Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szerintem meg érdemei elismerése mellett kapott egy jól fizető nyugdíjas állást minimális beleszólással a folyamatokba! "Kár érte jó ügynök volt!"Szépen bukott felfele.
A pozíció megnevezése (!) alapján ez azért nem tűnik komolytalannak. Főleg most, hogy az ukránok a nyomi kartondrónjaikkal kezdtek megint partizánkodni.Szerintem meg érdemei elismerése mellett kapott egy jól fizető nyugdíjas állást minimális beleszólással a folyamatokba! "Kár érte jó ügynök volt!"
Ki volt az előző vezető és milyen szerepe volt? Senki se hallott róla. Sztem inkább felfelé buktatták parkolópályára, ahol érdemei elismerése mellett ki lesz fizetve.A pozíció megnevezése (!) alapján ez azért nem tűnik komolytalannak. Főleg most, hogy az ukránok a nyomi kartondrónjaikkal kezdtek megint partizánkodni.
Mond az neked valamit , hogy FÁK ? Gyakorlatilag nem működő szövetség szerintem . Én nem tudom felfelé bukásnak értékelni .A pozíció megnevezése (!) alapján ez azért nem tűnik komolytalannak. Főleg most, hogy az ukránok a nyomi kartondrónjaikkal kezdtek megint partizánkodni.
Belarusz is tagja a FÁKnak, és hátizé, a fenyegetettség gyakorlatilag őket érinti, illetve rajtuk keresztül jönne.Mond az neked valamit , hogy FÁK ? Gyakorlatilag nem működő szövetség szerintem . Én nem tudom felfelé bukásnak értékelni .
De ott már egy szorosabb kötelékről beszélünk mint a FÁK ! Amire utalsz az remélem sosem válik valóra!Belarusz is tagja a FÁKnak, és hátizé, a fenyegetettség gyakorlatilag őket érinti, illetve rajtuk keresztül jönne.
AhaDe ott már egy szorosabb kötelékről beszélünk mint a FÁK ! Amire utalsz az remélem sosem válik valóra!
Hiába, ruha teszi az embert! Szabadidős cuccokban nyugdijasnak néz ki. Egyenruhában meg armageddon tábornok.Szépen bukott felfele.
Ha a sok drón meg az F-16 megsértegeti az orosz légteret, akkor ki lesz a felelős?Szerintem meg érdemei elismerése mellett kapott egy jól fizető nyugdíjas állást minimális beleszólással a folyamatokba! "Kár érte jó ügynök volt!"
Jól látja a helyzetet.⚡️⚡️Mint a pokolban: negyven év az országban egy hétköznapi ukrán⚡️⚡️ szemébenIL RUSSO
⚡️⚡️Like in hell: forty years of life in the country through the eyes of an ordinary Ukrainian⚡️⚡️ "Two Maidan, two wars, the worst corruption, six pederast presidents, especially the sixth, and nothing else good. 40 years down the drain," an ordinary Ukrainian describes his existence.⚡️⚡️t.me
"Két Majdan, két háború, a legrosszabb korrupció, hat pederaszta elnök, különösen a hatodik, és semmi jó. 40 év egyenesen a lefolyóba" – írja le létezését egy hétköznapi ukrán. ⚡️⚡️
Észak Koreában meg 4 évente 100%kal győz az éppen aktuális Kim.......Putyin jelöltjei vezetnek az orosz regionális és helyi választásokon
Az Ukrajnától elcsatolt régiókban is az Egységes Oroszország párt vezet.index.hu