek-hónapok múlva látunk majd valamit.
Az alábbiakból lehet majd következtetni az ok-okozati összefüggésekre:
- Prigozsin életben marad-e?
- Prigozsin pozíciója megmarad-e?
- a Wagnert bevetik-e még ukrajnában Wagnerként, vagy szétszélednek és csak “távol-külföldön” lesznek bevethetők?
- Sojgu meg Geraszimov a helyén marad-e?
- a PMC-k működését szabályozza-e valami épkézláb törvény?
- +1: a lelőtt gépekről lesz-e épkézláb bizonyíték (az összesről)?
Szerintem pár hét múlva legkésőbb a “puccsra” már egyáltalán nem fogunk emlékezni.
Még egyszer mondom, ez csak a te véleményed és mégis úgy próbálod beállítani, hogy ez az igazság úgy, hogy nem voltál/vagy tisztában a szombaton Moszkvában uralkodó viszonyokkal...Nézd!
Van olyan helyzet, amikor tényleg illik oda biggyeszteni, hogy "szerintem". De ez nem az a helyzet!
Sztrelkov szerint egy pár ezer fős, igaz, hogy tapasztalt, de mégis csak pár ezren voltak, képes lett volna elfoglalni a fővárost. Ez sületlenség. És te ezt osztod meg, mert hát a nagy Sztrelkov....
És nem Wilson! Nem írta le Sztrelkov, hogy hogyan foglalták volna el Moszkvát, csak ködösít, ahogy te is.
És voltak olyan felvételek is ahol a rosztovi lakosok támogatásukat fejezik ki a Wagner katonái számára.Ha mondjuk nem az atlantista baltiak hülye tweetjeit olvasgatnád meg linkelgetnéd ide, hanem benéztél volna az orosz tg csatornákra, akkor ott láthattad volna azokat a felvételeket, amiken a Rosztoviak vonják kérdőre a Wagneres srácokat, hogy miért nem a fronton harcolnak, akik viszont nagyon nyugodtan és okosan kezelték a helyzetet. Egyébként is tele volt a telegram az orosz vezetést támogató videókkal.
A nép nem támogatta Prigozsinékat. Nem lett volna ott semmilyen polgárháború.
Oké! Akkor menjünk le GYP-s szintre, jó!?Még egyszer mondom, ez csak a te véleményed és mégis úgy próbálod beállítani, hogy ez az igazság úgy, hogy nem voltál/vagy tisztában a szombaton Moszkvában uralkodó viszonyokkal...
A wagneresek népszerűek voltak, hiszen értek el eredményeket a fronton, és vásárra vitték a bőrüket. De szó sincs olyanról, hogy bárki támogatta volna őket Moszkva elfoglalásában.És voltak olyan felvételek is ahol a rosztovi lakosok támogatásukat fejezik ki a Wagner katonái számára.
És voltak olyan felvételek is ahol a rosztovi lakosok támogatásukat fejezik ki a Wagner katonái számára.
És amikor kivonuláskor éljenezték a Wágnereseket? Gondolom azt meg te nem láttad.Ha mondjuk nem az atlantista baltiak hülye tweetjeit olvasgatnád meg linkelgetnéd ide, hanem benéztél volna az orosz tg csatornákra, akkor ott láthattad volna azokat a felvételeket, amiken a Rosztoviak vonják kérdőre a Wagneres srácokat, hogy miért nem a fronton harcolnak, akik viszont nagyon nyugodtan és okosan kezelték a helyzetet. Egyébként is tele volt a telegram az orosz vezetést támogató videókkal.
A nép nem támogatta Prigozsinékat. Nem lett volna ott semmilyen polgárháború.
észt blogger XD1:
2:
Csak így hirtelen. Bőven van még, de nincs kedvem többet keresni. + legyen neked is egy kis munkád.
Ez tényleg egy GYP példa volt ugyanis ez sokkal bonyolultabb dolog ennél jó pár ismeretlen tényezővel...Oké! Akkor menjünk le GYP-s szintre, jó!?
Ha egy porsche és egy bmx bicikli versenyez egymással gyorsulásban, akkor nem kell azt mondanom, hogy a porsche fog nyerni SZERINTEM, mert evidens, hogy ki lesz a győztes. Nincs szükség "szerintem"-re!
(Csak a miheztartás végett: A porsche motorja gyári, és működő képes és van a tankban benzin is, a bmx biciklit egy ember hajtja, és nem Superman vagy Flash )
Azt meg honnan veszed, hogy nem támogatta őket bárki is Moszkva elfoglalásában? Nem mellesleg nem moszkvai példát hoztam fel hanem Rosztovit.A wagneresek népszerűek voltak, hiszen értek el eredményeket a fronton, és vásárra vitték a bőrüket. De szó sincs olyanról, hogy bárki támogatta volna őket Moszkva elfoglalásában.
Kikerült az adás egyben, de a vonatkozó részhez odatekertem8 fele meg megint leszek élőben a Hír TV-n
Valóban cimbora? Kicsit figyelmen kívül hagytad amit írtam a videókról stb Szokás szerint...mindegy...ne törődj vele, nem változtat a tényeken hogy megint Alice Csodaországban meg a csatornádon, és a tények tények. Tedd már be a videót, mikor a rosztoviak le akarták váltani Putyint, mert én az ellenkező oldalról betehetek 100-at...plusz élőben is néztem....Te is???Netto ferdítés na ne viccelj már, azt írtam, hogy jó pár rosztovi lakos a támogatásáról biztosította a Wagner katonáit...
Lázálmaid pedig kettőnk közül neked vannak, mint azt már párszor bizonyítottad is a fórumon...
Mikor írtam én olyat, hogy a Rosztoviak le akarták váltani Putyint? Azt írtam, hogy pár rosztovi a támogatásáról biztosította a Wagner katonáit és mivel látom nem tudsz különbséget tenni köztük, elárulom neked, hogy nagyon nem ugyanazt jelentik,Valóban cimbora? Kicsit figyelmen kívül hagytad amit írtam a videókról stb Szokás szerint...mindegy...ne törődj vele, nem változtat a tényeken hogy megint Alice Csodaországban meg a csatornádon, és a tények tények. Tedd már be a videót, mikor a rosztoviak le akarták váltani Putyint, mert én az ellenkező oldalról betehetek 100-at...plusz élőben is néztem....Te is???
Még jó hogy a lázálmaimmal kapcsolatban számomra nem a te véleményed mérvadó