http://vpk.name/news/174279_ka92_pobet_rekord_skorosti_vseh_ranee_sushestvovavshih.html
Szép szép de meg is kéne valósulnia.
Szép szép de meg is kéne valósulnia.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Jó nagy dög gép lesz ha így hagyják, van erre kereslet egyáltalán?
Igen a K-92-re gondoltam. Nekem jóval nagyobbnak tűnik, mint a Mi-17. A felépítése alapján biztos gyors lesz, habár hátra valami komolyabb propellert is el tudnék képzelni, a felsők meg olyanok, mintha tankok szétvágására szeretnék használni, amolyan VCAS (V=very) módban. Amúgy szép, de rohadt nagy így annyira olcsó sem lehet még ha orosz akkor sem.A ka-92 gondolsz? Ha megnézzük a sebességét akkor kukázható a jövőben vele a mi-8 mi-17 páros .
Nálam ez egy kitűnő program !
Ezt nézzétek!!
http://defence-blog.com/news/hal-pl...multi-role-helicopter-at-aero-india-2017.html
A nem normális Indiaiak a mi-17 hazai klónját akarják megalkotni Na ennek oszt van jövője + exportsiker
Azzal védi hogy beindithatatlan? Igz ami igaz igy nem is fogyasztAz még hagyján! De az van a mozdony oldalára írva, hogy "Cette locomotive respecte votre environnement" azaz "Ez a mozdony védi az ön környezetét"
@4:52
Ezek a franciák egy rendes dízel motort se tudnak gyártani...
Valóban a gőzmozdonyok a legszebbek szerintem is!Mondhat bárki bármit de ezek a legszebb és legjobb mozdonyok! Kár, hogy ilyenekből már gyakorlatilag nem fut egy se rendszeresen
Visz egy kis szenet és vizet magâval...és milyen szexi a hangja !!!!Valóban a gőzmozdonyok a legszebbek szerintem is!