Félre értettétek, ezek szerint nem jól fogalmaztam. Nekem semmi bajom azzal, hogy az orosz infrastruktúrát, hátországot támadja az ukrán vezetés. Jogában áll, ellenségek, de én sokszor azt látom, hogy USA/angol felbujtó háttérrel/támogatással csinálják, aminek mindig az a vége, hogy az ukránok kapják a nagy tockost a végén és ez a baj. Mert csinálják, ha van neki értelme, de ezek a szunyogcsípések csak arra jók, hogy az orosz átlag emberek teljesen megutálják őket. Mondjuk azt nem tudom, hogy a mostani világban később, a különböző országok állampolgárai hogyan fognak egymáshoz viszonyulni, együttélni. Oroszországra visszatérve pedig, a "nyugat" bőségesen tett azért, hogy nagyon sok ember megutálja őket a tetteikért (főleg az angolszászokat) és az arroganciájuk kiverje a biztosítékot, még egy pártatlan embernél is. Félreértés ne essék, az oroszoknak/szovjeteknek is sok sara van, de a mostani helyzetet kik generálták valójában a háttérből? Mi is volt (és van) a céljuk? Minket, magyarokat is (másokkal egyetemben) simán a vágóhídra vinnének, szemrebbenés nélkül, csak nekünk nincs semmink, ami nekik értékes. Úgy, hogy csak rajta, b@szogassák nyugodtan az oroszokat, nem Zelenszkijnek és csapatának fáj igazán. Igazából eddig főleg az Ukrajnában lévő orosz nemzetiségieket pusztították, nem kár értük, mondhatnánk, de mostanában amilyen kegyetlen videók, képek készülnek a valós borzalmakról, amiket szinte testközelből szemlélhetünk, az embertelen.
Ma voltam egy Kárpátaljai magyar menekültekkel teli szálláson, akik közel két éve élnek itt, talán őket kellene megkérdezni. Sokkal összetettebb és bonyolultabb ez, mint, hogy röviden leírhatnánk.
A mostani téma pedig pontosan kapcsolódik a topic címéhez, nem a frontvonalon történtekről megy a diskurzus. Az pedig, hogy az orosz haderő hogyan halad, sok mindentől függ, nem kívánság műsor.
Személy szerint szeretnék normális árakat, körülményeket magam körül, de nagyon nem hagyják. A 33 év nekem csak azt bizonyította be, hogy a nyugattól nem is fogjuk megkapni, már nem is reménykedek benne.
Elnézést, hogy egy kicsit elkalandoztam!