Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Inkább már lógnia kéne a KGB-s gyilkosnak! - Az NGC-n szombaton 18.00-tól ismétli "Az ember a név mögött: Vlagyimir Putyin"-ról szóló dokumentumfilmet...
Miattam senki sem halt meg, de Putyin százak - pontosabban ezrek - haláláért felelős. És ez inkább szomorú, mint röhejes! /Jó tudom, Sztálint már nehéz lesz utolérnie.../A végén ne, hogy te lógjál...
Inkább már lógnia kéne a KGB-s gyilkosnak! - Az NGC-n szombaton 18.00-tól ismétli "Az ember a név mögött: Vlagyimir Putyin"-ról szóló dokumentumfilmet...
Akkor miért ne lógjon inkább J. Buch vagy Tony Blair? Mennyit is embert irtották ki ezek Irákban anno? Segítek: csak a Bagdad civil lakossága között 40 ezren.... Is akkor még nem beszéltem Jugoszláviáról: 1.400 civil, köztük 400 gyerek..... is akkor nem beszéltem.......stb, stb...... Szóval a posztod nagyon sántikálInkább már lógnia kéne a KGB-s gyilkosnak! - Az NGC-n szombaton 18.00-tól ismétli "Az ember a név mögött: Vlagyimir Putyin"-ról szóló dokumentumfilmet...
Kicsit off-os hír, de érdekes. Moszkvai kosárlabda CSzKA Moszkva csapat győzött Euroliga finálén Fenerbachce ellen. Ma a klub ünneplésen minden orosz szurkoló, aki jelen volt kint egy szép kitüntetés-szuvenírt kapott a klubtól, " Berlin elfoglalásáért!"
Igen, van benne kis provokáció - az bíztos...... Múltkor Madridban volt a döntő, akkor volt "Madrid elfoglalásáért!"...szóval ilyen hagyomány a klubnál....Szvsz. ez elég bicskanyitogató.
Miattam senki sem halt meg, de Putyin százak - pontosabban ezrek - haláláért felelős. És ez inkább szomorú, mint röhejes! /Jó tudom, Sztálint már nehéz lesz utolérnie.../
Egy szóval sem mondtam, hogy Putyin rossz KGB-s volt, mert úgy takarítónő sem lehetett volna. Ezzel szemben nem véletlen, hogy ily magasra jutott, hiszen a számára kellemetlen célszemélyeket ügyesen likvidálta /likvidáltatta/, sőt a bizonyítékok nagy részét is sikerült eltüntetnie. Csak a dezinformáció "nem jött be", mert ma már az egész világ tudja, hogy a ruszkik MINDIG HAZUDNAK. /Ezt tapasztalhattuk a maláj gép kapcsán is./
Szóval nyisd ki a szemed és nézd meg mégegyszer azt a filmet!
A másik lehetőség, hogy ne nézz és ne gondolkozz, mert csak úgy lehetsz jó talpnyaló alattvaló!
Ejj.. Volt alkalmam megtekinteni azt a műsort. Egy darab, nem sok, de egy darab tény sem volt benne. Maguk a szereplők minősitik az egészet. Se adatok, se tények, semmi. Viszont a szokásos " Nekem van egy ismerősöm, akinek a szomszédjának a fodrásza állt már Putyin kertészének a felesége mellet a buszmegállóban és ő mesélte, hogy...." szöveg megy végig a műsorban. Massziv bullshit az egész.
De neked jó lesz ez is.
Üdv itt! Légyszi ne idézd be agyhalottak hozzászólását, mert nem viccből vannak ignore-ban. Köszönöm szépen a megértést és ez együttműködést.És az amerikai elnököket, akik között alig van olyan, akinek nem tapad a kezéhez több ezer ember vére, azokat is akasztanád? Lényegében alig van olyan nagyhatalom, amelynek lett volna valaha olyan vezetője, aki ne lenne felelős százak, ezrek haláláért.
Én a helyedben szégyellném magam, ha annyira egyszerű lennék, mint egy bot.