Szerintem már az a 2 mindegy. Ugyis szüz marad.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Többnyire olyan szituációkban fordul(t) elő elsősorban, ahol a férfiak egy jelentős része háborúban volt, vagy meghalt háborúban - ezért eleve több nő jutott egy férfire, másrészt magányos nőként nem is volt életbiztosítás lézengeni.Ezeknél hogy jön ki a matek, meg a többnejűséget engedő társadalmakban? Csóri arab is mondta, hogy egy felesége van, de akar egy másodikat is, mert a családban is van ilyen. Én meg néztem, hogy nincs ennek már így is elég baja?
Általában 1-1 a nemek közti arány, az oroszoknál jobb, kicsit több a nő, de mindenhol közel van az 50%-50%-hoz. Külföldről sem tudsz tömegével nőket elcsábítani, mert vagy náluk is a többnejűség megy és szükség van otthon rájuk, vagy idegen nekik ez és nem kell emiatt. Vagyis ha a csóróknak 0-1, a többségnek 2, a tehetőseknek 3-4 felesége van, akkor a férfiak 50%-ának nem jut feleség. Akkor náluk ennyi a kényszerű buzi? Vagy többnejűek feleségei eljárnak félrekúrni?
akik ráadául hímneműek is.Illetve a muzlim terrorizmusét. Mert akkor 70 szüz vár a meghalt terroristára.
Durva!IL RUSSO
Murmansk, Russia. A statue erected to commemorate the people of the polar regions, who gave their lives during WW2 (Great Patriotic War) ❤️t.me
Murmanszk, Oroszország.
A sarkvidéki régiók népének emlékére emelt szobor, akik életüket adták a 2. világháború (Nagy Honvédő Háború) alatt
❤️
Ha jól tudom, a befagyasztott vagyon kamatait adnák át kszokszóliának.A G7 továbbra sem tett le róla, hogy a lefoglalt orosz vagyont használja fel Ukrajna támogatására. Azt sejetetik, hogy találtak egy módszert, amivel a nemzetközi jognak megfelelően legálisan lophatnák az el.
Idézet: Az amerikaiak kifejtették, hogy mivel Oroszország megtámadta Ukrajnát, az orosz aktívák elkobzására "tekinthetnek úgy mint egy legális ellenintézkedésre azon országok részéről, amik különösen érintve voltak a oroszok nemzetközi jogsértése által"FT: Statele G7 par să fi descoperit modalități legale prin care activele confiscate de la băncile rusești să fie folosite la finanțarea Ucrainei. Măsura, necesară după ce două ajutoare de 100 de miliarde de euro pentru Kiev au fost blocate în ultima
Oficiali din UE și SUA lucrează de mai multe luni la descoperirea unor modalități prin care activele înghețate ale Rusiei să poată fi folosite în modwww.biziday.ro
Az egy előbbi terv volt, de ahoz sem mertek nyúlni, mert bedőlne tőle az euro. Most magáról a vagyonról van szó ahogy értem, de egyelőre sok konkrétum nem derűl ki belőle.Ha jól tudom, a befagyasztott vagyon kamatait adnák át kszokszóliának.
Az egy előbbi terv volt, de ahoz sem mertek nyúlni, mert bedőlne tőle az euro. Most magáról a vagyonról van szó ahogy értem, de egyelőre sok konkrétum nem derűl ki belőle.
Utalják az egészet Magyarországra, a kormány meg majd elkölti. Úgyis szeretik Orbánt bűnbaknak rakni, na most itt a lehetőség. S hogy gyorsan menjen az elköltése meg is rendelné a Paks 3-10 erőműveket, az ukránoknak menne egy doboz lejárt 7.62-es lőszer, a számlán meg 300 mld euro lenne.Belgiumra akarták terhelni a végrehajtását, mivel papíron ott van a pénz, de a kormányuk kivételesen a sarkára állt, hogy ennyire még ők se hülyék, azóta keresik a bűnbakot akivel elvitethetnék a balhét.